תקשיבו , אני מבקש לא לצחוק על מה שאני עומד לספר ולא לבלבל את המוח
מי שרוצה שיאמין לי מי שלא שילך לחפש.
טוב ,באתי לישון לפני בערך 10 דקות וקמתי להתעדכן בחדשות בגלל המצב הביטחוני האזעקות בגולן וכל זה.
הלכתי לחלון של החדר שלי ואני גר בבניין קומות,אז מתחת לידינו יש מטבח של אנשים של השכנים,קיצור הכל שם תמיד חשוך בלילה
אני תמיד מסתכל כי זה מעניין אותי וקצת מפחיד להביט לשם ,אז אני מסתכל מהחלון למטבח שלהם..
פתאום אני רואה שכה יהיה לי טוב, לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי!!!! משהו קטן ולבן ממש לבן חזק מרחף להם במטבח וזז מצד לצד בתנועות חדות ,
אני ממשיך להסתכל בלי פחד אומר לעצמי אוקי אולי זה אחד מבני הבית. אבל לא! תקשיבו טוב,הדבר הזה זז למקום מסויים בחלל של המטבח שלהם והוא מרחף!!!,ואז הוא רואה שאני מסתכל עליו ואז ממש מביט בי וחצי מסתיר את עצמו נשבע לכם ,ואני עומד בחדר והחדר שלי עצמו גם חשוך אבל אני לא מפחד מסתכל על זה והוא עלי, פתאום שכה יהיה לי טוב הדבר הזה מרחף צמוד לחלון של המטבח שלהם ומסתכל עלי! ממש מביט בי וזז כזה טיפה לצדדים תוך כדי שהוא מביט בי , אמא שלי ערה בגלל שאמרתי לה על כל המצב הביטחוני והתווכחתי איתה שניה לפני שכל זה קרה , אז מהר קראתי לה לבוא לחלון ועכשיו זה נעלם איך שהיא באה ומסתכלת ביחד איתי זה פשוט נעלם , זה היה כמו גלימה לבנה שלא ראיתי בחיים שלי! יצור אני אפילו לא קורא לזה רוח זה הרגיש לי כמו סוג של ..לא יודע..יצור רוחני..הוא היה בגודל של זרוע כזה עם גלימה לבנה! זה היה חי! זה אשכרה הביט והסתכל עלי
בקיצור , זה נותן לי תחושה שמה שקרה לנו כמה ימים לפני (אתם בטח זוכרים עם השרשור שפתחתי ונעלו וכו')
שכל זה היה רק "פרומו" למה שקרה עכשיו. אני נשבע לכם שלא ראיתי דבר כזה בחיים שלי וראיתי דברים מאוד מוזרים,
זה ריחף..אגב כשאני כותב לכם את זה אני שומע קולות מוזרים מעבר לחלון שכרגע סגור כי סגרתי את התריסים שלו..בכל אופן עד כאן