המתכון:
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
5 כפות סוכר
1 כף מלח
2 3/4 עד 3 כוסות מים חמימים
1/4 כוס שמן
אופן ההכנה:
לערבב בכוס את השמרים עם 2 כפות סוכר וחצי כוס מים, לחכות מס' רגעים שיתסס קצת.
לנפות את הקמח לתוך קערה גדולה להוסיף שאר סוכר, מלח ולערבב להוסיף את השמרים והמים וללוש היטב. להוסיף את השמן וללוש אותו לתוך הבצק.
לחלק ל16-14 חלקים
לרדד על משטח מקומח לעלה דק.
להניח על רשת הגריל גז לסגור את המכסה ל20 שניות ולהפוך בעזרת תרבד. ולהוציא.
בתאבון!



)
)
