ביחס למדינהמור

משהו שר 'התקווה' בכל מיני אירועים? (עצרות, כנססים, טקסים וכד')

כן \לא זה חשוב אז קדימה לענות...

תאמת זה קצת מסובך..חממה
אני לא שרה כי אני לא מסוגלת להרגיש מחוברת למדינה ולשלטון הזה במיוחד אחרי שהייתי בעמונה ולא האמנתי שיכול לקרות דבר כזה בין אחים (יותר נכון,מי שהיו לשעבר אחים שלי..)אז ממש קשה לי ובד"כ אני עומדת בשקט עם כולם לא שרה וגם לא מפריעה למי ששר...מצד שני אני מרגישה שבזה שאני לא שרה אני מתנתקת מהעם שלי ומהם אני לא רוצה להתנתק....בקיצור שכל אחד יעשה מה שהוא מרגיש וחושב לעשות ....יומטוב!! 
בטח ששרים!דורותי

מינימום של קשר למדינה ולמורשת!

המדינה שלנו זה דבר נצחי! זה לא איזה חווה של שרון! ואם הוא או ממלא המקום שלו עושים זוועות, זה לא סותר את הקשר שלי למדינה שהיתה ותמיד תהיה, מדינתו היחידה והניצחית של העם היהודי!

לפי דעתי, אם אחרי כל דבר רע שיקרה לנו במדינה, נאבד עוד ועוד קשר עם המדינה, אז כל המורשת וכל הערכים הנצחיים יפסקו!

ברור ששרים!!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)

דורה את צודקת במיליון אחוז!

זה המנון המדינה שלנו ולא משנה מה יהיה לעם ישראל או לארץ ישראל אנחנו נמשיך לשיר את המנון המדינה תמיד!!!

וממש מעצבן אותי לחשוב שיש אנשים שלא מוכנים לשיר את השיר הזה! ואני אמשיך בעזרת ה' לשיר את השיר הזה בגאוה גדולה! בגלל שהמנון המדינה מחבר בין כל עם ישראל! והמנון מרגש כל יהודי ויהודי בארץ ישראל!-ובמיוחד אותי!!!

מסכימה עם כל הטובים והברוכים שהגיבו לפני...מוריונת

חוץ מהסתיגות קטנטנה..

אני מסכימה שצריך לשיר את ההמנון ושההמנון מבטא את הקשר לעם ולארץ וללאום ולא לממשלה אבל אנחנו צריכים לשים לב שההמנון באמת מבטא את זה.יש עכשיו קולות בציבור שקוראים לשנות את ההמנון למשו זוועתי בהרבה...צריך לשים לב שזה לא יקרה!!!!!

בינתים אני מאמינה בצורך לשיר את ההמנון ומבינה את הרבים והטובים שלא מסוגלים נפשית לשיר אותו בגאון...

מי יתן ונזכה כולנו להיות במהרה עם חופשי בארצנו ארץ ציון וירושלים!!!!

בצפיה לבנין אריאל ולביאת משיח!
חודש מבורך ולילה מוצלח!!!!

אני לא שרהמור

כי המדינה זה גם העם והעם בגד בי ובעוד הרבה אנשים אבל-

היתי בסיור מגמה אז אחד המקומות שהינו זה היה באנדרטת הצנחנים של הנגב (נראה לי שככה קוראים למקום) ושם למדנו המון איך הם כבשו את המקום כמה נהרגו ואח"כ ששרנו את התקווה היה לי קשה אבל שרתי בשבילם .

אני עדין מתלבטת אני צריכ לשאול את הרב שלי בנושא הזה לבנתיים אני לא שרה

אני לא שר..אנונימי (פותח)
וזה רק בגלל שאני לא מסוגל לשיר את ההמנון...
אני...אנונימי (פותח)

לא יודעת. כולי מבובלת... מצד אחד, אני לא מרגישה קשורה למדינה הבוגדנית הזו, הרשעה וכו' אבל מצד שני, בקשר ל"התקווה": ההמנון חובר לפני קום המדינה וההמנון מבטא את אהבתנו ותשוקתנו לא"י. אני אישית לא יודעת מה אני עושה כששרים "התקווה"...

עוד נקודה חשובה (חשבתי עליה עוד לפני ההיסוסים מה לעשות כששרים...): בד"כ לפני "התקווה" שרים "אני מאמין", ואז האנשים יושבים ואחר כך קמים ל"התקווה". באמת! יושבים ב"אני מאמין" וקמים ב"התקווה"?! אם קמים ל"התקווה" (וגם אם לא...) - קומו ל"אני מאמין" קודם כל!! 

בציפייה לישועה ולבניין המקדש וביאת המשיח!! 

יפה, נקודה למחשבה.....אנונימי (פותח)
לשיר? לאמשה
אבל לכבד את מי שכן שר.

משה,
משתמט צעיר
סתם שאלה- למה לכבד?מור
תלוי איזה.3יפי
דווקא עכשיו יותר חשוב לשיר ת'תקווה(...)מיכל160
אהה!? ל-מה?!הודיה מהדרום
אני הפסקתי לעמוד. באולפנא שלי. לפחות.הודיה מהדרום
שאלה לממלכתיםמור
למה אתם שרים התקווה? תסבירו.
אני שרה "התקווה"hadar
כי זה מייצג את המדינה שלנו ולא את הממשלה הנוראית של היום (לא שפעם היא היתה יותר טובה...), אבל ממש לא בגאווה והתרגשות כמו פעם. סתם הערה שקשורה-כשהקימו את המדינה התלבטו לבחור להמנון בין "התקווה ל"שיר המעלות בשוב ה'..." ובחרו בהתקווה כמו שידוע לכולנו, אבל את התקווה חיבר אדם שלא בדיוק היינו רוצות להידמות לו והוא כתב את התקווה בשעה שהיה שיכור והולל...ויש בזה משהו שממעיט מערך המדינה,שאדם שיכור ממציא לה המנון..אני מקווה שהצלחתי להבהיר את הכוונה שלי
הממשלה גם היא מייצגת את המדינה שלנו.הודיה מהדרום
הממשלה לא מייצגת את כל המדינה ב-57 השנים שלה!hadar
aval achshav cen!!הודיה מהדרום
אם זה מה שיצא ממנה, אז זה כן מיצג..ברוריה מהגוש
עכשיו זה בא לידי ביטוי..
התקוהאנונימי (פותח)
בחיים שלי לא שרתי התקוה כל כך הרבה פעמים כמו השנה!
כמו שרובכם יודעים אני בשליחות בחו"ל השנה ואני עובדת בבית ספר יהודי שבחיים לא הייתי מאמינה שקים בית ספר כזה - כול-ה 83 תלמידים מגן חובה ועד כיתה ח'. בבית הספר לומדים ילדים ממשפחות חבדניקיות, ממשפחות דתיות וגם כאלה ממשפחות לא ממש דתיות אבל שרוצות חינוך יהודי-דתי לילדיהם. בבית הספר נהוג (ברוב הכיתות - במיוחד הכיתה שאיתה אני מתפללת מדי בוקר) לשיר כל יום בסיום התפילה את "התקוה". וזוהי עובדה די מדהימה מכיון שבארה"ב בה כל בתי הספר בדרך כלל שרים את ההמנון האמריקאי פעם בשבוע לפחות. ואצלנו לפעמים ישכחו לשיר את ההמנון האמריקאי אבל-הם כבר שרו הבוקר את "התקוה".

אני יודעת שזהו שיר שנכתב אולי בידי אחד האנשים הפחות מומלצים מבחינה דתית ומוסרית להיות מחבר ההמנון אבל ההמנון הוא דבר שמייצג מדינת ישראל בין אם נרצה בכך או לא...
המון ניסים גלויים ארעו לפני הקמת המדינה, במהלך ההקמה ומאז ההקמה כך שאיננו יכולים לומר שהמדינה הזו איננה מתנה גלויה מהק"בה!!!!
נכון, אנו עשינו ועדיין עושי טעויות ולפעמים לעם קשה לראות את המטרה הנכונה של המדינה אבל עלינו לזכור ששלטון עצמאי יהודי זהו דבר שלא היה קיים 2000 שנה ושאיש לא האמין שהתקיים שוב. - אנו פשוט חיים באמצע נס!!!! ועל זה עלינו לשיר "להיות עם חופשי בארצנו" ולהכיר תודה לרבונו-של-עולם על המתנה הנפלאה הזו!

ותאמינו לי - לראות ילדים מחו"ל שרים את המילים האלה יומיום - זה אחד הדברים המרגשים ביותר בעולם.
השירה הזו מדי בוקר עלולה לגרום לילדים האלה אולי יום אחד לעזוב את מנעמי החיים פה בגלות ולעלות לא"י ובכך לקיים את מטרת עמ"י - להקים מדינה שכולה מבוססת על התורה שתהיה דוגמא למדינה מתוקנת.
אומרים שלא צריך לחפש רחוק - הרבה פעמים כל התשובות כבר נמצאות אצלנו ביד!!!!

רק נראה לי שלא תמיד אנחנו לגמרי מבינים את גודל הנס עד שאנו עומדים מרחוק, כמו צופים במוזיאון אומנות, שסופסוף רואים את היצירה השלמה ורק אז הם באמת מבינים איך הקשקוש הזה שהם ראו קודם הוא בעצם רק חלק קטן מיצירה נפלאה!

נ.ב. לכל מי שאמר שקשה להם לכבד את המדינה הרי הממשלה המושחתת שלנו הי חלק מאוד נכבד ממהות המדינה כיום - בדיוק בשביל זה בתפילה לשלום המדינה יש לנו את המילים: "ושלח אורך ואמיתך לכל ראשיה שריה ויועציה" - שהקב"ה בעזרתו ישלח את התבונה לממשלתנו והם יתפכחו מעורונם ויכירו בכל טעויותיהם....
נכון אבל-מור

גם בתפילה לשלום המדינה אומרים שה' יצליח דרכם או משהו בסגנון הזה.....

ואני לא רוצה לשלוח שום ברכה והצלחה לממשלת הרשע הזאת

נכון!! מחזקת..הודיה מהדרום
לא שר. ;צחקן
כל הכבוד..הודיה מהדרום
תלוי איפה, עם מי ובאיזה מצב.3יפי
בעצם-עם היסתיגות קטנה מה"כנ"ל" שלי.הודיה מהדרום

בס"ד

אם אני לא הייתי אחת שמיתביישת-אז לא הייתי אומרת לך "כנ"ל".

כן!!!אנונימי (פותח)
מה שעשינו לפני ההתנתקות כדי למצוא חן אנחנו צריכים להפסיק לעשות אבל מה שהוא אידיאל צריך לעשות והמדינה היא אידיאל גם אם הממשלה דפוקה תחשבו על לוחמי המחתרת שהיו מתים למדינה במצב שהיא היום
אם הם היו יודעים מה המצב לא בטוח שהם היו רוציםברוריה מהגוש
מדינה כזאתי..
אתה בטוח?!מור

אתה בטוח שכל האנשים שמתו היו רוצים לראות שכל מה שהם נלחמו על זה בדמם הולך ונמסר לאלה שרצחו אותם???

אני לא בטוחה שזה מה שהם היו רוצים לראות....

מחזקת.הודיה מהדרוםאחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך