אז ככה אני בן 19 וחצי בשיעור א בישיבה מאד רצינית אני בחור רציני ובוגר ומחפש מישהי לתת לה ולאהוב וכו... קיצור בשל להרים בית(ישבתי ועשיתי ברור מעמיק והיתיעצתי עם חכמים ממני והבנתי שזה מה שנכון כרגע ) כן לא מתבייש בזה בזה שאני רוצה לשמור את הדברים הכי יפים שיש בנפש האדם ולהעניק אותם רק לאחת ולא רוצה תחליפים זולים באמת לתת על מנת לתת
למה אני צריך להרגיש שאני עושה משהו שאסור-שאני חושב לומד ומכין עצמי לזוגיות ולחיים
למה אני צריך לפחד שיתקשרו למשגיח או לרם לבירורים אז הם יתקשרו אלי להגיד לי לחפש ישיבה כי בטח יש לך איזה שהיא בעיה אם אתה חושב על חתונה ליפני שיעור ה
למה שאני פונה לשדכנית כי אני לא רוצה להכיר סתם מישהי מהרחוב אז היא ישר מזלזלת בי כי תכלס מה כבר עשית בחיים ומי תרצה משהוא שמחפש את האמת והנצח ולא את ה... נכון זה מילים גבוהות ובדרך כלל זוגיות זה 90% עבודה והשקעה אבל למה גיל זה תנאי קבלה לחיים מה עם מוכנות האדם מה עם מידותיו אופיו ויציבותו בחיים...על זה היא לא שאלה אלא רקבן כמה אתה....
אז אני בן 19 אבל לא ילד קלאסי נולדתי הרבה הרבה יותר בוגר
אולי תקשיבו רק לרגע לשאיפות שלי לתוכניות שלי כי יש כאלה לא באנו לשחק באבא ואמא קצת סבלנות לא תזיק תנו לי צ’אנס!!!אם הייתי חושב שאין לי מה להציע אז לא הייתי ניגש לזה..
נכון יהיה קשה בהתחלה אז מה לכולם קשה אז חוסכים ונעזרים בהורים(נכון זה לא אידיאלי) ובעזרת השם קמים על הרגליים
נכון זה קצת מוזר אבל עם רגשות אין מה להתווכח רגש זה כמו בלון קשה מאד להשתלט עליו אבל מצד שני לא מקבלים החלטות רק על פי הרגש-הקונפליקט המפורסם שכל ורגש מה עושים???? יצא קצת מבולבל תודה שיש לאיפה לשפוך את הלב אחרי יום הזוי
ס ו פ ר י ק ה