1. קיבלתי ווירוס בטן ומיום רביעי אני מקיאה ומשלשלת. כל דבר עושה לי בחילות, עד עכשיו לא הקאתי בכלל. אני אוכלת רק פריכות אורז ורסק תפוע ושותה קולה בלי גזים. מה עוד ניתן להכניס לתפריט שקצת יעזור ויגוון? מה עוד אפשר לעשות? אני מרגישה בלי שום אנרגיה, ממש כמו סמרטוט....
2. עשיתי בדיקות דם שבוע שעבר וראיתי שהברזל (לא המוגלובין) נמוך מאוד, 51. הרופא רשם לי כדורי ברזל משולב עם פוליק אסיד. מישהי מכירה? איך התגובה של המערכת עיכול לזה? פעם ראשונה שאני וחתימה תוספי ברזל.
3. בנוסף לכל הצרות הנל, מיום רביעי אני גם מרגישה מסוחררת מאוד. בתחילה פירשתי את זה כחולשה מהוירוס והמחסור בברזל, אבל היום כשהייתי במרפאה הרופא מדד לי לחץ דם ידני+דיגיטלי פעמים כל אחד ויצא נמוך 90/50. מישהי יכולה להסביר לי קצת על המדדים של לחץ דם? אף פעם לא הבנתי. הוא אמר שאחזור עוד יומיים לבדוק שוב ורק אחרי מעקב ממושך יותר נוכל לשקול טיפול תרופתי. אבא שלי גם סובל מלחץ דם באופן קבוע. הוא אמר שבינתיים כדאי להרבות בקפאין, אממה קפה גורם לי בחילות חזקות מתחילת ההריון. מה עוד אפשר חוץ משוקולד וקולה? אני לא ת אוהבת תה ירוק.
קצת רקע: אני בהריון שלישי, שבוע 18. עם היסטוריה של 2 לידות מוקדמות ושמירה עקב קיצור צוואר. בהריון הנוכחי אני מופנית למעקב במרפאת הריון בסיכון החל משבוע 20.
כל מי שתוכל לעזור/לייעץ תועיל לי המון!! אני כבר ממש מותשת מהכל