איזה יום מטורףקיבוצניקית
אחותי שולחת לי הודעה בבוקר שיש לה כמה שעות היום במרכז שהיא צריכה לבזבז ואם בא לי לבוא איתה לקניות אז זרמתי ויצאתי בשתיים עשרה מהאולפנא אחרי איזה חצי שעה בשער של הישוב הגיע אוטובוס ודוקא הסתדרתי סבבה והצלחתי להחליף עוד אוטובוס ולהגיע לבני ברק היא בנתיים הייתה בעבודה של סבא שלי והם באו לאסוף אותי והוא הוריד אותנו ברחוב עם חנויות הסתובבנו שם בערך 3 שעות (והיה חם) (ואני לא בנאדם שאוהב קניות) וקנינו שמלה לכל אחת (אבל תכלס שתינו נלבש את שתיהן) וחצאית לי בשלושים! שקל😁 אחר כך הלכנו לתחנה שהיה כתוב שיש אוטובוס שעוזר לי אחרי שהראשון לא עצר וחיכינו לשני ואז אחרי שהוא גם לא עצר לי ראינו שיש כמה מטרים משם עוד תחנה עם אותו שם ואותו מספר אז הלכנו אליה וכבר התייאשתי מהקו שהייתי אמורה לעלות עליו אז חיפשנו מחדש במוביט וחיכיתי לקו אחר שהוא דרך מקום אחר ועושה עיקוף ואז כן הגיע האוטובוס הראשון שהייתי אמורה לעלות עליו אבל אז גיליתי שהוא אוטובוס של ערבים ולא רציתי להיות יהודיה לבד אז ירדתי ממנו וחיכיתי לאוטובוס השני שעושה עיקוף.
ועכשיו אני עליו ויש עוד כמה שעות טובות עד שאני אגיע לאולפנא.
זה חסר פואנטה אין לכם טעם לקרואקיבוצניקית
פשוט משעמם לי ואני באוטובוס.
וואי ממש עברי אנכי

אתה עוף מפה כבר!!האש בוערת
לא יפה |נעלב|קיבוצניקית
ממ.. סליחהעברי אנכי

אני עכשיו קורא את זה וזה באמת לא נשמע יפה.

מתנצל.

זה רציני או לא?! אל תפחידי אותי!!!!עברי אנכי

בצחוק בצחוקקיבוצניקית
הכל טוב
עכשיו אתה עף מפה?האש בוערת
וחזרתקיבוצניקית
מה יהיה איתך?😁
אני פשוט צריך שכל הזמן יעיפו אותי..עברי אנכיאחרונה

..זית שמן ודבשאחרונה

נסיון פעיל.

מראים כאן מה ההפרש בין הטמפ' בגובה 850 מ"ב הצפויה ביום ראשון לבין הטמפ' הממוצעת ליום זה.

..זית שמן ודבש

אולי גשם קל בצפון ובחוף ביום ראשון

שרשור חדשקפיץ

נסיון פעיל

תגובה תגובה תגובהקפיץ

לרגע קראתי את זהמשהאחרונה

תגובה תגובה תגובה קפיץ

נסיון פעילקפיץ

מאוד

קצת מכוער, אבל נתרגל

ועכשיו חזרתי למחשבקפיץ

את החיצים כאן צריך לתקן ואת כל השאר גם קצת