כיצד נתנדב ל"פנים אל פנים"?xxxבת-יםxxx
מעתה עד הבחירות -- עובדים על "פנים אל פנים". מטרת ה"פנים אל פנים" -- להכניס לכנסת גוש של 61 ח"כים ימניים או די-ימניים. נפנה לבוחרים בטלפון ובאמצעות ביקורי בית (כל מתנדב על פי בחירתו).

הנה תכנית הפעולה, בשלבים, המאפשרת לכל אחד ואחד מאיתנו להתחיל לעשות "פנים אל פנים" מייד ולהמשיך - עד לבחירות.

שלב א. אם יש בסביבתך רכז מקומי -- הצטרף אליו וסייע לו ככל האפשר. השתדל להספיק 50 שמות (שתקבל ממנו), טלפונית או בביקורי בית.
רכזים! - אל תשכחו לרשום לעצמכם מי פועל איפה -- בעזרת "טבלת רכזים" המצ"ב. כמו"כ צרו קשר כדי שנודיע לציבור שאתם "בשטח".
רכזים המוכרים לנו בינתיים (רוב פניותיכם טרם נקראו, רכז שלא מופיע כאן יופיע בעדכון הבא):

ירושלים שכונת גילה -- עדיאל -052-6767648 artyu@walla.com
אונברסיטת בר-אילן -- נעמה 050-2138981 naamasar@walla.com
ראשון לציון - מוטי 052-8333406 seageng@netvision.net.il
פתח-תקווה - אלישבע elisheva991@yahoo.com
רחובות -- חנה  08-9457127 בבוקר מ-10 עד 12, אחה"צ מ-4 עד 7
מעלות - ציון, רחוב רקפת 28  0545-269909  bouchris@gmail.com
מירון - ציון,. 0545-269909  bouchris@gmail.com
קדומים (מבוגרים) -- שמחה  svoak@enativ.com 097928176
אזור רחלים - יצחק  052-5665956 ymalik@lynxpn.com
נוער (בנות) - אזור השומרון -- אפרת עמנואל hemmanu@bezeqint.net
מגזר דוברי רוסית -- נתן natan@shoresh.org.il

ב. אם אין בסביבתך רכז -- אתה עצמאי!! האם אתה מעדיף לעשות "פנים אל פנים" טלפוני - או ביקורי בית?? בהתאם -- הודע לנו, אל mattot.arim@gmail.com, איזה רחוב ואילו מספרי בית לקחת -- או הודע לנו, אלו שמות מאיזה ספר טלפונים לקחת (ציין מה האזור שרשום על ספר טלפונים, איזה עמוד, איזו עמודה והכי חשוב מהו השם הראשון והשם האחרון שלקחת). מומלץ לקחת 50 כתובות או שמות אבל כל אחד יחליט לעצמו.
אנו זקוקים להודעה שלך כדי למנוע כפילויות (שלא 2 יעבדו על אותם מספרי טלפון או באותו רחוב...)

ג. תיק למתנדב: מצ"ב:
*  טופס לרכז (מיועד רק לרכזים, עדיין דרושים רכזים)
*  טופס משוב שימלא כל מתנדב
* תשריט שיחה
* מידע על "קדימה" מאת חגי סגל "פובליציסט מס'  1" .
* יוני לבב (פעיל וותיק במטה חיפה והקריות) הכין אתר מ-א-ל-ף בנושא אולמרט: http://www.ehud-olmert.com/

ד. רוצה לארגן חוג בית או כנס כדי "להלהיב" את סביבתך הקרובה וע"י כך לשכנע אותם להתנדב? הודע לנו מראש וננסה להפיץ את המועד והכתובת, אם נספיק. ח"כ פרופ' אריה אלדד 0525666920 וכן ד"ר נוקי לביא ממעלה שומרון 054-4681617 התנדבו "לתת אווירה" במפגשים אלה אם צריך: נסה לתאם איתם. אם לא - מצא איש ציבור או רב אחר כלבבך. בנוסף -- אתה אישית צריך להציג לבאים את הפרויקט עצמו (הפוך עצמך למומחה ל"פנים אל פנים" מבעוד מועד ע"י עיון מוקדם ב"תיק למתנדב" המצ"ב...) אתה אישית חייב לבקש מכל הנוכחים להתנדב מייד בו במקום אחרת אין לחוג הבית טעם....
 אם לא תשיג מרצה מבחוץ או רב מקומי או אדם מרשים אחר, לא נורא, גם אתה בעצמך יותר מרשים ממה שאתה חושב. אמור לנוכחים: "אספתי אתכם כדי לשתף אתכם בפרויקט הזה, פנים אל פנים, ולפתוח דיון חירום אודותיו בתקוה שנצליח להתארגן כולנו לפעילות משותפת". הסבר והצג לנוכחים את תוכנו של ה"תיק למתנדב" המצורף, ופתח את הדיון. הדיון יזרום!!  

ה. יש בעיות שטרם הצלחתם להתגבר עליהם? רוצים להתיעץ? סוזי דים כותבת שורות אלה לרשותכם, אולי יחד נמצא פתרון.   sddym@bezeqint.net או בטל. 08-9471273 מדי יום מ-14:30 עד 17:30 וכן 21:00 עד 23:00. לצערי קשה לי לפעמים להחזיר את כל ההודעות אז אם לא תפסתם אותי אנא נסו שוב.

שימו לב לקבצים המצורפים!!!
הקבצים המצורפים:xxxבת-יםxxxאחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך