אם ניהיה כנים, כל אחד שנמצא כאן המקום הזה משפיעה עליו במידה מסויימת.
ויש שלב שכל מי שנמצא כאן מכמות מסויימת של זמן, עבר.
משום מה, למרות שזה ידוע שמלא מאיתנו מכורים, ולמרות שמדברים על זה כאן פלוס מינוס, עדיין יצא לי לחשוב שאני היחידה שככה מכורה לערוץ. ומסתבר שאני לא היחידה שחשבה ככה..
בזבזתי שם את נזמן בצורה מפחידה והתעצבנתי על עצמי ממש בגלל זה. שנאתי שכל דקה פנויה אני שם. שבמקום לחשוב נורמאלי כמו בן אדם, אני חושבת על הערוץ, אנשים ודברים שקרו שנודע לי עליהם מכאן.
וכאילו.. מה נדפק?! זה כולה אתר. וזהו. משהו כתוב שראיתי.
שנאתי את עצמי שזה מגיע על חשבון המחשבות שלי. שזה מגיע על חשבון החברות מהחיים הרגילים שלי, שפתאום משעמם לי לפעמים קצת איתן.. ואולי בכלל זה לא היה קשור ישירות וסתם תחושה שלי(?!)
היו לי מלא דברים מעניינים שכיף לדבר עליהם לספר למישהו משם ולא היה לי למי מהחיים הרגילים.
הייתה תקוםה שהרגשתי שאני חיה בשני עולמות. אשכרה שני עולמות..
מסובך להסביר את זה, אבל בטוח יש כאלו שמבינים אותי.
וזה תסכל אותי.
למה רק אני נכנסתי עמוק כ"כ לערוץ?! למה רק לי הערוץ לא עושה טוב לפעמים?! ולמה כל כך קשה לי לעזוב??!
עובדה, כל האנשים בעולם מסתדרים מעולה בלי! אז למה אני לא??
אוקיי.. זה קרה לי אם הזמן ולאט לאט התחדד. הבנתי שזה רובינו ככה. ולא מחייב כל הזמן וכל מה שאמרתי כאן, אבל לכל מי שכאן הייתה לו תקופה אחת לפחות כזו.
בואו קודם כל נכיר בזה. כן, זה הכי הגיוני ולגיטימי בעולם. עובדה, קורה לכולם.
לא יודעת איך המקום הזה כלכך ממכר, אבל עובדה. אנחנו צריכים לדעת שאנחנו בסדר ואנחנו טובים גם כשאנחנו מתעצבנים ששעות אנחנו כאן, שאנחנו מתוסכלים שאף אחד לא הגיב לנו וכו. זה לא בגלל ששונאים אותנו.
ופשוט להשלים עם עצמינו שככה אנחנו, דוגרי-מכורים. ולא להתבייש בזה.
למה כתבתי את זה?
יצא לי לא ממזמן לדבר על כל הנושא של איך שאני מכורה ומה ההשפעות של זה על החיים שלי הרגילים עם כמה בנות.
וראיתי שמה שעברתי, הרבה עברו. מלא מאיתנו חוו את הקטע של ההתמכרות אבל לא דיברו על זה כי לא נעים להרגיש היחיד שמכור וכו, ובסופו של דבר זה לכולנו.
ולדעתי זה כן חשוב שתיהיה המודעות לזה, ושאף אחד לא ירגיש המטומטם היחיד שחושב הרבה על הערוץ וכו ושלא תיהיה רתיעה לדבר על זה.
עכשיו תיוגים:
@הללי @טיפה של אור @שקיעה@שיח סוד- כי אתכן דיברתי על זה.
ואתם ביקשתם:
@מבסוטטט @נוצת זהב @מי_אני_ומה_שמי @אהבת ישראל בנשמה

- לקראת נישואין וזוגיות