ביני"ש ממלכתי.שמעון
זה מה שאני, ולמי שיש בעיה שלא יקרא. כמו כן אני מעדיף שלא תרביצו לי (היו פה פעם הודעות על כמה שבא לכמה מחברי הפורום להכות ממלכתים...) למרות שהממלכתים הם "ילדי כאפות" (ביטוי שאני שומע בזמן האחרון מכל מיני חברים שכועסים עלי על איך ששטפו לי את המוח בישיבה, "הרי פעם הערצת את פייגלין", וכל מיני טענות כאלה. אם הם מצליחים לעצבן אותי, אני עונה להם שהתבגרתי והישיבה הכניסה לי קצת שכל של תורה...ואני עדיין חושב שפייגלין גדול).
אז נתחיל:

עצוב לי לראות את הנוער הנפלא שלנו שוקע לתוך אינסוף אומללות ורחמים עצמיים. אוי, כמה עשו לנו, מה אמרו עלינו, כמה שונאים אותנו... אנחנו פשוט מסכנים. הנאצים חיות הטרף האלה, החילונים זוללי הטרפות, מכי הבנות והערב רב...

מסכנים שלי, שכחתם דבר אחד חשוב. חשוב מאוד. יש קודשה בריך הוא בעולם, והוא מנהל פה את העניינים. אל תיפגעו בשמו, כי הוא מסתדר בלעדיכם. וכמו שכשאליהו הנביא אמר לה' "קנא קינאתי לה'" על זה שעם ישראל עובד ע"ז והורג נביאים, ענה לו ה' (כלשון הרצי"ה בשיחותיו, מבוסס על מדרש) העם שלי או העם שלך? הנביאים שלי או שלך? וענה לו אליהו הנביא- "ויבקשו את נפשי לקחתה" (מלכיםא' פרק כ'). אה, זה מה שמדאיג אותך? שחכת שאני פה זה שמנהל את העניינים, זה העם שלי. א"כ, צריך נביא חדש....

וכן הנביא הושע מקבל פקודה אלוקית לשאת אשת זנונים, והמדרש מסביר שה' אמר לו לעשות זאת כדי להעביר מסר- הושע, כמו שאתה לא מסוגל לגרש את אשתך שילדה לך ילדי זנונים, שאינך בטוח שהם ילדך- כך אני לא אעזוב את עמי ישראל, אפילו יהיו "זרע מרעים בנים משחיתים". אפילו מרעים ומשחיתים- "בנים אתם לה' אלוקיכם".

כן, אני יודע שזה כואב, אני יודע שזה קשה. אני יודע. אבל מי אמר שגאולה זה דבר קל? אבל מה שבטוח, זה משתלם.
וכמו שאומר הירושלמי "א"ר ירמיה בן אלעזר עתידה בת קול להיות מנצנצת באוהלי צדיקים ואומרת כל מי שפעל עם אל יבוא ויטול שכרו". חבר'ה, באו נתנתק מהגאווה, מהאנוכיות, ונפעל עם אל. והאל פעל את עם ישראל, ובדור האחרון אף החל להשיב בנים לגבולם. אולי כדאי שנעזור במה שאנחנו יכולים?

אז תפסיקו לשקוע ברחמים עצמיים. תעשו לעולם כולו טובה ותצאו מזה. אנו לא מצפים לגאולה פרטית, אלא לגאולה כלל עולמית. וזה מתחיל בעם ישראל. רוצים לעזור או להתבכיין?

כן, אני קשוח. הדברים האלה מאוד רציניים, ודורשים אחריות גדולה. אני חושב שכדאי שכולנו נלמד מה דעת התורה, נתחיל בבירור אמוני מעמיק בעקבות הרב זצ"ל ובנו, "בחירי צדיקיא" שחידשו בדורנו את התורה הגואלת. אם אנו רוצים להשתתף עם אל, לקדם את הגאולה- צריך ללמוד את תורת הגאולה.

יאללה, אל תתעצלו. אם תארגנו סמנריון, אני אשמח לעזור בלנ"ד.

סומך עליכם, אוהב אותכם, מעריץ אותכם (שהרי כל כך הרבה תלוי בכם, ואתם עושים דברים נפלאים),

שמעון.
ת'אמת... ואל תהרגו אותי....אנונימי (פותח)

אני מסכימה איתך,

לרעיון הכללי ולכל מילה.

נכון שקשה, לאף אחד אין ספק, וברור שיש כאלה שקשה להם יותר

אבל מה קרה פתאום כולם שכחו את המשפט:

אין יאוש בעולם--- הכל לטובה!

?!

זה לא חוכמה להגיד שהכל לטובה כשהכל באמת טוב.. ההפך... כשקשה... אז זה בידיוק נכון... שהכל לטובה....

(וכולנו עדים למצבו של אריאל שרון...-לא ממש קשור אבל לכו תדעו...)

אז להפסיק לקטר

ולהתחיל לפעול!

מסכימה עם כל מילה!דורותי

ממלכתים לשלטון!

חחחחחחחחחח

שכחתי להגיד...אנונימי (פותח)

שהסכמתי עם הכל חוץ מעם הכותרת

לפי דעתי זה לא משנה אם אתה ממלכתי או פאנטי או לא יודעת מה

לא צריך בכלל להיתיחס לזה... זה כמו שפעם היו עושים ממש ממש הבחנה בין עדות (גם היום קצת אבל פחות)

העיקר הרעיון העיקר האחדות

את ממש צודקת!hadar
בתחילת השנה הגעתי לאולפנא שלי וישר כמה בנות שאלו אותי-"את ממלכתית או פנאטית?",ואני בכלל לא ידעתי מזה להיות ממלכתי...אני חושבת שההגדרות האלה גורמות ליותר קרע,ואנחנו צריכים עכשיו את האחדות!
אני מסכימה...!!!!!!!נועה

לכל מילה שנאמרה כאן!!!! וגם להערה הטובה של קולית (היא הגיע ממש בזמן!!)

אני לא ארחייב פה אלא ישלח אתכם תגובה שלי בשרשור "אסור לזלזל המדינה"

בצפייה לבשורות טובות ישועות ונקמות (בגויים) ובצל"א

בייניש(?) פנאט.שחר

אולי בקטע הזה אני סופסוף מסכים עם מישו מישיבת אילת.

אני מסתובב בעולם בימים טרופים אלו (מי אמר שהם טרופים? יופי של ימים!) ושומע בכל מקום פסימיות.
אנשים כבר מזמינים מודדים לבתים שלהם, מתלוננים על חוסר הדת במדינה, על הקרע בעם, לע הקיצוץ החינוך, על מה לא? אפילו העיתון בשבע (נעזוב כרגע את דעותיו החד כיווניות מאד), שפעם היה נקודת אור בים של תקשורת מעיקה, התחיל להראות כמו כולם. אם עכשיו יבוא מישהו מהולנד ויקרא אותו, הוא יהיה בטוח שהעולם שחור.

חבר'ה - צאו מזה. אתם מוזמנים לחזור אחורה, לא לתקופת השואה, מספיק שלושים ארבעים שנה אחורה. תשאלו את ההורים שלכם, באיזה ישיבה גבוהה הם למדו, והאם הם היו מעיזים ללכת בתל אביב עם כיפה גדולה.
כמה ישיבות היו אז וכמה היום? לא היה אז חינוך לקצץ בו. (כמו שאומר הפתגם: אל תתרגזי שיש ערימה של כלים מלוכלכים, תשמחי שלפחות יש לך כליש, כי יש כאלה שאין להם. - משו כזה).

מצבו של הציבור הדתי לאומי משתפר והולך. אז נכון, כוחות הרשע גוברים גם הם, אבל ככה זה בעולם. הקדושה עולה, מתגברת גם הטומאה. ואני חושב שעדיף ששתיהן יעלו מששתיהן ירדו. (לא כותבים "תרדנה" ו"תעלנה"?)

אז יהודים טובים - תסתכלו על חצי הכוס המלאה. ואם אין כזאת, תשמחו שיש כוס.

ואל תגידו לי שאין.

שבת שלום עם ישראל, אני אוהב אתכם.
עוזיה.

אל תערב את הישיבה שלי בעניין.שמעון
אבל חוצמזה- אני רציני, עכשיו שאתה חוזר לענינים- מה מארגנים לחודש ניסן? חייבים שיהיה משהו בעניין! אולי "יום עיון" ובסופו מליאה?
יומיון באיזה נושא?barak891

פסח?!  זה כבר די ממצה ת עצמו...

צריך למצוא משהו מעניין ממש אם רוצים שאנשים יבואו כי (בנינו) גם ככה מליאות זה לא הדבר הכי מבוקש בתנועה...

בצלב"א.

מי דיבר על פסח?שמעון
תקראי את ההודעות שמעל!
אז מה אתה מציע?barak891
יומיון באיזה נושא?
קצת חינוך לא יזיק לחב"ב שלנו.שמעון
לפי כמות ההודעות על חיילי צה"ל שלנו,(ולצערי גם גיליתי בשבת ישיבה גבוהה שלומדים בה ספרי הרב קוק אך לא אומרים תפילה לשלום המדינה ולשלום חיילי צה"ל) אני חושב שהנושא ברור. היחס לעם ישראל, למדינת ישראל, ומה תפקידנו הנוער בכל העניין הזה.
איזו הצעה פרקטיתbarak891

אתה מציע? יכול להיות דיון מאוד יפה בעניין אבל איזו הצעה אתה רוצה לעהלות להצבעה בסופו של דבר?

בצלב"א.

מי מדבר על דיון?שמעון

במליאה לא צריכים להיות רק דיונים, כי אלא דיונים מרחפים ובסוף נמאס מהם. צריך שיהיו יחידות סימנריוניות, ואח"כ דיון מעשי איך להוציא את זה לפועל.

צודק,זה מעולה שאם כבר מגיעם אז שתיהיה עוד מטרה. ;(מיכל160אחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך