אוף.שמעון
זה ממש ביאס אותי. חזרתי עכשיו משני אירוסין (אחד מהם של יקירנו שמריה עטיה הי"ו) ובשער של הישוב שמתי לב שהחיילים לא שומרים, אלא סתם יושבים בבודקה שלהם! עצרתי לידם את הרכב ושאלתי אותם מה הענינים, ולמה הם נוטשים את השמירה המוטלת עליהם.

אתם יודעים מה הם ענו לי? "זה לא אנחנו שנטשנו אותכם, זה אתם שנטשתם אותנו". באמת שמעתי על זה שמקללים חיילים בש.ג. (בכניסה לישוב), אבל לא חשבתי שהקרע כלכך חמור. חבר'ה- למה שהחיילים יסכנו נפשם להצלתנו? כי אנחנו אחים שלהם? הרי הם היו בפינוי בעמונה, הם "ערב רב"! אין לנו לצפות לאחווה אם אנו איננו נוהגים מנהג אחים. מה הוא מנהג אחים? "על כל פשעים תכסה אהבה". אהבה עיוורת, "אהבה עצמית, אבסלוטית" (הרצי"ה).

בתקווה שנצליח להתעלות מעל הקטנות,
לילה טוב,

שמעון
הי אחי!אנונימי (פותח)
שלום אחי!
מה פשר הפסימיות הזו?
במיוחד בחודש אדר!
זהו הזמן שבו יהודים צריכים להתאחד- "לך כנוס את כל היהודים", והדרך הטובה ביותר להתאחד היא כמובן- עם רוב שמחה!!!!
אז מה פשר ה"אוף" הזה?! קדימה אחי, תארגן את כל הביתאלניקים שיצאו לשמוח יחד עם החיילים בבסיס וב-ש.ג. זה הזמן להוסיף אהבת חינם!!!!
קדימה ביתאלניקים וכל שאר חברי הפורום- תתחילו לשמוח, כי כמו במגילה, הקב"ה מסדר הכל לטובה- גם אם לפעמים הוא נסתר תמיד אפשר לראות שבסוף יהיה טוב!
נגה הירש...שחר

את המריבות המשפחתיות שלכם תשאירו מחוץ לפורום, בסדר? סתם...
אבל אני מסכים עם שמעון, ואני גם לא חושב שיש לך סיכוי לארגן ביתאלניקים שירקדו בבסיס.. אולי מבית אל א', אבל לא מב'..

שבת שלום!

shelo yishmeru. yesh "hagdud hacatom"..הודיה מהדרום
הודיה חמודה!אנונימי (פותח)
את באה עכשיו לשמור על כל ישובי א"י?
כי אם כן בכיף, אבל אם לא אנחנו די זקוקים לחיילים שעושים עבות קודש ושומרים עלינו יומם ולילה.
וגם אני אנחנו לא מסוגלים אפילו לחשוב על להסתכל על חייל שפינה אני מזכירה שיש לנו חוץ מזה עוד המון חיילים שמקיימים בעצם היותם חיילים ששומרים על ארצנו- את מצוות ישוב הארץ!
אז פעם הבאה לפני שאת מגיבה ככה... תחשבי קצת!
הודיה יא'פנאטית!דורותי

עד עכשיו החרשתי, אבל יש גבול!

"שלא ישמרו"- תגידי לי איפה את חיה??

את לא שמה לב שאת מתנתקת יותר מידי מהמדינה?? על מה את מדברת??

אולי תסנג'רי כמה ערבים שישמרו עליך...

ואם אפשר, אז אל תעני תשובות קצרות ומתחמקות ללא תוכן, אלא הסבירי נמקי ופרטי את דעתך!

אני הודהי אחרת אבלהודיה

אני לא מבינה אותכם?!

אתם כלכך אוהבים את החיילים?!

אתם כלכך בעדם? מה הם כלכך תמימים נראלכם?

תפסיקו כבר להיות כאלה ממלכתים, אז נכון שהם צריכים לשמור על המדינה,

אוקיי אז לא מקללים אותם אבל לא מתחילים לאהוב אותם! יש הבדל!!

צודקת. אבל אני כן מקללת אותם-בזה-את טועה..הודיה מהדרום
ישנם את גדודי הנוער הכתום.הודיה מהדרום
סבבה.. אם תתני לי נשק.הודיה מהדרום
2 ההודיות שימו לב:דורותי

הודיה, מה זאת אומרת: "למה את אוהבת את החיילים"?, או "למה נראה לך שהם כ"כ תמימים"...- סתם שתדעי שתי האחים שלי חיילים, והם תמימים...וכמוהם עוד הרבה חיילים, אז את מוזמנת להפסיק לדבר על החיילים של המדינה כמו איזה עב"מים בלתי מוכרים!

דבר שני, ההכללות האלה ממש לא מוצאות חן בעיני, וכן, גם החיילים שפינו רובם באמת לא עשו את זה מרוע לב, אלא מתוך העובדה שהם תינוקות שנישבו, שלא לדבר על עמונה ששם היו רק שוטרים ומג"בניקים ולא חיילים!

הודיה מהדרום, דבר ראשון, שמתי לב ששוב את עונה ללא תוכן (מה שעוד פעם מאשש את החשדות שלי שאת מורעלת חסרת דעות אמיתיות ומוצקות...את מוזמנת להוכיח לי אחרת...)

דבר שני, את באמת חושבת שהצבא הכתום הזה יכול לשמור על מדינה שלימה?!- ממש לא! הוא יכול לשמור מקסימום על כמה ישובים, ותתפלאי- המדינה שלנו היא קצת יותר מהבועה שאת החיה בה! ואם יצא לך לראות כמה צעירים מחזיקים אקדח ועומדים מחוץ לישובים, שלא תטעי לרגע לחשוב, שהם אלה שמחזיקים את המדינה שלנו!

וטיפ קטן, צאי מהבועה ובואי לבקר אנשים אחרים דעות אחרות, ומקומות אחרים....

אז אנחנו נקים את מדינת יהודה.הודיה מהדרום

בס"ד

ונשמור עליה גם כן.

ותינוקות שנישבו-לא ממש קשור לכל העיניין הזה.

צריך להפריד בין 2 דברים.yehciel666
קודם כל צריך להיות פאנט חזק! ולבוא לעמונה, ולעשות כל מה שצריך, גם אם זה כרוך במסירות נפש, ובהתקלות עם כוחות הביטחון. אבל, צריך לזכור, שכולם יהודים, ובסופו של דבר אנחנו צריכים להתקרב אליהם, הם האחים שלנו, הם עם ישראל, ותמיד תשאר בהם סגולת ישראל. לכן, למרות כל הסיבוכים איתם, אנחנו נזכור שצריך מתישהו לקרב אותם, ולהתקרב אליהם, שנהיה אומה אחת גדולה, ולא חלקים חלקים. אבל שוב, לא לפגוע בביקורת שנעביר להם, ובפעילות שעושים נגדם, ולהגיד בגלל שהם עם ישראל אז ללטף אותם... ולהגיד לא נורא, זה בסדר, הם עם ישראל.
לא. אתה לא צודק.הודיה מהדרום
ואני מוסיף.yehciel666
ברור שבתקופת הדברים שהם עושים צריך לשנוא אותם, בגלל הרע שיש בהם. (אחרת נתבלבל, ובגלל שאם נבדיל בין הרע להם בעצמם, בטעות נאהב את הרע כמו שקורה) אבל צריך מתישהו להבדיל בין הרע לבין עושהו. אם יצטרכו מתישהו לחזור ללעצמם ולטוב. הודיה, אם את לא מסכימה את יכולה להצטרף ליזמת יהודה...
יוזמת יהודה...חחחחחדורותי

אהבתי את המונח...

הודיה, בוא נאמר שיהיה לך מקסימום בניין...לא נראה לי שיש עוד אנשים שחושבים כמוך...אפילו הפאנטים...

פשוט הגעתי למסקנה שהדעה שלך בכלל לא מייצגת פאנטיות, אלא היא מייצגת מחשבה מאד ילדותית וקטנונית.

אני אמנם יכולה להבין אותך בכורח הנסיבות...אבל בוא נאמר שאת לא תלכי עם זה יותר מידי רחוק...

דורותי,הודיה

זה שאת מכירה את שני אחים שלך זה לא אומר כלום ואת בדיוק עושה הכללות בזה שאת אומרת שהחיילים הם טובים.

אני לעומתך מכירה גם חיילים אחרים שנהנו לעשות לנו רע, והם באמת לא תמימים! ולא כאן המקום לפרט.

וזה לא עב"מים זה פשוט להכיר אותם ולא כל הזמן להגיד שהם מסכנים אז בואו נרחם עליהם ונעזור להם ונסלח להם! ממש ממש לא! מה זה לא מתוך רוע לב?! אם היה להם לב הם לא היו מפנים, למי שיש לב לא מפנה!!!

וכן, אני שונאת אותם! את כל מי הפינה! אולי באמת יחיאל צודק ויהיה צריך לאהוב אותם אבל בשלב הזה ממש ממש לא!

הודיה,דורותי

את צריכה להבין שרוב המפנים בגוש קטיף לא עשו את זה מרוע לב!

הם פשוט תינוקות שנישבו, חלקם באמת האמינו שזה מה שיעזור למדינה, והם לא מכירים שום הלכה בתורה שאומרת שאסור לתת שום חלק מא"י, וזה לא כי הם רעים, אלא פשוט כי לא חינכו אותם כמוני וכמוך!

נראה לי שאת פשוט מערבבת את עמונה עם גוש קטיף, בעמונה באמת אפשר היה לראות שהכל מבוסס על רוע לב מכוון! אבל בגוש קטיף ראינו הרבה בכי, הרבה רגש בשני הצדדים, זה לא היה רוע. צה"ל הוא לא רע! הבחורים והבחורות של העם שלנו לא רעים! ופה זה מתקשר למה שיחיאל אמר, שהמעשה הוא הדבר הרע ולא הם!

אמנם אני אשנא את מי שפינה מתוך רצון ותענוג (ותאמיני לי שאין הרבה כאלה...) אבל  עם רובו המכריע של החיילים אין לי בעיה.

נ.ב

אני ממש לא מכירה רק את אחים שלי. נראה לי שאת היית בפינוי והשלכת דברים מזוועים שראית שם על כל החיילים של צה"ל. אז רק רציתי להגיד לך שיש עדיין חיילים תמימים...גם כי לא כל החיילים פינו (או כי הם סירבו, או כי פשוט לא היו צריכים אותם...) וגם מבין אלו שבאמת פינו הרבה לא עמדו בזה והיה להם נורא קשה..

ובסה"כ את צריכה להבין שאלו צעירים מסכנים ובאמת תמימים, וגם אם קשה להם מצפונית לעשות את זה, אין להם ממש ערכים שהם גדלו עליהם בנוגע לדבר הזה, והמחשבה על זה שהקריירה שלהם יכולה להידפק אם הם עכשיון יסרבו פקודה חזקה יותר מהצורך המצפוני לסרב, ושוב, זה לא כי הם רעים, ולא כי הם חסרי לב מנוולים, אלא פשוט כי הם לא גדלו בחינוך שדוגל ב "א"י לעמ"י עפ"H תורת ישראל"- בואי תעזרי להשריש את הערך הזה לכל העם ולא רק לציבור שלנו!

דורתהאנונימי (פותח)

כל חייל שפינה עשה זאת מרוע לב, אנשים שפויים ונורמלים עם לב שפועל לא היו עושים מעשים רשעים ונוראיים כאלו!

זה לא נכון!דורותי
רובם עשו זאת כי הם תינוקות שנישבו! ואסור לנו לשנוא אותם!
אין שכלאנונימי (פותח)

זה לא קשור תינוקות שנשבו! גם לדתיים, גם לחילוניים וגם לגויים אמור להיות מצפון שפועל, וכל אדם בעל לב לא יגרש אנשים מהבית שלהם לרחוב!! זה שלחילים היהודים נדפק משהו גדול מאוד והם נהפכו מטובים אלינו לרשעים ונוראיים זה זוועה!!! אפילו החילים האמריקאים לא מתיחסים ככה לסדאם חוסיין!!!

בציפיה לבניין (מעל) אריאל

אז ככה,דורותי

אמנם יש להם מצפון ולכן אני מאמינה שהם לא היו הולכים לפנות סתם כך מרצונם החופשי...

אבל רובם ידעו שאם הם מסרבים פקודה, נדפקת להם הקריירה, וכנראה שזה חזק אצלם יותר מהרצון לא לפנות, גם כי הם לא גדלו על ערכים כמוך, וגם כי כידוע עשו להם שטיפות מוח שמה שהם עושים זה הדבר הנכון והטוב לעשותו!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)

לא תהיה להם ברכה בכסף שהרויחו מהגרוש! (וזה לא שאני אמרתי את זה.-רבנים אמרו את זה)

ותפסיקי לתרץ תירוצים. הם רשעים, מגעילים וכל קללה תתקבל בברכה.

סתם שתדעי,דורותי

שאלתי את הרב דוד חי הכהן והוא אמר שהם לא בגדר של רשעים, ושאסור לשנוא אותם...

עכשיו נראה מה יש לך לומר...

סתם לא קשוראנונימי (פותח)
שמריה עטיה זה הקומונר של שנה שעברה בהר נוף????
עצוב. מבאס.3יפיאחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך