מה לעשות?!?!?!?!?!?!?נועה

בעזר ה'-נעשה ונצליח!

אם אתם עדין לא מעודקנים אז בעו כ חודש ושבוע בדיוק בעכשיו מתקיים יום הבחירות לכנסת ה-17 של מדינת ישארל!

ואני בתור אזרחית במדינה בעלת זכות בחירה נורא! אבל נורא מתלבטת במי לבחור?! המפלגות במדינתנו רבות כ"כ וברור שאני לא הולכת לברר על כל אחת!!!!   אבל עדין יש לי הטלבטות בין 2 רשימות מועמדים ואם הלכתה לבחור אין דרך חזור!!!

אשמח לקבל את טעותכם

בתודה מראש ובצל"ס ולבנין איראל!

 

 

קודם כל-barak891

ברור שהולכים להצביע כי מי שלא יצביע, נותן קול למפלגת 'קדימה'...

למה להצביע? זו שאלה אישית... כל אחד ודרכו שלו..

לי אין זכות הצבעה אז ככה שתשברו את הראש לבד..

בצלב"א.

זה ברור!!!!!אנונימי (פותח)

תעייני בזה ואם המפד"ל יותר טוב אז תצביעי להם!

 

עקרונות יסוד

א.
מפלגת "חזית יהודית לאומית" קמה על מנת לתת תנופה מחודשת למפעל ההיסטורי של שיבת עם  ישראל לארצו, ולהביאו להשלמתו, היעד הוא הבטחת חרותו, עצמאותו המדינית ושלומו של עם ישראל בארצו האחת, כדי שיהיה מוכן למלא את יעודו ההיסטורי מאז ומקדם: ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל, על כל משתמע מכך בחומר וברוח, בחול ובקודש.

ב. מטרת הציונות היתה להביא את רובו של עם ישראל לרובה הגדול של ארץ ישראל. מנגד, מטרת הטרור הערבי היתה תמיד, עד היום ממש, ליצור פחד, חרדה וחוסר ביטחון אישי ולאומי, בכדי לזרוע יאוש ולמנוע את ההתקדמות התנועה הציונית, ובהמשך המדינה היהודית, לעבר מימוש יעדיה. הטרור הערבי שואף לדחוף את היהודים בארץ ישראל ל”תחום המושב”. לסגור אותנו בגטאות מאחורי גדרות הפרדה, ולבסוף להשמיד את עם ישראל ומדינתו. זהו המניע העמוק של הטרור, "חזית יהודית לאומית" תפעל לעקירתו משורשו.

ג. "החזית" קובעת כי אסור להיכנע לתחושת הרגע ואין ללכת שולל ולהתפתות למקסמי שווא בשל בעיות חמורות בביטחון, בכלכלה ובחברה, אלא יש להמשיך לפעול באמונה להגשמת יעדיו ההיסטוריים של עם ישראל בארץ ישראל, להביט קדימה בהכללה, ולגזור את הפתרונות הנכונים והחוקים ששירתו את המטרה העליונה  

ד. "חזית יהודית לאומית" קובעת כי כיבוש הארץ מוסרי וגירוש האויב מוסרי. תורת ישראל היא המקור הראשוני לכלל ערכי המוסר האנושיים, ולפי שהיא המצווה על ישראל לכבוש ולשחרר את הארץ, אין דבר מוסרי יותר מאשר כיבוש ושחרור ארץ ישראל על ידי עם ישראל, "החזית" קובעת שפינוי האוייבים מהארץ יפתור מן היסוד את כל בעיותיה החמורות של המדינה באשר הוא ינתק את הטרור משורשו וירחיק את מלחמה במקום ובזמן. כתוצאה מכך יתאפשרו ויבואו השקעות גדולות, תיירות המונית, צמיחה, בניין לפיתוח. האבטלה תצומצם למינימום, יהיו מקומות עבודה לכולם, והשכר יהיה נאה. פינוי האוייבים יביא בטחון אישי ולאומי , שגשוג כלכלי ותרבותי ופתרון למצוקות החברתיות. 


ה. היעד האסטרטגי של מדיניות "החזית" יהיה לבסס רוב יהודי גדול ממערב לנהר הירדן, בדרך להחלת ריבונות ישראלית מלאה על כל ארץ ישראל המערבית. היעד יושג על ידי עידוד הגירה נחוש והחלטי מצד אחד, ועל ידי עידוד ילודה בקרב היהודים ויצירת תנאים נוחים לעליית יהודים המונית לארץ, מן הצד השני.לאחר שתתחולל תמורה דמוגראפית יסודית ויהיה רוב יהודי משמעותי ובלתי ניתן לעירעור, תחיל הממשלה ריבונות ישראלית מלאה על כל הארץ.

ו. "חזית יהודית לאומית" תפעל לחינוך העם היהודי בארץ ובתפוצות לאור החזון החדש.היא תחנך לרעיונות יהודים ולאומיים ותביא להזדהות פנימית ולכידות מטרה בעם,לכידות שהתרסקה בשלושים השנים האחרונות,והצמיחה תחתיה קיטוב חברתי, פער כלכלי מהגבוהים במדינות המערב ועוני המוני עד כדי חרפה.

ז. "החזית" מודעת לחשיבותם הגדולה של ירושלים והר הבית בתודעה היהודית ולהיותם מוקד המלחמה על הארץ. "החזית" תפעל להעמקת התודעה והקשר הנפשי אל העיר, לחיזוק האחיזה היהודית ולהחלת ריבונות מלאה בירושלים כולה. 


ח. "החזית" קובעת שממשלות ישראל בשלושים שנה האחרונות הגבירו את תיאבון האויב לאדמה הישראלית ואת התאוות הרצחנות שלו, שכן הכניעה והויתור על חלקי ארץ ישראל ועל המשך ההתקדמות המדינה היהודית להגשמת יעדיה, מתפרשים לאויב נכון שהנה הטרור והרצח משתלמים באשר הם גורמים ליהודים לברוח ולהסתגר בגטאות, מאחורי החומות בטון וגדרות הפרדה. "חזית יהודית לאומית" תפעל בניגוד גמור למגמות הפייסנות והכניעה של ממשלות ישראל בעשורים האחרונים. "החזית" תפעל לשינוי ערכים יסודי  והיכן שיהיה צורך, להיפוך ערכים: מדינה  יהודית של העם היהודי - בכל מרחבי ארץ ישראל!

מצטער שאני אתקוף אותך חזקדרדקיאחרונה

זה לא אורמ שאיני אוהבך.
אתה סה"כ בן כמה? צעיר מאוד נכון?
ישנם שיקולים אחרים שצריכים לחשוב עליהם.
אם המפלגה לא תעבור את אחוז החסימה[כמו פעם שעברה] הולכים 2 מדנטים מהימין לשמאל[וזה מה שקרה פעם שעברה].

ויש עוד שיקולים, אז בגיל שלך אני לא חושב שצריכים לזרוק הדרכה לאנשים הבוגרים ממך בכמה שנים.
[אני לא אורמ שלא להצביע לברוך מרזל, לא גיבשתי את דעתי כי איני חושב שאני יכול להצביע...]

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

 

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

 

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך