הי !
אני יוצאת עם בחור מקסים כמעט שנה: הקשר טומן בתוכו עליות ומורדות, הפסקות, ריבים וחזרות- כמו כל קשר אני מניחה?
שוחחנו על הנושא של חתונה ונישואים לפני זמן מה ועל בית ועניינים כאלה באופן כללי אבל אני מרגישה שאנחנו לא ממש בכיוון של להתקדם לשם. לפחות לא בזמן הקרוב.
שאלתי את עצמי הרבה פעמים : "מה אני רוצה?" ואין לי תשובה חד משמעית, לא ברור לי האם אני כרגע בשלה לזה / בטוחה שזה מה שאני רוצה ושזה הבנאדם.
כואב לי מאוד לרשום את זה ואני לא מצליחה להגיע לתשובה חד משמעית עם עצמי באופן כזה שאני יכולה להגיע בצורה ברורה ולהגיד את זה אני רוצה, בוא נתקדם לשם ..
לא ברור לי איך בטוחים בזה / איך יודעים שהכל יהיה "בסדר" אחרי החתונה (או לפחות הרוב כי אין הכל ) .
מצד אחד אני מאוד רוצה את זה ומצד שני אני לא רוצה לעשות את הצעד הזה כי "חייבים" או כי אני בת 30 כבר או כי הכל יהיה בסדר או לפחות הרוב ונסתדר כבר ..
יש לי הרבה חששות ממה שיהיה וגם ובמיוחד, בגלל שיש לנו דעות שונות בהרבה דברים וחלק מזה, כלפיי איך אירועים צריכים להיראות/ במה להשקיע כסף / מה לעשות בצורה פשוטה ואני מפחדת שאצטרך אפילו להתפשר על איך תראה החתונה שלי ..
לא רוצה להיפרד ממנו אבל גם לא רוצה למשוך את הקשר סתם..
מתוסכלת :/