בהתחלה שמו אותי לילה ראשון בחדר עם 2 ערביות, היה לי קצת מבאס אבל לא היו חמולות איתן אז היה בסדר אפילו להפך הן היו מתחשבות ונחמדות כי הייתי אחרי לידה והן לפני שיחרור.. באותו ערב ביקשתי העברה לביות מלא, למחרת העבירו אותי הייתי חלק מהזמן לבד בחדר של 2 ואז בחלק מהזמן הביאו עוד מישהי ערביה (בדר''כ הן לא באות לביות אבל לדעתי אחות ערביה פשוט דחפה אותה שם, היא שמה כל הזמן את הילדה שלה בתינוקיה ורוב הזמן ישנה אז לא היה איכפת לי)... כשרציתי להתקלח פשוט שמתי בתינוקיה, בדר''כ בבוקר שמים את התינוק לבדיקת רופא, אז ניצלתי את הזמן הזה למקלחת והכל... אם הייתי צריכה לשירותים פשוט ביקשתי מהאחיות שישימו עין שניה בעמדת אחיות, או שפשוט הייתי מכניסה אותה איתי לשירותים (רובם שם ממש פיציים אבל מצאתי שירותים אחד ממש מרווח וגדול שנמצא בביות מלא)... בכללי יש שם המון עזרה, בביוץ מלא עד רבע ל10 מסתובבת יועצת הנקה שעוזרת לך ומרבע ל10 היא נמצאת בחדר הנקה ועוזרת למי שרוצה.. בתינוקיה האחיות נחמדות, מסבירות הכל בצורה ברורה, גם יש ממש עידוד שהאמא תטפל עצמאית בילד ולא תיהיה תלויה בטיפול התינוקיה, את מקבלת מגבונים, טיטולים, משחות ועושה הכל בעצמך...
בגדול האישפוז פחות מוצלח מהחדרי לידה לדעתי, אבל בסיכומו של עיניין לי אישית היה שם מאוד מוצלח וחוויה טובה לעומת לידה קודמת בלניאדו.