עשינו אתמול ניתוק ללשון אצל יודסין מעולה ממש 2 שניות וזה היה מאחורינו. הוא אמר שזה בכלל לא קריטי אצלו אבל אפשר לחתוך מעט אולי יעזור אולי לא.
אני חושבת שיש שינוי בהנקה אבל כייף לראות אותו מזיז את הלשון בחופשיות ובתנועה. עכשיו מקווה שיעלה במשקל.
הבוקר התעררנו ואני מגלה הרפס על השפתיים של הבן שלי נכנסתי לסרטים כי זכרתי שזה מסוכן מאוד לתינוקות.
מה גם שכמה ימים לפני הלידה היה לי הרפס רציני ובלידה עצמה נשארו שאריות ממנו לא ניראלי שהיה מדבק.
שבוע שעבר ההורים שלי היו אצלי ופתאום באמצע היום אני רואה שלאבא שלי יש הרפס בשפה והוא בכלל לא ידע מה זה זה פעם ראשונה שלו והוא ניראלי נישק את הקטן.
כאמור היום פצע לקטנציק הלכתי לרופא ילדים שלנו והוא לא מהלחצנים בכלל הוא אמר לי שאם זה היה לפני שבוע הוא היה מטיס אותנו למיון אבל בגלל שהוא בן 3 שבועות אז הסיכון יורד ובגיל חודש יורד יותר. אבל בגלל שהוא בין שבועיים לחודש הוא התייעץ עם מנהל מחלקה של שערי צדק למחלות זיהומיות והוא אישר את דבר הרופא ולא צריך ללכת לבי"ח לקבל אנטיביוטיקה.
אני קוראת באינטרנט וזה עדיין מלחיץ אותי
מה אומרות? להיות רגועה?
הרופא נתן לנו זובירקס למריחה עכשיו אני מפחדת גם שידביק לי את השד וזה יהיה גלגל הדבקות אחד של השני.
עוצו עצה.