בע"ה ית'
תיקראו, הרב שלי כתב את זה-אני אולך לישלוח להם את זה.
מי שמעוניין יכול גם..
בעזרת ה' יתברך ובהשתדלותנו
אל צבא ההגנה לישראל
אני רוצה ליטול חלק בהגנת עמי והגנת ארצי והגנת כבוד ה' וקידוש שמו יתברך. מאוד אשמח לקדם את רצון ה' בעולם כפי שאני כעובד ה' הלומד את רצונו מתוך תורתו יודע. וכך מתוך צהל אוכל, מחמת האמצעים שתעמידו לרשותי, להחיל את רצון ה' בעולם ולעשות לו קצת נחת רוח מילדיו... .
אך היות וצהל משמש, לצערי, כיום כגוף שאחראי ליישום שדה עבודה נוח לביצוע תוכניות פוליטיות, ואין בשיקולים המניעים את מפקדיו אלא שיקולים פוליטיים של מדינאים שקויים בהם הפסוק "פני הדור כפני הכלב" דהיינו שתחת שיובילו וינהיגו המנהיגים את העם ויהיו נאמנים לערכיהם הם מובלים ע"י העם ומאמצים את ערכיו ואת מה ש"פופולארי" ו"אין" ומה שיכול להחזיק אותם יותר זמן דבוקים לכיסאות (העם מוסת (מוסת – לא משוכנע) מהתקשורת – שכוח השפעתה על ההמון עצום, וכרגע הרסני לצערנו – שעליה השתלטו השמאל הקיצוני שונא ה' ימ"ש). כמו הכלב שנראה כמוביל את בעליו אך מדי פעם מסית ראשו לבדוק לאן בעלו פונה.
היות וצהל כיום אינו מקדש ה' אלא מחלל ה'.
היות ובאם אצטרך לשרת בצהל אדרש לעבור על מצוות ה'.
היות שצהל היום, לדאבוני, אינו צבא יהודי ואינו מחנה קדוש.
היות וכך הוא המצב, אין לי רצון ואין לי רשות מא-לוהי לשרת בצהל. ובכאן דעו: יש לכם אפשרות להלביש אותי במדים ולתת בידי נשק, יש לכם אפשרות לצעוק עלי, אפילו לצעוק חזק, אפילו לצעוק עד שיתפקע עור התוף של השומעים ויצטרד גרונכם, ובעיקר יש בכוחכם להכניס אותי לכלא צבאי. ברם – זהו. כאן מסתיים כוחכם. יתר על כן לא תוכלו לעשות מאום. להפוך אותי לחייל לא תוכלו לעולם. להפוך אותי לרובוט העושה רצון מפקדיו לא תוכלו לעולם. להכריח אותי לבצע פקודות לא תוכלו לעולם.
אם בכל זאת תקראוני לדגלכם הנבוב וחסר הערכים, הריני להצהיר שאם אאלץ (1) לחלל שבת בכל דרך שהיא אשר אינה פיקוח נפש, וזה כולל הקמת מחסומים בשבת וכל נסיעה שלא לצורך מבצעי. או אאלץ (2) לעבוד במשותף, במקביל, מול, ע"י, תחת או בתיאום עם בנות ישראל הצדיקות, ק"ו עם בנות הגויים הטמאות החשודות בעריות המשרתות בצבאכם, לא אעשה זאת ואברח מיצרא דעריות כבורח מפני האש, או אם אצטרף לשהות בכל צורה שהיא ובכל מקום שהוא ובכל זמן שהוא עם נשים. ודאי שלא אעשה זאת. או אם תדרשוני (3) לגרש יהודים מכל חבל ארץ שהוא, לא רק שלא אעשה זאת אלא שגם אשתדל בכל כוחי לשכנע את חברי שלא להיות שותפים בכך ואף אחבל בידי מתוך הצבא במכונות ההרס. אם אתקל בגורם שהיה אחראי לגירוש הנבזי בגוש קטיף ובצפון השומרון אבזהו בקול רם, אפילו יהיה אלוף פיקוד מרכז. וכן אם (4) לא יהיה האוכל כשר בדיוק נמרץ כפי אשר אני נוהג וכפי שהורוני רבותי לא אוכל ואסביר לחברי שוחרי כבוד ה' שאסור להם לאכול. ואם (5) תדרשו ממני ומחברי לסכן חיינו על מנת שלא לפגוע בימח שממניקים המחפים על פשע, מתוך מושג טוהר הנשק הקלוקל שלכם או מתוך רצון של מנהיגים פוליטיים לשקט המאפשר תהליכים מסוכנים וארורים (חיילי צהל שמתים אינם מפריעים לתהליכים, בעוד מחפים על פשע ערביים כן. שיקול טקטי קר) לא אעשה זאת ואשתדל למנוע מחברי לסכן עצמם שלא לצורך.
"וזכרת את ה' א-לוהיך כי הוא הנותן לך כח לעשות חייל"
ה' הוא המלך! - ואנו חייליו!
חוות גלעד (איפה שמפנצ'רים ג'יפים שלכם, כן...)
ת.ז. *********