כן. אתה.. @*צועד*
עכשיו אפרט, אני נערה בת 14 וחצי
של"ע גילו לי עודף נוזלים במוח בערך לפני שנה.
הבעיא היא שיש לי גם בעיא של עודף משקל דיי חמור לגילי.
ושזה משתלב ביחד זה מסוכן.
עודף נוזלים גילו לי את זה אחרי LP (אפידורל בעברית. עברתי כבר 2 פלוס MRI בזכות זה..)
מה שהרופאות הסבירו לי שרצו להלחיץ אותי להוריד משקל ושבאמת אקפיד על הכדורים שאני לוקחת כדי להוריד את הנוזלים.
זה כמו בערך בלון שמתנפח (בעניינו בנוזלים..) מתנפח מתנפח מתנפח.. וסופו ל.. בום!
במקרים 'הקלים' נגמר באיבוד זכרון\ מחלות נוספות\ תופעות לוואי רבות. קיצור.. (אה יש לי כאבי ראש קטסטרפולים. מתי שאני לא מקפידה לקחת כדורים בשעות המדויקות, כן. אם מישו פה מכיר אנשים כאלה. זה אמיתי!)
ושעשו לי את האפידורל לבדוק את הכמות של הנוזלים היא עמדה על הערכה דיי גבוהה משוגעת. בפעם השניה גמכן.
ומה שהחדירו לי במוח. זה שזה קשור בשתי וערב. למשקל. ככל שהמשקל יורד יותרקל לנוזלים לרדת
ומאוד קשה להוריד את הנוזלים על המשקל הגבוה.
עכשיו נגיע למשקל עצמו. (סוריי על ההקדמה הארוכה הייתי חייבת- גם אם לא באמת)
בהכי גבוה שלי בערך לפני שנה קצת פחות, שקלתי על 107 קילו שבואו, לילדה בחטיבה זה גבוה ממש!
יש לי כמה בעיות.
1. הייתי אצל דיאטנית ולא זורמת איתה ולא היא איתי. נתנה לי בערך תפריט לאכול כל היום. וכל מה שעשה הוריד לי בערך 2 קילו בחודש וחצי. וגם אני אחת שלא מתאים לי לאכול כל היום. איי אמ סורי.
2. זה גנטי, הווה אומר הרבה יותר מסובך להוריד.. שההורים מלאים. (או שלפחות אחד מהם.)
3. לא רואים עליי. אני מלאה. כן. אבל לא נראית במשקל כזה. וכל מי ששומעת על המשקל הזה לא מאמינה.
4. נוח לי במובן מסוים אם איך שאני נראית, סתומרת לא שאני מלאה אבל כבר התרגלתי לעצמי ולא רוצה ממש לשנות מראה.
ברור שיש לי את את כל ה'ונשמרתם מאוד לנפשותיכם' וברור לי שזה ממש לא נורמלי.
אז ככה כמו שאתם מבינים אני חייבתתת להוריד ולהרזות.
עכשיו אני עומדת על 94.
*עושה הליכות של 5 וחצי ק"מ פעם בשבוע עם חברה. פלוס עוד הליכות קטנות באמצע השבוע. (יודעת שזה לא מספיק מביאה נתונים מהשטח)
*יש תקופות שיותר מקפידה על תשונה בריאה וחוסר אכילת שטויות יש תקופות שפחות..
*בקיץ בעז"ה הולכה למרפאה אנדנוקרינית כי היפנו אותי אחרי שהדיאטנית לא עזרה קשור גם למשקל מה שהבנתי לא באמת יודעת.
עכשיו. יש לי באמת את הסיבות האמיתיות לעשות דיאטה רצינית. ולא דיאטת רצח, כי חקרתי את העניין הזה ממש טוב. וממש לא מומלץ
(וגם ממש לא בקטע של לרעוב ובטן מקרקרת)
אז שראיתי תכותרת בפרומים הראשיים. ישר פתחתי..[מבינים כבר למה] ורוב התגובות שראיתי היו שלילה מדיאטה
אז פתחתי פצלש נצלשצתי ל@צועד היקר קצת מהשרשור. ואשמח לתגובות איך מורידים 30 קילו. אחר כך מפסיקה. באמת.
(מכירה את כל האלה שאומרים שמפסיקים ומגיעים לדחלילים.. רק תדעו שלי זה לא יקרה כי מכירה את זה מהכיוון השני גם.. יש לי אחות שכמעט אושפזה מתת משקל. ולא לא בגלל שרצתה לרדת אלא בגלל שזה הגוף שלה..
זה מה שנתנו לי...
טוב, חפרתי מספיק, עכשיו אשמח ממש לתגובות.. ובעל השרשור היקר.. מזלטוב!! וסליחה...