ואין לי מקום לכל האוכל של שבת במקרר....
אז הפיתרון היחיד שמצאתי- זה לבשל חלק אתמול- ולמקרר, וחלק היום- אבל- הכל יעמוד בחוץ עד שבת...😏
שבוע שעבר התקלקל לי הקוסקוס, לא רוצה גם השבת!
נשאר לי- חמין, עופות בתנור, תפוא בתנור, שניצל דג סול-
ואי יושבת ומחכה ותוהה... להתחיל, לא להתחיל.. כאמור- אין לי עוד מקום במקרר!
זה להכין ולהשאיר בתנור/ על הכיריים.. ואז החשש שיתקלקל...
או שאתחיל בלחץ ב15:00,/ 14:00... אבל אז..
לחץ לפני שבת.......
פיתרון פלאים למישהו..?


)
