ב"ה זכינו לארס שתי בנות בתוך תקופה קצרה. חתונה ראשונה קרובה מאוד וחתונה נוספת תוך חודשים ספורים. אנו מודים לקב"ה אבל מפלס הלחץ עולה. תקוות ודאגות (עד כמה אנחנו באמת מכירים את החתן ויכולתו לדאוג לביתנו, למרות שתקופת ההיכרות ארוכה למדי?!) עולים בערבוביה. הצורך להתארגן במקביל וביחד עם משפחה שרק עתה הכרנו. למעשה שתי משפחות...כי יש גם חתונה באופק ( אומנם עוד לא מתחילים ממש להתארגן לקראתה). מצבינו הכלכלי לא היה בשיאו בשנה האחרונה, מפאת מחויבויות נוספות ומצב בריאותי שמשאיר אותנו עם חששות לעתיד ויכולתנו להמשיך לעבוד כבעבר. קשה לנו. המתח בינינו, האם והאב של הכלה (בעצם-כלות) גורם לנו ריחוק. אנחנו מרגישים שעבודה קשה ממש שעשינו לגשר על פערים בין שנינו, לא מספיקה לחזק אותנו.
אנחנו אנשי חנוך, המסתפקים במועט ובכל זאת, לקראת חתונות, אני מרגישה צורך לצייד את הבנות בבגדים , איפור וכו' , לטפח אותן. בעלי אינו מבין את הצורך, כיוון שרגיל לצניעות ופשטות ומעולם לא בקשתי הרבה בשביל עצמי. הוא אינו מוכן כלל לקבל את רצוני להתאמץ ולהשקיע בבנות גם במחיר אוברדרפט (מעולם לא חרגנו מהתקציב החודשי שלנו).הרגשת הצמצום לפני חתונה פוגמת בשמחתי בהכנות לחתונה ובשמחת החיים שלי בכלל ואיני מוכנה לחיות בלחץ .מצד שני, יש הוצאות שאיני מוכנה להתפשר עליהן. גם כך לדעתי היינו צריכים לתת קצת יותר..(ושוב, אני באמת לא נוטה לבזבוזים, להפך)
מעבר לייעוץ מקצועי (שכמובן נפנה בימים הקרובים), הייתי שמחה לשמוע מאמהות ומאבות, מה דעתם, ואולי טיפים..