מכתב לצבא. כולם לקרוא!מתנחל גאה.

בע"ה ית'

תיקראו, הרב שלי כתב את זה-אני אולך לישלוח להם את זה.
מי שמעוניין יכול גם..

בעזרת ה' יתברך ובהשתדלותנו

אל צבא ההגנה לישראל

אני רוצה ליטול חלק בהגנת עמי והגנת ארצי והגנת כבוד ה' וקידוש שמו יתברך. מאוד אשמח  לקדם את רצון ה' בעולם כפי שאני כעובד ה'  הלומד את רצונו מתוך תורתו יודע. וכך מתוך צהל אוכל, מחמת האמצעים שתעמידו לרשותי, להחיל את רצון ה' בעולם ולעשות לו קצת נחת רוח מילדיו... .

אך היות וצהל משמש, לצערי, כיום כגוף שאחראי ליישום שדה עבודה נוח לביצוע תוכניות פוליטיות, ואין בשיקולים המניעים את מפקדיו אלא שיקולים פוליטיים של מדינאים שקויים בהם הפסוק "פני הדור כפני הכלב" דהיינו שתחת שיובילו וינהיגו המנהיגים את העם ויהיו נאמנים לערכיהם הם מובלים ע"י העם ומאמצים את ערכיו ואת מה ש"פופולארי" ו"אין" ומה שיכול להחזיק אותם יותר זמן דבוקים לכיסאות (העם מוסת (מוסת – לא משוכנע) מהתקשורת – שכוח השפעתה על ההמון עצום, וכרגע הרסני לצערנו – שעליה השתלטו השמאל הקיצוני שונא ה' ימ"ש). כמו הכלב שנראה כמוביל את בעליו אך מדי פעם מסית ראשו לבדוק לאן בעלו פונה.

היות וצהל כיום אינו מקדש ה' אלא מחלל ה'.

היות ובאם אצטרך לשרת בצהל אדרש לעבור על מצוות ה'.

היות שצהל היום, לדאבוני, אינו צבא יהודי ואינו מחנה קדוש.

היות וכך הוא המצב, אין לי רצון ואין לי רשות מא-לוהי לשרת בצהל. ובכאן דעו: יש לכם אפשרות להלביש אותי במדים ולתת בידי נשק, יש לכם אפשרות לצעוק עלי, אפילו לצעוק חזק, אפילו לצעוק עד שיתפקע עור התוף של השומעים ויצטרד גרונכם, ובעיקר יש בכוחכם להכניס אותי לכלא צבאי. ברם – זהו. כאן מסתיים כוחכם. יתר על כן לא תוכלו לעשות מאום. להפוך אותי לחייל לא תוכלו לעולם. להפוך אותי לרובוט העושה רצון מפקדיו לא תוכלו לעולם. להכריח אותי לבצע פקודות לא תוכלו לעולם.

אם בכל זאת תקראוני לדגלכם הנבוב וחסר הערכים, הריני להצהיר שאם אאלץ (1) לחלל שבת בכל דרך שהיא אשר אינה פיקוח נפש, וזה כולל הקמת מחסומים בשבת וכל נסיעה שלא לצורך מבצעי. או אאלץ (2) לעבוד במשותף, במקביל, מול, ע"י, תחת או בתיאום עם בנות ישראל הצדיקות, ק"ו עם בנות הגויים הטמאות החשודות בעריות המשרתות בצבאכם, לא אעשה זאת ואברח מיצרא דעריות כבורח מפני האש, או אם אצטרף לשהות בכל צורה שהיא ובכל מקום שהוא  ובכל זמן שהוא עם נשים. ודאי שלא אעשה זאת. או אם תדרשוני (3) לגרש יהודים מכל חבל ארץ שהוא, לא רק שלא אעשה זאת אלא שגם אשתדל בכל כוחי לשכנע את חברי שלא להיות שותפים בכך ואף אחבל בידי מתוך הצבא במכונות ההרס. אם אתקל בגורם שהיה אחראי לגירוש הנבזי בגוש קטיף ובצפון השומרון אבזהו בקול רם, אפילו יהיה אלוף פיקוד מרכז. וכן אם (4) לא יהיה האוכל כשר בדיוק נמרץ כפי אשר אני נוהג וכפי שהורוני רבותי לא אוכל ואסביר לחברי שוחרי כבוד ה' שאסור להם לאכול. ואם (5) תדרשו ממני ומחברי לסכן חיינו על מנת שלא לפגוע בימח  שממניקים המחפים על פשע, מתוך מושג טוהר הנשק הקלוקל שלכם או מתוך רצון של מנהיגים פוליטיים לשקט המאפשר תהליכים מסוכנים וארורים (חיילי צהל שמתים אינם מפריעים לתהליכים, בעוד מחפים על פשע ערביים כן. שיקול טקטי קר) לא אעשה זאת ואשתדל למנוע מחברי לסכן עצמם שלא לצורך. 

"וזכרת את ה' א-לוהיך כי הוא הנותן לך כח לעשות חייל"

ה' הוא המלך! - ואנו חייליו!

חוות גלעד (איפה שמפנצ'רים ג'יפים שלכם, כן...)

ת.ז. *********    

בושה וחרפה!אליו2

ועוד לחשוב שרב כתב את הזבל הזה!

במקום לחשוב על הדברים הלא טובים שיש היום בצבא, תחשוב על זה שבזכותו (ולא רק בזכות לימוד תורה) אתה והמשפחה שלך יכולים לחיות בארץ הזאת בשקט ובבטחה (יחסית...)

חוץ מזה, אם אתה חושב שהצבא לא מושלם, אל תתנתק ותתן להם להם להמשיך ככה את המצב, אלא תתגייס ותנסה להשפיע כמה שאתה יכול.

אל תשכחו שהצבא הזה הוא של כולנו , ולא רק של החילונים.

ברור! התגייס בשביל להזיק כמה שיותר מבפנים!!!מתנחל גאה.
גם המפדל ""טירפד"" את הגירוש "אנונימי (פותח)
אני עומד לסיים שלוש שנים ולא עברתי על שום סעיףDG

א)לא חיללתי שבת בשום מקרה שלא לצורך מבצעי (דרך אגב החילול שבת האחרון היה הקפצה לכפר עורייף מכיר? מתחת ליצהר היה בלגאן ביום שישי......בטח אתה מכיר)

ב)לא עבדתי בחיים עם בחורה על כלום וכשהיה מדסניקית אף אחד לא חייב להשתתף ולא השתתפתי בחיים

ג)לא גירשתי אף יהודי משום מקום לא ישירות ולא בעקיפין לעומת זאת הייתי שותף לגרוש של לא מעט ערבים מהבית שלהם באמצע הלילה(אתמול מהכפר קוצרה שלוש בלילה שלוש נערים ועוד הרבה בשכם)

ד)אם אתה קצת מבין בכשרות אז אכלתי בהשגחה הרבה יותר מקפידה מרוב הרבניות בארץ(כן לא היה כל פעם חלק ולא תמיד היה ברמה של הבד"ץ אבל אין לך מושג איזה החמרות מטורפות יש בצבא אסור לבשל חלבי לדוג')

ה)לא הרגשתי בחיים שאני מסכן את חיי שלא לצורך להפך הרגשתי שיותר מדי מפחדים על החיים שלי ולא לוקחים סיכונים אפי' במחיר של אי תפיסת מבוקשים(סתם לידע כללי ברוב המעצרים ברגע של פציעת לוחם עוצרים הכל והמשימה הופכת למשימת חילוץ אפי במחיר אי תפיסת המבוקש במידה והוא לא פצצה מתקתקת שלא היה אחד כזה מאז יוה"כ לפני שנה)

לסיכום אין לך מושג ובא לך להשתמט בגלל ספורי בדים מהסביבה שלך אז תשתמט

ויום אחד שהערבים מהמדינות השכנות יתחזקו ויחשבו שהם יכולים עלינו אז תשב ותקרא עלינו תהלים

בכל אופן אני והחלוניקים ננסה כמיטב יכולתנו להגן על הארץ ובעזרת ה' ננצח

האיום שלנו זה לא איזה פלשתנאים זה מליוני ערבים שמאד "אוהבים אתנו"  ורק מחכים לשעת כושר

אמרתי.מתנחל גאה.

בע"ה ית'

טוב, אתה משנה. זה לא ככה. מידע, ומהרבה חברים בצבא. אתה ככה, אבל הרבה אחרים. (עיין ערך חומש-פנויים רק צבא.- עיין ערך אני אולך רחוק-גוש קטיף, הכול היו חיילים ובקושי שוטרים..)

אני מוכן להיתגייס בתנאי שזה יהיו התנאים.  (99 % שלא יגיסו אותי.. בע"ה ב"ה..)

וגם אם כן, אני לא ישמור על טוהר הנשק המעוות. ולא יספור ממטר, ברגע שיהיה חילול ה' אני ילחם..

אני לא אומר שהכל קדושDG
אבל אתה גם לא יכול להגיד שגוף שסה"כ המטרה שלו טובה
ועושה טעויות בדרך הוא טמא
ואם תנסה לריב שם עם אנשים אתה תמיד תמצא על מה
אבל אם תבין שבסה"כ המטרה נכונה וזה הדרך היחידה שיש היום לעשות אותה
גם אם יהו קשיים תוכל להתגבר
כוונתך רצויה מעשיך אינם.. כשמעשיהם יהיומתנחל גאה.

בע"ה ית'

רצויים, ועל פי חוקי התורה קדושה- אני ירוץ ראשון. וימסור את נפשי למען א"י וקידוש ה'!.  לא. אני לא מחפש להיתחמק, או סטלן. פשוט במקום כזה טמא אסור לשבת.

לא הבזבז רגע בצבא הטמא, עדיך שנילמד תורה.

זה הצבא הכי קדוש שיש בעולם!אליו2
גם יותר מהישיבות שלא תורמות מספיק למדינה!אליו2

"כשמעשיהם יהיו רצויים"

אפשר לחשוב שזה הצבא שלהם, ושהם הולכים אליו כדי ליהנות ולבזות את הדת.

בותה מידה היית יכול לכתובאנונימי (פותח)
היות שעם ישראל מחלל שבת היות שהוא לא מעריך את הארץ שלו היות שהוא מלא בזימה אני מתכחש לעם הדפוק הזה והולך להיסגר באיזה חדר כדי לא לראות את המציאות כדי שביא לא תשפיע עלי וכו וכו
מתי אנשים יבינו שהצבא זה העם [עכשיו גם תגיד לי אבל יש שם גוים]כשחייל מפנה אותך ולא איכפת לא זה בדיוק כמו שהוא מחלל שבת ולא איכפת לו[במת העיקרון לא מבחינת השכר והעונש" שאין אתה יודע"]בקיצור מי שרוצה לקטרג על בניו של ה' מוזמן כי יש בחירה חופשית אך זה עוון לכל דבר "הקב"ה שונא את המקטרגים על בניו"
בברכת והחזירנו בתשובה שלימה לפניך[אני הראשון כמובן]אמן
תגובהאנונימי (פותח)
"ויום אחד שהערבים מהמדינות השכנות יתחזקו ויחשבו שהם יכולים עלינו אז תשב ותקרא עלינו תהלים

בכל אופן אני והחלוניקים ננסה כמיטב יכולתנו להגן על הארץ ובעזרת ה' ננצח"

אלה ברכב ואלה בסוסים ואנחנו בשם ה' נזכיר.
לא בחיל ולא בכח כי אם ברוחי אמר ה' צבאות.

הרב קוק זצ"ל כותב במפורש שחור על גבי לבן שהלומדים תורה מועילים יותר מן הכח הלוחם.

תאמין לי אחי...am42

בס"ד

גם אני לא רציתי להתגייס בכלל ולצערי עכשיו אני על מדים..באמת יש בשבתות בצבא סתם חילול לפי דעתי ובאמת לא מתייחסים אלינו כמו שצריך להתייחס לחייל דתי אני למזלי עם כל הבני"שים מעודדים אחד את השני אבל תחשוב שלא לכולם יצא ככה המזל ולעשות מסלול הסדר והם סובלים הרבה יותר מאיתנו..

זה לא שלהסדרניקים יש מזל!אליו2

הם פשוט משתמטים!

במקום להיות בצבא, כשקשה,פיזית ורוחנית,

הם מעדיפים להסתגר בישיבה רוב הזמן, ובשאר הזמן להסתגר בבונקר שלהם עם חברים.

שטויות!am42

בס"ד

מה אתה מקטר שאנחנו "משתמטים" שאותם חברה' בקיבוצים בחילונים לא עושים את זה ואני בכלל בכלל לא מגיע לחרדיים שמקדשים את התורה וכל האירגוני חסד הם שלהם

הסדרניקים [כמוני] באים ברובם בכל הראבק ומגיעים למקומות יותר קרביים מאחרים אז לא לבלבל בשכל שאנחנו לא עושים כלום!

אתה רוצה לעשות 3 שנים צבא בלי ללמוד?זכותך רק לא לבלבל את השכל!

איפה אתה לומד?אליו2
מסכימה איתך!!ליברליתאחרונה

איזו שטות זו.אליסף ט

המכתב הזה טיפשי, ברור שצריך לזקוף לבחורים שלנו את הראש וללמד אותם לעמוד על כל ערכי הדת בצבא ולא לוותר, אבל בשביל זה יש כלי שנקרא סרוב פקודה והוא עובד מצוין כשצריך,ולא נתחיל לפרט כמה פקודות שונו לטובה בגללו. איך המכתבב הזה יועיל לתקן את צה"ל? אתה רוצה לקבל 21,אז מובן. אבל אם הכוונה היא לא שחרור אלא תיקון של צה"ל אז המכתב הזה לא מוסיף כלום. וכן-צה"ל עדיין צבא יהודי,נכון שלצערנו מעל הפיקוד עומדת ממשלה משוחטת,ויותר גרוע-בג"ץ אנטישמי שמתנכר לערכי היהדות ולמוסר לחימה אמיתי ומגן על האויבים. אבל אין מה לעשות,מישהו צריך להחזיק בנשק.

מי שלא רוצה להתגייס לדעתי לא חייב,הבעיה המצפונית עם איך שצה"ל עובד היא מובנת ביותר,גם לי יש לבטים רבים לגבי הגיוס, קשה לי לחשוב שאני הולך לשרת ולהיות פראייר של השמאלנים. אבל תכל'ס כרגע אין ברירה אחרת,אני בעז"ה מתכוון להגיד למפקד במקום אליו אני אגיע שאני לא רואה את עצמי מחויב לכל כללי פתיחה באש לדוג',ואם זורקים עלי אבנים או שאני רואה ערבי שעושה שטויות אין לי כוונה להזהיר אותו כדי שיוכל לברוח,ושצה"ל יעשה איתי מה שיראה לנכון. אבל אני לא חושב שמכתב כזה מועיל,אלא אם כן המטרה שלך היא לפתור את עצמך מגיוס.

לצה"ל...אליסף ט
סתם סתם,שריון.
השאלה כמה חלושי אופי ורוקדי מה יפית משלנואנונימי (פותח)
היו שותפים בפשע הגרוש וזה לא משנה מעגל שלישי רביעי או חמישי שיהודי מקדש את פקודות הצבא הוא מרים יד בתורת משה והוא שותף לכל מעשי הנבלה של השלטון המתבולל
הלוואי ירבו כמותך בישראלאנונימי (פותח)
שכן שלכם הרבצ"ר חושב אחרת ואני כמותו. במקום שבעליאנונימי (פותח)
תשובה עומדים צדיקים גמורים אינן עומדים.
אין לי ספק שיש רבים שהמכתב משדר להם עוצמה וחוזק אבל אוטוטו הגבול בצפון שוב מתחמם ואז כן זה יהיה צבא "כשר" בקיצור יש דברים מורכבים יותר.
שאלה לגבי צו ראשון,ימח שם עראפת
אם מישהו התייצב לצו ראשון אצל חרדים, דהיינו שהוא דוחה גיוס, הוא יכול לבטל את המהלך ולהתייצב לצו ראשון רגיל?

ואם כן, לאחר הצו ראשון הרגיל הוא יוכל לדחות גיוס?

כמו כן,ימח שם עראפתאחרונה
אם מישהו התייצב רגיל ולאחר מכן קיבל נשק עקב היותו במקום הדורש זאת, הוא יכול לדחות גיוס או שעצם קבלת הנשק מבטלת את האפשרות?
גיוס לצה"ל בגיל 45danielt

הי לכולם,

פטור מגיוס  מגיל 18. סיבה אינה בעיות נפשיות או בריאותיות, אלה סרבנות. לא אכנס לפער בתפיסת העולם והערכים שנצבר לאורך השנים, אך כבר שנים סוגיית השתמטות פתוחה אצלי ובימים אלו אני מעוניין לסגור את הסיפור אחד לתמיד. במלחמת לבנון השנייה פניתי לצה"ל בבקשה להתגייס, אך קיבלתי תשובה לקונית "פטורך נשאר בתוקף". היום אנחנו לצער כולנו במציות אחרת  לגמרי, לכן אולי יש סיכוי שיגייסו אותי. מטפס הרים לשעבר, בן 45, בריא.

אשמח לקבל מידע, מה הסיכויים שמהלך יצליח ויגייסו אותי ולאיזה גורם ניתן להגיש את הבקשה. 

מנהלת חרדים. אוליהעני ממעש
גיוס חוק טלאדם בכיר

גיוס אחרי גיל 22 לשנה וחמש לבני ישיבות ההסדר. מישו יודע איך ניגשים לזה ומה אומר השירות הזה?

באתר ניתן למצואכי קרוב.אחרונה

תתקשר 1111 או לתל השומר.

תעודת שחרור בכבוד- כוכב זהב/כסף/ארד- קציני הסדראחד שמשתדל

מחפש לדעת א מישהו פ יודע, אם הייתי קצין במסלול הסדר- זאת אומרץ בפועל לא הייתי בקבע.. (יצאתי לפיקוד במסלול ישיר), האם אני מקבל תעודת שחרור משירות סדיר- ארד? 

כי בפועל לא הייתי בקבע

אין לי מושג. תתקשר 1111 יענו לך...אם רק נאמין
איך זה משנה?נפשי תערוג

יש משמעות לצבע?

יש לי תעודת השתחרר בכבוד. האמת ל זוכר באיזה צבע.

בזמני.. לא יודעת איך זה היום..עוגת גבינה.אחרונה

הצבע היה נגזרת של תפקיד.

ג'ובניק קיבל ארד, תמכל קיבל כסף ולוחם זהב.

מידע על תוכנית "בינה בירוק"זאב קדוש

מחפש מידע על התוכנית בינה בירוק, ממשהו שהיה/משרת שם, כמה זה מתאים לחרדים/דתי תורני, מה בדיוק עושים, כמה זמן סה"כ, ועוד. תודה

שיר השריונריםאליסף עמר1

אולי יעניין אותך