לא מאמינה, אבל נשארו 6 שבועות... וצריכה (בעצב רב) להתחיל להתכונן, תנשמו עמוק זה יהיה ארוך! 
1. שאיבות, עד עכשיו היא רק ינקה, לא קיבלה בכלל בקבוק, רוצה להתחיל להרגיל אותה לבקבוק אז אתחיל לשאוב לה בעז"ה.
איך אתן ממליצות לעשות את זה טכנית? יש לי משאבה של מדלה פריסטייל דו צדדית, וכשהיא יונקת היא אוכלת כל ארוחה רק צד אחד מלא. אז לשאוב את הצד השני כל פעם? או שיש לכן שיטה אחרת? לשאוב כמה דק' לפני הארוחה ולתת לה את זה בבקבוק?
2. כמה בקבוקים ביום לתת לה בשביל להרגיל לבקבוק? מספיק אחד? וזה לא יפגע בהנקה? אוף נשמע לי מלחיץ כל הקטע הזה... 
3. איך מאחסנים את החלב השאוב: בבקבוק? בשקית? (איך טכנית הכי קל להפשיר ולהביא לה מיד? אני חושבת גם על המטפלת, להביא לה בשקית ושהיא תעביר לבקבוק או להקפיא ישר בבקבוק?)
ולכמה זמן טוב החלב השאוב במקפיא? הוא טוב גם במקרר?
4. הקטנה המהממת ב"ה ישנה לילה (7 שעות), חשבנו אולי להעביר אותה לחדר אחר סמוך לחזרה שלי לעבודה, נראה לכן? או שמוקדם מדי? ואיך עושים את זה? (שומעים אותם בלילה מחדר אחר? היא לא בוכה כמעט, אם נופל לה המוצץ היא עושה קולות כאלה, לפעמים אפילו בערות ממש, עם עיניים פתוחות, ורק אם אני מחזירה לה את המוצץ היא נרדמת חזרה)
5. ההנקה לא נהרסת כשחוזרים לעבוד?
6. איך שורדים 9 שעות בלי לראות אותה???
7. ועוד שאלה לא קשורה, בגיל שבוע היא כבר הרימה ממש יפה את הראש ואהבה להיות על הבטן, אממה? מאז היא עשתה קפיצה אדירה במשקל (נולדה 2 וחצי קילו) והיום היא שמנה מתוקה אמיתית!
והתוצאות בהתאם, קשה לה להרים את הראש והיא מתעצבנת מזה ממש (היא מזיזה אותו מצד לצד אבל לא מרימה כמעט...) וגם להתהפך, עשתה את זה בערך 3 פעמים וזהו... (בת 9 שבועות) זה נורמלי? איך אפשר לעודד אותה? (אני יושבת איתה שעות על שטיח ומלא משחקים ומנסה לגרות אותה, אבל היא בוכה וצורחת...)
תודה לכולכן מראש! יש מצב שאזכר בעוד שאלות, תתכוננו