שלום לכולן.....
מעניין אותי לשמוע דעות של נשים...
אני יודעת שלכול אחד עבר שונה וכו....
אני מועמדת להפלה שבוע הבא בעז"ה בגלל שאין עובר בשק ההריון. אהיה שבוע 9.
יש לי בבית ב,ה 4 ילדים בריאים.
והיתה לי הפלה טבעית בשבוע 6 בהריון ראשון.
האמת שאחרי הקטנה עשינו הפסקה די גדולה של שנתיים וחצי.
ואחרי שהפסקתי מניעה אמרתי לעצמי אני לא בלחץ... מתי שיבוא יבוא ידעתי שיקח אולי כמה חודשים עד שהגוף יתאושש מעצמו....
ובאמת לקח לי חצי שנה להכנס להריון הנוכחי (הייתי עם נובהרינג לפני וחיברתי טבעות כמה חודשיםם אז אמרו לי שזה קשורי כי לוקח לגוף זמן לקלוט שהוא בלי מניעה) בהריון הקודם הפסקתי מניעה ותוך חודש הייתי בהריון. (ומממש רציתי הריון אז)
כל החצי שנה הזו עד החודש האחרון לא הייתי בלחץ בכלל. התפללתי להקב"ה שבעז"ה יהיה לנו זרע של קיימא. והרגשתי כאילו התפילות לא יוצאות מעומק ליבי כאילו אני מפחדת לבקש . מה לא טוב לי עם מה שיש לי?? אני אפילו מכירה מישהי שאין לה ילדים כבר 16 שנה אז מה אני בכלל מעיזה לבקש... אבל מנגד גם מכירה משפחות עם 7-8 ילדים אז למה בעצם לא מגיע לי?? ככה הקולות עולים וחוזרים.... אבל מתפללת להקב"ה.
ולפני חודש באמת התבשרתי בהריון... בהתחלה שמחתי מאוד ולא חששתי ואחרי שבוע התחילו התהיות.... שאפעם לא היו לי בהריונות אחרים... תהיות של- מה יהיה בכלל אם ההריון ישרוד.... ושיש די הרבה מסיביבי שאני מכירה שעברו לע הפלות אחת בשבוע 6 אחת שבוע 12 ו17 אחת בשבוע 22.... כל הזמן חרדות.... לא הייתי שקטה.
והנה התבשרתי לצערי שאני צריכה לעבור הפלה. בהתחלה כמובן בכיתי וכאבתי... אבל מהר מאוד עם קריאת חומר וקבלת תגובות מהסביבה שהרבה עוברות את זה נכנסתי לפרופורציה שהנה הרבה עוברות את זה אפילו בשלבים יותר מתקדמים.... זה הרגיע אותי.... מצד שני אני מממש מפחדת שוב להיות בחרדות בהריון הבא בעז"ה של האם ההריון יהיה תקין.....
אני מפחדת שכאילו אני מביאה את זה על עצמי....שהנה בהתחלה לא הייתי בלחץ להיו בהריון ובאמת לקח זמן ואחכ כל הזמן היתה לי חשבה בראש שההריון לא יהיה תקין ובאמת לא היה תקין.... איך מתפטרים מכל המחשבות האלו.. והאם זה בכלל קשור??
כמה צריך להכנס לפרופרציות ולמה אני לא נותנת לעצמי לכאוב.....???
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..