אין על "אריאל" תקראו ותבינו!!!!!אנונימי (פותח)

טוב אז בתור חניכה ובוגרת בתנועת בני עקיבא , בני עקיבא זה לא כזה טוב כמו שזה נשמע !!!

החברה המוערבת מעוותת את הערכים שמנסים להקנות בסניפים השונים המחנות המעורבים ממש מוציאים את הציבור הדתי בתור חפפינקים והדבר העיקרי שזה לא עפ"י ערכי התורה וזה הדבר העיקרי מבינתי ולכן לא הסכמתי להדריך והצטרפתי לאריאל "כבוד"

והכי עצוב שאתה "גדלת" באריאל וככה חושב ולדעתי אריאל מקדשים שם שמים בפעולתם באמת!!! יחד עם שמירה על גדרי הצניעות!!!1

אני חושב שאם תקראי את התגובה שלי בשירשור הנ"ל!~אהרלה~!נתניה

תביני..

יומקסים.

את צודקת!!!!!!!!=)אמ"ש בנשמה
עוד-שניה-מריבה.פגזניקית גאה!
לנעול.
אשמח להבין משו..ענת=)

לה"ו.

למה את התכוונת שכתבת: והכי עצוב שאתה "גדלת" באריאל וכמה חושב לדעתי אריאל מקשים שם שמים בפעולתם באמת!!!
אם תוכלי לפסק את המשפט או קצט להסביר למה התכוונת אשמח!

הערות צדדיות
דברייך. "בור ששתיתה ממנו מים אל תזרוק בו אבן"
מי יודע אם לא הגעת לבנ"ע כדאי למצוא את בדרך שלך?!
היו הרבה מקומות שלממתי בהם אך לא התחברתי לאידיאל של המקום לגוד' התיכון שבו למדתי.
אך שם למדתי לעומק את המשפט הנ"ל[זה אפילו היה הקישוט כיתה שלנו בחמישית]
לגבי אלה שישר מייעדים כל שרשור לפורענות, במקרה בזה כל השרשורים הסגרו. אולי נסגור כבר את הפורום ודי?!
באו ננסה לפתח את השרשורים ולא להאבין אותם.

ב"הצלחה לנו.

...המלכה של העולם

איזה נחמד שכך.. אומרים: אל תירק לבאר ששתית מימנו.. את לא סבלת בבנ''ע!!.. וכך את באה ואומרת, את כפוית טובה.. ויש הרבה סניפים שהם לא כמו מה שאת מתארת.. ולא הכל מעורב.. כן! תיתפלאי! יש מקומות שהם לא כלהזמן עם הבנים.. את יכולה לא לאהוב את התנועה.. ולא להתחבר.. אבל זה לא אומר שהתנועה היא לא בסדר ודברים כאלה.. אני לא אומרת שהתנועה מושלמת.. אין כזה דבר תנועה מושלמת! אז כל תנועה והחסרונות שלה.. תעשי מה שבאלך.. וגם מאוד יפה מצידך שכתבת שאת מאוד אוהבת את אריאל..(באמת!!) אבל סתם חבל שכך את מדברת.. כי כל אחד הולך לתנועה שמתאימה לו.. אם לך מתאים אריאל, אז תייהי באריאל.. ואם לי מתאים בנ''ע אז אני יהיה בבנ''ע.. וכך כל אחד..

יומלאושר!..

אני חושבת שאין צורך לעלות לנו ת'אף עוד יותר...אפוש

בס"ד

אבל נחמד לשמוע דברים שכאלה...;)

בצלב"א

וב"הצלחה לך בחיים "האנייי"

אפרת

וואי... יפה!הודיה...=)
ואי, איזה כיף לשמוע.הסנה-בוער
לה"ו.
כי זה מזה בסדר להכליל ולומר לה"ר על אנשים צדיקים שעושים עבודת קודש.
כי גוש עצי'ון? זהו, אז זה בנ"ע הקימה. אבל מה זה חשוב?
אה, וגוש קטיף? הרבה מהם הי'ו בוגרי בנ"ע.
אה, שליחות בתפוצות? מי עושה הרבה? בנ"ע? שטוי'ות. 
ופורצי הדרך, שהראו שאפשר לשמור על התורה בארץ ישראל ולא להי'ות גלותי? מי הם הי'ו? ואי, שכחנו...
ובנ"ע האלו? הם מה זה לא בסדר. אז מה אם יש להם סניפים נפרדים וב"ה לאט לאט המס' עולה. אז מה אם הם מכניסים קצת קודש בראש של המון ילדים שבבית אין להן את זה- הם מעורבים. ד' ירחם.

אם את מאמינה בדרך נפרדת, ואם יש אנשים שעושים טעויות זה לא נותן לך זכות לפסול אותם.
ואנשים יקרים, למה כשמדברים רעות על התנועה היקרה שלנו כולם מזדעקים, אבל כשמדובר על בנ"ע, מותר ללכלך ולדבר לה"ר חופשי? נעים לנו לשמוע שאנחנו טובים? והפעולות שאין מצב שלא עשיתם לחניכים, על זה שצריך להעלות את עצמי ולא לרמוס את האחר [נו, זו עם החוטים] סתם עשינו? מה זה שווה להפריד סניף ולהגיע למצב של קדושה וצניעות בין בנים לבנות, אם אין לנו טיפטיפונת דרך ארץ?
[לידור- בד"כ יש לי נטיהפלספנית

בעזהי"ת

להסתייג מדעותיך בנושא. הפעם- 100%. שכוייח.]

באמת לא צריך ללכלך,אנונימי (פותח)
אבל אם אפשר להיות ברמה דתית וכו' גבוהה יותר, אז מעולה!!! והלוואי שכולם יגיעו וכמובן שאנחנו וכולם נתקדם הלאה!!!
יש משו במה שאת אומרת..אבל..אנונימי (פותח)

את לא צודקת.בני עקיבא תנועה מעולה.ואריאל תנועה מעולה.זה ככ שונה.עובדים על דברים אחרים..

באריאל יש סניפים נפרדים,אבל אין סניפי עולים,וסניפי פיתוח רציניים,בבני עקיבא יש.בני עקיבא יש בכל העולם,הם נכנסים לחורים רציניים בארץ ואריאל לא.אבל אריאל תנועה נפרדת ומדגישה הרבה דברים שבקדושה ובני עקיבא פחות...

קיצר-אריאל תנועה של דוסים,בני עקיבא תנועה של עם.אין לי משו נגד שום תנועה..להיפך-אני חולה על אריאל!!!וגם על בני עקיבא זה לא סותר...

וכל הכבוד לך שנכנסת לאריאל..ורצית להוסיף קדושה..אבל גדלת בבני עקיבא,ושם קיבלת את כל הכלים להיות מדיכה באריאל..אז זה לא פסדר שאת אומרת דברים רעים על בני עקיבא..וגמאני..מדריכה בבני עקיבא וחניכה באריאל והגעתי לאן שאני רק בזכות אריאל!! (השורה האחרונה-מוקדשת לפגזניקית גאה..חולהעלייך!)

תאנונימי (פותח)
תיראי-האנייי, אם בנ''ע מעוותת את התורה או לא זה דיון בפני עצמו אב אני חושבת שבסניף שגדלת בו יש לך הכי הרבה סיכוי לשנות ואני יודעת שהיום יש יותר ויותר סניפי בנ''ע ניפרדים אז אפשר לנסות להפריד את שלך (ואם לא את הסניף אז את השבט) ולהמשיך שם כי שם הכי קל לך לשנות, ולהשפיעה כי את מכירה אותו (את הסניף מביפנים)
כפרעלייך :]פגזניקית גאה!

*חינוך שלי*

רגע רגע רגע.פלספנית

בעזהי"ת

"קיצר-אריאל תנועה של דוסים,בני עקיבא תנועה של עם.אין לי משו נגד שום תנועה..להיפך-אני חולה על אריאל!!!וגם על בני עקיבא זה לא סותר..."

-הלוווו?! הוצאת פה את ה"דוסים" מה"עם", למה, "דוסים" זה לא עמישראל?

כי...הסנה-בוער
לה"ו
אממ... נורא קשה...
[די, אנחנו ב"ה משתפרים, אבל תפסיקו לחי'ות באשלי'ות, אנחנו חי'ים בבועה ממש.]
בועה כן,פלספנית

בעזהי"ת

אבל יכוליות שזה לא רק אנחנו ש"בונים" ת'בועה הזאת סביבנו.
כי תכלס', לוידעת מה איתכם- עם כל "הבועתיות" והסטיגמות, אני בהחלט מרגישה חלק מעמישראל. ועם כל הבועות וההבדלים, שאולי יש ואולי אין וזה בכלל לא הדיון עכשיו,- אני, בתור אחת שמגדירים אותה "דוסית", לא מוכנה שיוציאו אותי ככה מעמישראל, כן?

אף אחד לא הוציא אותך מעמ"י.הסנה-בוער
לה"ו.
אבל בתכלס: נקח אריאלניקית ממוצעת כדוגמא- נמצאת באולפנה כל הי'ום, באה הביתה ליישוב הדתי, אח"כ פעילה בסניף הנפרד... 
לעומת הרבה חבר'ה מבנ"ע, שלא נמצאים דווקא באולפנות, שנכון שגם באולפנות המצב לא תמיד מזהיר, אבל יש הבדל בינן לבין תיכונים דתי'ים.. אח"כ אחרי צהרים מסתובבים בסביבה שהבילוי'ים שם לא מתרכזים בד"כ סביב הדת... אח"כ בסניף באים חבר'ה מבתים לפעמים בכלל לא דתי'ים..
אני לא אומרת שבאריאל אין את זה, אבל פחות. למשל של"פ- באריאל אין את זה. שליחות בחו"ל- באריאל אין.עיירות פיתוח- באריאל אין.
אני לא נכנסת עכשי'ו לעני'ין של כמה דפוקה התנועה, כי היא ממש לא, ההיפך, היא באמת נהדרת [אחרת לא הי'יתי פה], אבל הצעד הראשון שלנו לשיפור הוא הבנת הבעי'ה. ואם ממשיכים להתעקש ש'אנחנו דוסים בבועה אבל כן מעורבים בעמ"י', זה לא פותר כלום.

לאט לאט...שירה חדשה

בס"ד.

בעז"ה את הכל יהיה. אל תשכחו שסה"כ התנועה לא פעילה המון זמן.
עכשיו מתחילים להיפתח סניפים במקומות שהם לאו דווקא דוסים [ע"ע יבנה].
אבל זה קשה. התנועה שלנו צעירה, בלי כסף, לכן זה יקח זמן.
אנחנו צריכים לבסס את עצמנו קודם.
כי גם הסניפים שכבר קיימים לא במצב הכי טוב.
בעז"ה בסופו של דבר נגיע לכל עם ישראל.
אין לנו עניין להיות מנותקים מהם...

בצלב"א!

לא הוצאתי אותנו(הדוסים) מעמ"י..אנונימי (פותח)

אני גם דוסה.התכווניתי שבני עקיבא עובדים גם עם חילונים,חברה אתיופים וכאלה..אריאל עובדים עם רוב מוחץ של דוסים..

אני לא בטוחה בזה...חרות(=

אני הייתי בבני עקיבא בתחילת נבטים, עברתי לאריאל, בשבט מעפילים חזרתל לבנ"ע בגלל אידיאלים, אבל לא הלך לי שם אז בהרואה חזרתי לאריאל עד עכשיו (הגבורה).

בעוד כמה חודשים אני עוברת דירה למקום שאין בו אריאל אני כנראה שוב ילך לבנ"ע...

לפי הנ"ל, יש לי ניסיון בשני המקומות ואני רוצה להגיד לך ששני המקומות הם מעולים, ולשניהם יש מקום, והם חשובים... רק שצר לי לומר לך שאני שמחה שאני עוזבת את התנועה ועוברת לבנ"ע, כי האידיאלים של אריאל מקסימים והכל, אבל התפקוד שלה, (לפי מה שאני רואה כמדריכה בסניף שלצערינו הרב לא קוראים לו גב"ש, אלא הוא בחור נידח בצפון, הווה אומר- לא שמים עלינו...) גורם להרבה חילול שם שמיים (אני לא מגזימה!!!), וזה ממש מצער אותי... 

אחת מהבעיות הגדולות ביותר של אריאל....מלמעלה אלוקים
ואויי... כמה שזה עצוב....
אולי בעיה גדולה,אבל אפשר להתגבר עליה.רחובותית!!=)

תלוי בנו..

רק צריך המון כוח רצון והרבה עזרה מלמעלה..

שנזכה..שוברת גלים

בע"ה

וזה בעיקר תלוי בהנהלה היקרה שלנו..

שנהיה בריאים..

וואלה ניסחפת יש מצב שהסניף שלך היה דפוק אבל ישאנונימי (פותח)

סניפים מעולים!!!!!!!!!!!1

גם אני באריאל כי בני עקיבא אצלינו דפוק-מבחינה רוחנית!

אבל יש מקומות שבני עקיבא עושים ה-מ-ו-ן!!!!!!!!!!!!

כן, אפילו יותר מאריאל.....................................

קושקוש...חרות(=

בני עקיבא אצלינו לא כזה דפוק...

וחוץ מזה, קשה לי נורא עם אריאל בגלל הלוק הזה של הדוסים-מתנחלים-פנאטים..

כי אני שיא הלא כזאת (אל תשאלו אותי מה אני עושה בהדרכה של אריאל...

ה"לוק הזה" חחח הצחקת...אפוש

בס"S

ממזן לאריאל אין את ה"לוק" המדובר..

ילדונת! את חנה בסנש! צאי לעולם..אריאל היום היא כבר לא התנועה של ה"פנאטים" לאט לאט מצטרפים ונחשפים אליה מגזרים אחרים ומגוונים בעם!

היום יש מצב שתראי באריאל גם חניכות שלא תמיד הולכות מחוץ לבה"ס עם חצאית...או שרוולים ארוכים...

ב"ה...יוצאים לאט לאט ובהזירות יתירה מהבועה!

בצלב"א

אפרת

חצי מסכימה..אנונימי (פותח)אחרונה
יש דברים שטובים באריאל, ויש דברים שטובים יותר בבנ''ע..........
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך