אהלן!רחפת..

דיי חולמת על חיית מחמד שניתן להביא לגן (גן חינוך מיוחד).

הדרישות: לא יקר מידי (עד 50 ש"ח), לא מלכלך מאד, לא עדין ויתפרק מכל מגע. אשמח לרעיונות.

בינתיים דגים זו האופציה הכי נורמאלית כנראה.. ויש לי ילד בגן שמטורף על דגים. הכי מדבר אליו בעולם. כנראה מזדהה איתם.. ילד שבעצמו עדיין לא מדבר..  

אז איזה סוג? מה נדרש? היכן משתלם לקנות/ להשיג? 

תבואו על הברכה!

למה לקנות?ניגון הלב
למה לא לאמץ? יש כל כך הרבה המלטות טעות ואנשים מחפשים למסור
בכללי אני נגד חיות מחמד בגן במיוחד כשאת לא ממש יודעת איך לטפל בחיה (יש לכם חוג חיות? מכירה הרבה גני ילדים גם גני מיוחדים שמביאים חוג חיות עם מפעיל מקצועי שיודע לטפל בחיות וגם לגשת לילדים ומביא להם מגוון של חיות כל שבוע) חוץ מזה את תוכלי לקחת בסופשים ובחופשים את החיה אלייך? להעניק לה טיפול וטרינרי במקרה הצורך? לקנות את כל הציוד? (רק אומרת שכלוב תקין לחיה גדולה בארץ עולה בסביבות ה400 שקל)
אם את מוכנה להשקעה הממש לא קטנה ולעשות מחקר מקיף על החיה (איך נכון לטפל,איך נכון להחזיק,מה נכון להאכיל,מתי לנקות וכו) הייתי ממליצה על ארנב שהןא חיה יחסית רגועה (אוגרים ימעכו ברגע, שרקנים מאוד חששנים, בעלי כנף זה חיה פחות ''לטיפה'') אבל זה טיפה ארוך עדיף שתקחי אותו אלייך לפחות שבועיים לפני שתביאי אותו לגן על מנת להרגיל אותו למגע, גם בגן בימים הראשונים אל תוציאי אותו ותשימי אותו אצל הילדים תני לו זמן להתרגל למקום ולרעש וליחס
הכי עדיף-צרי קשר עם פינת חי או חוג חיות תשאלי אם יש להם ארנב למסור לך
רק אומרת שהוא צריך ציוד כמו ארגז לצרכים (שומר על כלוב נקי, קל ללמד אותם להתפנות במקום אחד) כלוב גדול בקבוק שתיה גדול אוכל ומצע (לא נסורת,היא תתפזר בגן) אה והוא צריך גיוון של ירקות וטיפול במקרה של סקביאס
תודה! כמובן שאקח עליו אחריות לחלוטין. לא מביאהרחפת..
אותו בשביל למות.

(יש לי בבית כמה להוטי חיות מחמד(וגם לא מחמד;))
מעולה!ניגון הלבאחרונה
תוודאי קודם שמותר להכניס חיות לגן ושאף אחד מהילדים לא אלרגי
אני חושבת שארנב יהיה טוב לדבר כזה כמובן תביאו רק ממין אחד אחרת הם יתרבו לכם בלי הפסקה
רוצים לעבוד מהבית בזמנים שלכם.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה קלילה ברשת ונוחה מאוד !!2אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת!!!@23אנציללואנטנך

עבודה נוחה וקלילה ברשת!!אנציללואנטנך

עבודה ברשת מהבית!!!אנציללואנטנך

עבודה אונליין##אנציללואנטנך

עבודה ברשת##אנציללואנטנך

עבודה מהבית##אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך