שבוע מחלקה מתגלגל, שבוע מזעזע על רקע אנטישמי... ההוא גברא

ירדנו לשטח ביום שני, היה יום די חלבי בסך הכל, כבר נכנסנו לאופוריה של "חחח סתם הפחידו אותנו, זה לא כזה שבוע קשה"

רק ישבנו ולא עשינו כלום חוץ מאיזה תרגיל קטן של שעה בערך.

נכון, זה לא נחמד לשבת בשמש עם אפוד וקסדה, בקושי יש אוכל, אבל זה לא אותו שבוע מחלקה מפחיד שהמחזור לפנינו הזהירו אותנו מפניו עם פחד בעיניים...

בוקר. יום שלישי. יוצאים לאיזה מקום שנמצא בערך שש קילומטר מאיתנו, די סבבה.

אחרי קילומטר פתאום יש אוטובוסים, עולים, מגיעים להר איתן ליד ירושלים. פה הייתי מבסוט, זה האיזור שבו אני מרגיש הכי בבית, פה הרי שרצנו כל היום בשלום בנייך. באיזור הזה העברתי ארבע שנים, חזרתי הביתה!

שוב יום חלבי רצח, רק יושבים בין העצים ומחכים שהזמן יעבור.

לילה, מסתדרים בשני טורים, הולכים לאיפשהו, אפילו המפקדים לא יודעים לאיפה, רק המ"פ יודע והוא נותן הוראות למפקדים לאן להתקדם. המ"פ הזה פסיכופת, ידעתי שהוא לא הולך לעשות לנו לילה קל. התחלנו ללכת, המשכנו ללכת, המשכנו ללכת, עליות של החיים, הרי ירושלים, אבל לא הולכים על שבילים כי האוייב יזהה אותנו, הולכים בין העצים. עולים הר עצום בשיפוע הזוי, כל פסיעה צריך להרים את הרגל לגובה הצוואר... התחלתי להבין לאיזו רמה של כאבים אפשר להגיע. הר אחד נגמר והר אחר מגיע.

מבנה נטוש, כובשים אותו, סוף תרגיל יבש, ממשיכים ללכת. פתאום מגיע הסמ"פ מולנו, מכוון נשק ו"אש אש אש!" הוא היה 'מחבל'. הוא הפיל שלושה פצועים, צריך אלונקות, וכולם גם ככה עם תיקים כבדים והולכים כל הלילה... פותחים אלונקות וממשיכים ללכת מרחק אדיר. מסיימים בבוקר.

יום רגוע.

לילה, מתחילים ללכת. הלילה הזה הוא הלילה האנטישמי שאני אקלל אותו לנצח... הלכנו, הלכנו, הלכנו, עלייה שאני אפילו לא אנסה לתאר לכם אותה כי אתם לא תבינו איזה עלייה זה, בתוך אבו גוש, עלינו עד לבית הכי גבוה בכפר, עלייה באמת מפחידה. תרגיל של כמה דקות וממשיכים. עצירה איזה שעה, וממשיכים. אחרי כמה שעות עצרנו לשחרית ושוב המשכנו, פותחים אלונקה וממשיכים עוד כמה קילומטרים. אם מורידים את הזמן של העצירה של השעה והתפילה, הלכנו 11 שעות... ולא סתם, זה דרך ממש קשה, אחד עשרה שעות!!!

ושוב ביום נחים, כל הגוף כבר צורח מכאבים, ישנים שעתיים, קמים, מתארגנים, נוסעים לבקעה, ו... מסעמטורלל

עשרים קילומטר, וזה עוד אחרי כל השבוע ההזוי הזה, שמונה קילומטר ראשונים זה עליות שלא רואות את העלייה מהלילה הקודם...

ברוך ה', הרכב שמלווה אותנו במסע נפל לבור וככה אסור היה להמשיך והמסע נקטע באמצע... (אין נפגעים ברכב)

תוצאות השבוע:

-הבנתי שהמ"פ הזה באמת פסיכופת, לאף פלוגה לא עושים ככה את השבוע מחלקה, רק הוא החליט בעצמו שהוא עושה לנו פי כמה משאר צה"ל.

-כל הגוף כואב בקטע מחריד.

למדתי שאני יכול לעשות דברים שלא חלמתי עליהם בחיים ואני עדיין לא מאמין שעשיתי אותם...

-התחשלנו בטירוף. הכל קטן עלי עכשיו.

איך אומרים, "רצית חי"ר? שלם את המחיר!"

פייי!!! מחושל מחושללקשה זה טוב :-)
אם כי אני עדיין מתלבט אם זה היה מחשלההוא גברא
או שזה רק חלום רע שנגמר...
(לבסגול)געגוע..
כמו שזה עבר הכל יעבור.
בן אדם מספר על השבוע הכי נורא שצה''ל יכול להמציאההוא גברא
וזוכה להתעלמות
חבר... אתה לא רוצה שאני אתחיל לספר על שבוע לוזפעמיים חי
מסכם חוליה. ושאר מסכמים תרגדים וגפן חורף.
עוד אח אחד נפל אל הקבעגעגוע..

ואיפה כולם ?

סחטיין עליך אחויה! קטן עליךנצח

אה אז אתה משלומבה???רץ לשום מקום

המוםהמום​​​​​​​המום​​​​​​​המום​​​​​​​​​​​​​​

אכן כןההוא גברא
מה ההלם?
אתה מכיר מישהו משם? את מי?
ההלם שאתה מזרוחניקרץ לשום מקום

כן אני מכיר הרבה

גיבור!שה"י פה"י
מבין שאתה עושה חיים?..
סיט*** עשה בעיות?
פשיטא שגם הוא חזר לבסיס מפורק לחלקיקים...ההוא גבראאחרונה
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך