מתסכל, לפעמים גורם לשבר גדול באמונה ובאמון בגוף, ולתחשות רבות נוספות.
תקופת ההמתנה מורטת עצבים וכל חודש מאכזב מחדש ומקשה כל כך!!
חיבוק על הניסיון הקשה.
אני שמחה לשמוע שעברת את בדיקות הקרישיות וכל שאר הבדיקות (חתיכת פרוצדורה לעבור..)
וכל כך מצטערת לשמוע על הצורך באסטרופם....
כמה הרבה בשביל הריון!!!
שני דברים יש לי- הראשון המלצה על רופא, והשני אמירה נפשית-רגשית.
1- מהיכרותי ישנם מספר רופאים מעולים שמטפלים בבעיות הפלות חוזרות בהצלחה רבה.
הראשון הוא פרופסור קופרמינץ, מבית החולים איכילוב בתל אביב. (גילוי נאות: טופלתי אצלו בהצלחה לאחר שעברתי לידה שקטה.) הוא מטפל בהמון מקרים של הפלות חוזרות, בהצלחה רבה. שיטתו מצליחה ברמה הקלינית (הוכחות של מאות נשיםשהשיטה שלו הצליחה איתן). הוא ממליץ לקחת קלקסן (תרופה לדילול דם) לפי משקל האישה.
ניתן לפנות גם לפרופסור קרפ, הוא מקבל בתל השומר.
בירושלים פרופסור סמואלוב מקבל בשערי צדק. איש מקסים ומיוחד שדואג למטופלות שלו.
אם את מעוניינת ללכת על מי מהם- פני והתייעצי איתם. כולם מומחים בתחום ההפלות החוזרות.
2- החרדה של לפני ההריון, והמחשבות על "מה יקרה אם-" אלה דברים משתקים לפעמים. וקשים מאוד מאוד!!! אני ממליצה על דמיון מודרך רגוע בכל ערב: דמייני את עצמך בהריון. תקין. מתקדם. העובר זז ובועט בתוכך. ואת בריאה ושלמה ומאודרת. או דמייני את עצמך עם תינוק בדיים. או דמייני שאת עוברת את השבועות של ההריונות שאיבדת. מה שמתאים לך. אך חשוב שתהיה לך תמומה פנימית שנותנת תקווה.
אולי בהתחלה זה נשמע לא הגיוני לדמיין את זה בכלל, אבל לאט לאט זה באמת ייכנס לראש וזה אפשרי.
לדמיון יש כח. נסי זאת.
ואם קשה לך מאוד ואת חשה חרדהה קשה- אולי כדאי לפנות לטיפול, ישנם טיפולים קצרי מועד (12 מפגשים הכי הרבה) מאוד מועילים לתחום החרדה.
מחבקת ומאחלת תקווה ושמחה בהווה ובעתיד.