אני חושב שיש כמה תארים, תעודות וסיכות שמגיעות לי אחרי השבוע הזה.
-קודם כל תואר אבירות. אחרי שכל היום הייתי כזה: "אבירות מש.ג.!" נראה לי שמתאים. במיוחד כשאני כבר בכל מקרה אזרח בריטי

- תעודת שוטר תנועה. תפעלתי וניהלתי פקקים בש.ג. כל השבוע הזה. משאיות, ג׳יפים, ניידות וסתם רכבים, עם נהגים בכל הדרגות והתפקידים.
- תואר מפקד הגזרה. הכרתי כבר את כל* הדרג הפיקודי והמבצעי בגזרת החטיבה, מהמח"ט, מג"ד שמשון ומפקד פלסר 7 ועד לוחמי הצמ"ה והרבש"צים.
-סיכת ש.ג. חוד. זמן התגובה ותפעול השער שלי היה מרשים. אפילו ב1 בלילה** קפצתי מהר לפתוח לניידות משטרה, למרות החום המטשטש ששרר בש.ג. לעומת הקור המקפיא בחוץ.
בקיצור, אפשר כבר למנות אותי רמטכ"ל וזהו

* - בע"מ. מבוסס על הנחת היסוד שבשבוע נתון עוברים כל הנ"ל בש.ג. החטיבתי. אולי אני טועה, ואולי לא. עד שתגלו אהיה כבר רחוק באנטארטיקה בונה את האימפריה הארקטית שלי בעזרת הכסף שהרווחתי אחרי הצגת כל התארים הנ"ל.
אדיוס מוצ׳צ׳וס!

** - למעט פעם אחת בה הייתי שקוע בשינה עמוקה, סליחה- הרהור על מהות הבריאה, ראשי מרחף בין ענני האש שסבבו אותי (כמו התנא שנשרפו הציפורים מעל ראשו בלימודו, רק שאצלי כל מי שנשרף היה הליקופטרים ושאר מעופפים שלא שרדו את גיהנום המזגן). בשעת רצון זו התעוררתי לפתע כשהבחנתי דרך השתלשלות העולמות בשינוי מקום על ציר הזמן של דמות אדם, לעבר חומר בצורת דלת הש.ג. עלי אדמות ובום!
חיש מהר גז ואעופה החוצה לפתוח את השער לבחור חביב מבה"ד 1 שהספקתי להכיר יומיים קודם

גם זו פעולת גבורה שהייתי אמור לקבל אות מופת עליה, אבל מפאת ענוותנותי לא דיווחתי לממונים עלי (קצינה תורנית שהייתה מעלה אותי למשפט מח"ט על שבירת שמירה והייתי מקבל אות מופת מרשים בצורת ריתוק 28
).
- לקראת נישואין וזוגיות