אז בטעות שמתי בבראוניז(מתכון של ניקי) את השוקולד והשמן המומס בסוף. וזה לא הסכים להתגבש יפה עם העיסה (ביצים, סוכר, קמח..)
אפיתי ויצא צמיגי 😑
יש איכשהו לשפץ את זה? לשדרג..?
ועוד פשאלה- רציתי חלק עם שקדים קצוצים(במקום השוקולדציפס)- אז פזרתי בסוף מעל חצי תבנית
לא נכנס.. והשחים מלמעלה😑😑
טוב-
מה לעשות עם הדבר הזה??
עיצות לשיפור יתקבלו בברכה...
(חשבתי אולי לפורר ולעשות מזה כדורי שוקולד..להוסיף חלב.. או אולי קצפת מעל..?)
בתודה🌸
)
)

