אני ש.ג. כ"כ הרבה, שקצינים עד דרגת רב-סרן (פלאפל אחד) כבר לא מרשימים אותי בכלל. רק סא"לים ומעלה גורמים לי (קצת) לתהות על קנקנם. (אחרי שאתה רואה עשרות כאלה שוב ושוב, זה מה שקורה. אפילו המח"ט - אל"מ (שלושה פלאפלים) לא כל כך מזיז לי אחרי שאני רואה אותו כמה פעמים ביום.
זה גם יוצר סיטואציות מסוימות שנובעות מכך.
פעם שעיכבתי סמג"ד בש.ג. כי לא היה לו אישור כניסה (אישרו רק אחרי שהוא כבר התייאש והלך, לצערי).
אני גם שוטר תנועה לפעמים. כשיש הרבה רכבים וצריך לוסת את התנועה פנימה והחוצה, לתת למי שיש אישור להיכנס. לפעמים. זה אומר לתמרן אותם שיעקפו ואז בכלל זה בלאגן (דמיינו כביש צר יחסית דו-סטרי, שמשאית תובלה עומדת מול השער ומאחוריה כמה רכבים נוספים, ובו-זמנית רכבים רוצים לצאת מהבסיס. תענוג!
)אבל החוויה שהכי הדגישה את העניין הייתה אתמול. סוג של נזפתי בקצינה בדרגת סרן (3 ארונות, דרגה של מ"פ בד"כ) שניסתה להיכנס לבסיס בלי חוגר או אפילו תעודה מזהה כלשהי (רשיון לרכב שנהגה בו, סתם דוגמה
).אני החפ"ש, נוזף בקצינה. |משועשע|
כן, זו קצת חוצפה. אבל היא באמת הייתה חסרת אחריות, והשתדלתי שלא לעשות את זה בצורה חצופה.
אה, ונפלה ביקורת היום במשמרת שלי.
חשבתי שהכנסתי אותם בטעות כי התבלבלתי באישור. התקשרו אליי וניסו להבין למה הכנסתי, אבל התברר שזה בכלל לא היה קשור אליי. זה היה הנגד שהיה ממש בתחילת המשמרת שהכניס.
לסיכום -
מעניין פה בתור ש.ג., אבל למרות זאת אני מעדיף לחזור כבר לצופים.

- לקראת נישואין וזוגיות