מדוכאתעדידי1990
לפני שלושה שבועות בערך גיליתי שלאישי היה תיכנון לבגוד בי . דיבר עם כל מיני נשים ספק "כאלה בתשלום" בטלפון , לא ברור לו מה זה , דרך קו טלפון שפורסם באתר פורנוגרפי . לא עשה כלום בסוף כי הוא פחדן , לא מתוך נאמנות כלפי. זה היה לפני 3 שנים בערך והוא הסתיר את זה ד איכשהו גיליתי והוא הודה.
כתבתי על זה הודעה כשזה קרה וענו לי גם תגובות שופטות ומגעילות שאולי אני אשמה בכך ושאעשה חשבון נפש . אז זהו שלא , אישי אמר לי במפורש שלא כך הדבר , שאני הייתי תמיד טובה ואוהבת ושהוא אידיוט כדבריו. הוא מתייסר ומצטער .
אני אמרתי שסלחתי , רוצה לסלוח, מנסה , אבל הרוסה , גמורה , מדוכאת , עצובה , בוכה , מתקשה לעבוד , אין לי כח לעשות דברים בבית , עושה ממש בכח . כל הזמן חושבת על זה ומרחיקה את המחשבות בכח. היום הרמתי קול בעצבים על הילדה , ואני אמא שאף פעם לא צועקת , יש לי ים סבלנות לילדות, על דבר כזה ממש לא הייתי צועקת אם לא הייתי הרוסה .
מנסה בכח להיות אליו נחמדה וטובה כמו תמיד , קשה לי .
אני כל כך עצובה ופגועה . לא יודעת איך להשתקם .
מבקשת תגובות שלא מבקרות אותי . אני באמת לא צריכה את זה . תודה .
חיבוק יקרה!מקופלת
לא פשוט לשמוע ולהכיל אז בטח ובטח שלא פשוט להתמודד עם זה במציאות..
את ממש גיבורה שאת גם מנסה להתמודד עם זה נכון ובלי ליפול למטה.
הרגשות שלך והשברון מובנים בהחלט, זה לא מצב בריא ופשוט במיוחד כשברקע יש שיגרה שצריך גם איתה להתמודד וילדים שצריכים את היחס האוהב והסבלנות.
אני חושבת שאם כבר שניכם מודעים לבעיה והוא אכן הודה שהוא מודע לזה שזה חמור מאוד ובלתי מתקבל על הדעת אז בהחלט קיים פוטנציאל לתקן את זה וייתכן מאוד שזה מצריך עזרה של איש מקצוע. אני לא יודעת איזה איש מקצוע יתאים אבל מאמינה שיבואו חכמים ממני להציע אפשרויות...
מקווה שזה ייפתר לכם במהרה ותוכלו לחיות זוגיות בריאה ושלימה עד 120 בעזרת ה'!
תודהעדידי1990
הוא לא רוצה ללכת לשום איש מקצוע , אומר שזה לא יתן כלום ושסתם ביזבוז זמן .
אני כן רוצה אבל הפסקתי לבקש .. נמאס לי לשמוע לא נחרץ ..
מרגישה עצבות ממש
אז איזה פיתרון הוא מציע כדי להתגבר על זה?מקופלת
הבנתי מהודעת הפתיחה שלך שזה כבר התרחש פעמיים (תקני אותי אם אני טועה)
אז בפעם הקודמת זה עבר, אבל כרגע כשזה חוזר, לא לתת לזה לעבור בשקט ולהציע פיתרון. אם איש מקצוע זה לא הפיתרון מבחינתו אז יש משהו שכן?
לא לא ..עדידי1990
התרחש לפני שלוש שנים בערך לאורך תקופה שהוא "לא זוכר" כמה זמן לקחה .. אני מניחה שפחות משלושה חודשים . היו בערך 6 שיחות כאלה . ככה אומר . רוצה להאמין שזה נכון .
אומר שלא קרה שוב מאז , אני נוטה להאמין .
מה הפיתרון שלו ? שהוא במקום אחר לגמרי וברור שלא יקרה שוב . אני נוטה להאמין .
עכשיו זה עבודה שלי מול עצמי , מול העצבות , השבר, הדיכאון והכאב .. פחות קשור בו כרגע כי אני כבר פחות כועסת עליו ויותר נוטה לסלוח
הוא יודע על התחושות שלך?מקופלת
על מה שזה גרם לך? על העצבות והקושי?
מה הוא חושב על זה?

ולא כל כך הצלחתי להבין, לפני שלוש שנים הוא התחיל וגילית את זה לפני שלושה שבועות?
מה קרה מאז?
מסבירהעדידי1990
לפני שלוש שנים כשזה קרה חשדתי כי עניתי לשיחה ממישהי כזו שהתקשרה אליו בזמן שנהג ברכב והזדהתה כמישהי משיחות הכרויות . ניתקתי ושאלתי אותו במה מדובר , הוא נכנס ללחץ ואמר שזה היה ברווקות כשהיה צעיר וטיפש ובמשבר ושפתאום חזרו אליו . לא האמנתי למרות שרציתי להאמין , וכל כמה חודשים מאז שאלתי על זה , לפני שלושה שבועות הוא נשבר והודה ..
מאז שלושה שבועות אני און אוף .. חלק מהימים בסדר .. מצליחה להדחיק, חלק מהימים , כמו היום , עצובה נורא מדוכאת ואין לי כח לכלום .. כרגע במקום לרחוץ ולהרדים את הבנות הן רואות סרט ואין לי כח לזוז מהספה ..
באופי שלי אני בן אדם שנכנס לעצבות בקלות אז עכשיו על אחד כמה וכמה .. לא קל לי לסלוח ולעבור הלאה . אני כבר לא מפוצצת מכעס עליו .. אני במקום של עצבות עם עצמי ... של הרגשת עלבון , פגיעה ..
לא יודעת איך זה יפסק..
וואו, לא פשוט. ואני גם בן אדם שנכנס לעצבות בקלותמקופלת
אז אני ממש מבינה על מה את מדברת.
בא לך שמישהו יקח את הבנות ויטפל בהן ואת תוכלי לשקוע במחשבות ובעצבות שלך, בא לך לישון ולא מעניין אותך כמה, עד שתקומי אחרי הכל.
אני עכשיו הבנתי. את ממש היית נחושה ודי בטוחה ברגש שלך אם שאלת את זה כל כמה זמן (וגם יפה שלא התעצבן עלייך באיזשהו שלב,שאת שואלת כל הזמן- אם הבנתי אותך נכון)
אבל יפה שלא ויתרת, זה באמת משבר באמון ביניכם אבל זה שזה התגלה זה כבר טוב ונקודה התחלה טובה לשיפור בהמשך.

אני רק מנסה להבין איפה הוא בהתמודדות שלך עם זה. איך הוא קיבל את התגובה שלך? מה מצב הזוגיות שלכם כרגע אחרי שגילית את זה?
הוא בא לקראתך לפחות בעזרה בבית? כדי לתת לעצמך את הזמן להתאושש ולהתעלות על זה?
יפה שלא התעצבן עלי?עדידי1990
יפה שלא התעצבן עלי...? באמת תודה ..
המצב שלו בהתמודדות שלי זה שהוא מכה על חטא .. מבין .. משתדל לרצון .. מתנצל .. מבין כמה לא היה בסדר .. בא לעזרה בבית כשאני מבקשת , בלי תלונות , בדרך כלל לא מבקשת הרבה ..
מצב הזוגיות .. משתדלת לא לכעוס ולזעוף ... להיות כן נחמדה .. רוב הזמן זה מצליח .. היחס אליו 99% מהזמן כרגיל .. לא מחבקת הרבה ומראה אהבה כמו לפני שהסוד התגלה .. לפני כן הייתי מאוד מחבקת ומגלה חיבה .. הודעות .. פתקים .. מאז שהתחתנו .. אני סהכ בן אדם חם שמראה אהבה ..
הוא מאוד מכה על חטא .. לקחתי יום מחלה מהעבודה ... אם זה ימשיך ככה זה יהיה לא טוב מבחינת המנהלת שלי .. קראתי ספרים במיטה .. נמרחתי . הייתי בעצבות עם עצמי .. הכלים מילאו את הכיור .. אחרי הגן של הילדה הייתי צריכה לסוע איתה לפארא-רפואי , יש לה 3 בשבוע שאנחנו מסיעים ו2 ברגל ליד הבית כי היא בגן רגיל ואנחנו דואגים לטיפולים , וכתבתי לו הודעה שאני עצובה ולא שטפתי כלים , בימים כתיקונם הייתי מקבלת צעקות שאיך אני בבית ולא עושה כלום ושהוא עובד ואני גם לא הולכת לעבודה וגם מתעצלת בבית. היום הוא שטף את כל הכלים ושתק.
אבא שלו קפץ אלינו לראות את הילדות והצעתי לו שתיה , ישר קפץ ואמר "אני אכין" , משהו שבימים כתיקונם ממש לא קרה אף פעם ..
באמת שהוא מכה על חטא..
אז זה הזמן להגיד לוישנה חדשה
שמבחינתך הדרך להמשיך בלי משבר מטורף
היא ר
עם ליווי מקצועי!!
תסבירי לו שזה לא לרעתו אלא לטובתו לטובת הקשר ביניכם,
שתפתחו את הדברים ותבנו מחדש אמון.
שלא תדלגו מעל זה ותשמרו בפנים, וכשזה יתפרץ זה יהיה הרבה יותר קשה
לא בטוחה שזה מה שיעזורעדידי1990
עם הזמן זה יסתדר כניראה
החיים לא עובדים ככה..ישנה חדשה
דברים לא מסתדרים עם הזמן אם לא מטפלים בהם.
אם לא מייחסים להם חשיבות.
אם לא מדלגים עליהם ונותנים להם את המקום שלהם..
תחשבי על זה
בהצלחה!
סליחה אולי לא הייתי מובנתמקופלת
כי לפעמים במצב של שאלה שחוזרת על עצמה והתשובה לא משתנה-יש כאלה שמתעצבנים מזה (פשוט זה נפוץ בסביבה אצלי) ואומרים לי שאני חופרת ולהפסיק.
אבל כמובן מבינה שפה זה לא העניין.
אז סליחה אם נפגעת ממני, לא היתה הכוונה בכלל.

שמחה לשמוע שהוא מכה על חטא ומבין שהוא עשה טעות, זה באמת חשוב בשביל להגיע לפיתרון ושיפור במצב הקיים.
ומצטרפת למה שכתבה ישנה חדשה, שטיפול מקצועי יכול לעזור. אפילו רק כדי להבין מה באמת גרם לזה לקרות. גם אם תגלו שזה היה יצר חזק, אז למצוא דרכים להתמודד עם זה ולהגיע לפתרונות במידה וחלילה יתרחש בעתיד.

ולך יקרה באמת מצדיעה לך על ההתמודדות, זה לא קל בכלל. וכן תומכת בקושי שלך ובעובדה שאת צריכה לתת לזמן "לעשות את שלו" עד שזה יוקל עלייך ותוכלי קצת להתאושש ולחזור לעצמך ולהמשיך בחייכם בעלייה מתמדת וטובה
רק אומרתפאז
שצעקות על זה ששטפת או לא שטפת כלים נשמע לי כמו התנהגות לא מתאימה בכלל אבל זה לא הנושא כרגע.
(עם זאת לא יכלתי להתעלם...)
מסכימה..^^^ גם לי זה צרםאמא לגוזלים
חיבןק יקרהפאז
זה משהו שנורא קשה ומטלטל לגלות.
הגם שעברו כמה שנים וזה ב"ה לא קרה בסוף
זה סודק משהו באמון ובתמימות והתגובות שלך לגמרי לגיטימיות.
אני מציעה לך עצמך לגשת לבד לאשת מקצוע ולעבד איתה את התחושות
מה זה אומר עלי? מה זה אומר על הקשר שלנו?
איפה בדיוק זה נוגע בי? איך אני בונה את מה שנשבר בי מחדש.
תתחילי מזה, ואם תרגישי צורך בעוד טיפול זוגי אחר כך אפשר ללכת לבד למטפלת זוגית
או לדבר שוב עם הבעל ממקום אחר ואחרי תהליך.

יתכן גם שהוא נבוך מללכת לטיפול זוגי ולחשוף כזה דבר וזה מאד מובן.
מציעה לך להתחיל לדאוג לנפשך ואח"כ לראות איך לקדם את זה במישור הזוגי (ולא בטוח שיהיה צורך...)
תודה יקרהעדידי1990
מה זאת אומרת הוא לא מוכן??אמא לגוזלים
שיגיד תודה שאת רוצה לקדם את היחסים בינכם ולשקם אתם לדעתי חייבים טיפול זוגי , את לא יכולה להמשיך את השיגרה היומיומית כאילו כלום לא קרה , דברים לא יסתדרו מאליהם .הוא עשה טעות לפחות שייקח אחריות ויראה לך כמה את חשובה לו בתור אשתו
מאד ממליצה לך ללכת לטיפול אישי בשבילךהודיה60

בשביל לקבל תמיכה מקצועית במשבר הנוראי הזה שאת עוברת.

בשביל שתצליחי לעבור את המשבר בשלום ולצאת ממנו בסוף מחוזקת 

זו תגובה כל כך נורמלית מצידך שאין לך מה להצטעררפואה שלמה
תני לדמעות לשטוף את הנשמה
ובוקר אחד תקומי עם הקלה ותחושה שאת פחות עצובה והחיים שלכם יפים
לא קמים בוקר אחד ומגלים שהחיים יפים.... צריך להשקיע להשקיעישנה חדשה

צריך להשקיע בשביל זה. 2 הצדדים.

מחר יום חדשרפואה שלמה
והבעל נשאר אותו בעל, והסיפור אותו סיפור..ישנה חדשה
הבעל לא אותו בעל- הוא התחרטרפואה שלמה
היחס כלפי הותחת השתנה לטובה הוא מנסה לפייס אותה.
האירוע שבסוף לא קרה התרחש לפני 3 שנים.
הוא לא שיקר כדי לבגוד מאחורי גבה אלא כדי לחסוך את הצער והכאב שהם מנת חלקה מאז ש"הוציאה ממנו וידוי"
עכשיו
היא רוצה לסלוח והוא רוצה לתקן.
התגובה שלך, במחילה,- סתם מסכסכת.
ממש לא מסכסכת..ישנה חדשה
רק אומרת שכדי לפתור את הדברים באמת צריך להתאמץ, להשקיע, לתת לזה מקום...
לא לקום בבוקר והכל יעבור.

זה ההפך הגמור מלסכסך,
זה קשר אמיתי וטוב, אחרי שעבדו עליו.
זה לא קורה סתם ככה.

לא נכון!!!עדידי1990
לא נכון!!
היום הוא מכה על חטא .
אל תגידי עליו סתם דברים שליליים.
עדי יקירתי, אני לא אומרת דברים שלילייםישנה חדשה
חלילה.
לגמרי מאמינה באפשרות התיקון,
רק חושבת שצריך להשקיע בשביל זה,
לא להתעלם ולהדחיק.
את בדרך הנכונה, שואלת ומתייעצת ולא רוצה לתת לזה "לעבור לידך"
אתם תצטרכו להשקיע בשיח בינכם כדי להגיע למקום הרבה הרבה יותר טוב, נכון ואמיתי.
זה יכול להיות בכל מיני דרכים,
אבל אני מדברת על העיקרון- לא לוותר,
יש סיכוי לשנות!!! לשפר, לקדם.
אל תגידי מחר בבוקר הוא ישתנה...
אל תאשימו את עצמך בסיפור הזה, ובהמשך, שאת לא מספיק טובה...
תראו יחד או כל אחד לבד (ואז יחד...) איך מתקדמים מפה

מבינה מה אני אומרת?
מחר בבוקר-
הבעל אותו בעל, הסיפור אותו סיפור, אבל אפשר מפה רק להתקדם!!!!
תודה!!!עדידי1990
תודה!!
קבעתי לנו טיפול
טוב לשמוע, בהצלחה!! ישנה חדשהאחרונה
אוי זה באמת קשה!כלה נאה
מה שאני חושבת שאת חיבת עזרה.
עברת משבר אמון. עברת טראומה!
תילכי לבד לטיפול.
הוא חיב לדעת לאיזה מצב זה הביא אותך!
את כן צריכה לתת מקום להרגשות שלך.
ושיבין שאם חס ושלום עוד משהו כזה יהיה לו הרבה מה להפסיד!!
זה לא טוב לדחוק אותם זה יכול להתפרץ בגדול.
לכן את חיבת שתהיה לך מישהי מקצעית שתוכלי
לדבר איתה.
תודה!!עדידי1990
בשבילך. תקחי עכשיו תקופה הרגעה. אפילו רסקיו לחודש הקרובסיה

זה בשבילך ,שתהיי רגועה, רק שתביני שאת לא אשמה חס ושלום וזה שתיקחי משהוא להרגיע כמו רסקיו

זה יטיב איתך אולי.

את לא אמורה בכלל לספר לו שאת לוקחת. כדי שלא יקרה מצב שאת פה שלא הבסדר וצריכה הרגעה

..העני ממעש

לא מגיע לך ביקורת, כיוון שאת בצד "המותקף"

קשה לשמוע, בעה" תעברו יחד לימים טובים יותר

גם אם ישנם תירוצים , אין חובה שהם יתקבלו עלייך

הערה-

שלב החקירות נראה לי בעייתי ומוזר

מצד אחד הוא הכחיש, מה שהיה לא נכון

מצד שני, את המשכת "לחקור אותו"

ומדובר בפרק זמן אם הבנתי נכון, של שנתיים (!!)

**אין חובה שמצב כולל של בן זוג יהיה פרוש 

נ"ל שבכל מקרה כדאי לך לקחת זמן התאוששות ולתאם בעבודה. אין צורך להסביר בדיוק מה הסיבה.

בהצלחה

שיהיה לך מוזר.. אשרייך ומה טוב חלקךעדידי1990
פעם בכמה חודשים העלתי את השאלה ..
קיבלתי לא
ולא האמנתי
לא היה נראה לי הגיוני .. אני בן אדם הגיוני .. אחרי שלוש שנים נשבר.. מה כזה מוזר?
מה זה תורם לבקשת העזרה שלי שאתה נכנס לפרטים אם כן מוזר או לא מוזר..?
בן אדם שקרן שנשבר בסוף .. מה יש פה לא להבין?
תתרגם לי לעברית את המשפט
אין חובה שמצב כולל של בן זוג יהיה פרוש?
מבחינתי זה סינית. לא מבינה מה כתבת.
ומה בעייתי ? בעייתי מצדי שאני לא מאמינה ורוצה לדעת את האמת ? בעייתי מצדו שהוא נאחז בשקר זמן ארוך ? אני לא מבינה אותך
את צודקת אישה לא מרגישה סתם צורך "לשגע"כלה נאה
ניראה לי חשוב שגילת שלא יחשוב שאת איזה תמימה.
שלא יעיז לחשוב על זה שוב!
..העני ממעש
את רואה את בעלך כשקרן?/ שקרן לא מקצועי?/
אם זו נק' רגישה, ניתן לאפס קו. ולהמשיך. אינך חייבת לדעת כל 'פיפס' אצלו. וכן להיפך הוא עלייך לא חייב לדעת
זה לא ' פיפס' בכלל!כלה נאה
זה אמון שחיב להיות בין בני זוג.
..העני ממעש
אז אם כך, חמור לא פחות השקר מאשר הקשר. איני בטוח איזה מהם קל יותר לשקם
וכמובן שזה היה מכוון כללי. זה כמובן ממש לא פיפסהעני ממעש
זה פיפס??עדידי1990
תיכנון לבגוד זה פיפס???
ואם אישה תתכנן לבגוד זה גם פיפס??
אם אין לך מה להועיל אלא רק לפגוע צא מהשירשור.
אם אתה נשוי נראה אותך עומד בדבר כזה.
..העני ממעש
סליחה שנפגעת. הבהרתי כפי שחל טעות הבנה,
שזה -כמובן- הפך מפיפס

בהצלחה
היי עדידיאופטימיתת
קודם כל שולחת לך חיבוק גדול, סיטואציה לא פשוטה בלשון המעטה.

חושבת שיש כמה שאלות שעולות במצב שלכם:
איך הוא יכל לשקר כל הזמן הזה ולהסתיר את זה ממני?
איך אני יכולה להעריך אותו כאדם וכבעל כשאני יודעת שהסיבה היחידה שהוא לא פעל עד הסוף היא הפחד שלו לאבד את הכבוד שלו ולא האהבה שלו אליי?
בכלל מה זה אומר עליו שהוא לא הרגיש בושה או סלידה מהתנהגות כל כך פרוצה?
והאם יש סיכוי שאני אוכל לסלוח ולהעריך אותו שוב?

אז, מהן התשובות לשאלות האלו את היחידה שתחליטי. אבל אני חושבת שיש מקום למצוא דרך חדשה ונכונה לחיות יחד ואני אפרט:
הוא טעה, כמה פשוט ככה כואב, הוא טעה ומשם הכל הידרדר עד למצב שאתם נמצאים בו היום.
אדם חלש שהתפתה לקבל ריגוש אסור ולספק תאווה דווקא ממקום של מים גנובים ימתקו זה דבר ראשון, הוא לא עשה את זה אישית נגדך ואין לזה כל קשר אלייך זה דבר שני (כמו שהוא הדגיש ואמר לך).

אח"כ שיקר כי התבייש וזה ברור ויש במה להתבייש ולכן שיקר, לא יכל לשאת את הבושה ולכן לא התוודה.

הפיתרון לכל אלו זו תשובה אמיתית, חז"ל לימדו אותנו שאין דבר העומד בפני התשובה. אדם שמתחרט ועוזב את החטא הוא אדם חדש ואפילו לא מזכירים לו את עוונותיו כי האדם ההוא מת והאדם החדש הוא זה שנמצא. הוא צריך לדעת שאת עושה מאמצים אדירים לסלוח בבגידה באמון ולהעריך אותו כבעל ועליו להיות ראוי למאמצים האלו. זה שהוא מתחרט ומנסה לשפר את ההתנהגות ולרצות אותך זה טוב ונחמד אבל זה שהוא קם להכין לאבא שלו שתיה זה לא קשור בכלל לבעיה וזה אפילו יותר קרוב לחנופה מאשר תשובה וחרטה אמיתית. אז צריך לעשות טיפול שורש לבעיה, במקום ממנו היא התחילה. תסכימו שכל פעם שהוא חושב על זה וחושב לפנות למקום הזה הוא פותח איתך אתזה בשיחה כדי שתוכלו לחזק ולתמוך בו ("תודה שאתה אומר לי, אל תשבר, בוא נקבע היום בערב לצאת לטיול רומנטי או ארוחת ערב זוגית") שלא ירגיש שהוא לבד וזו התמודדות רק שלו.

אז דבר ראשון, כן לקחת ספר על דרך התשובה ולעבור שלב שלב. את אישתו ויש לך אינטואיציה מאוד חזקה אחרת איך ידעת כל הזמן הזה שהוא מסתיר? איך את יודעת עכשיו שהוא באמת מתחרט? את פשוט יודעת וזה מעולה. תסמכי על עצמך שתדעי שהתהליך שלו אמיתי ותעזרו אחד לשני לרכוש אמון וביטחון חזרה גם בו וגם בקשר הזוגי שלכם.

והערה אחרונה לגבי הלשטוף כלים או זה שאת בבית ולא עושה כלום, זה מעיד על חוסר כבוד. אין הצדקה לדיבור כזה וגעירה כזאת, אם מפריע לו העניין עליו ליזום שיחה בצורה נעימה ומכבדת. שימי לב, כבוד הדדי זה סופר חשוב וזה מצע נכון לאהבה.

בעזרת השם שישלח לך הרבה ברכה וסייעתא דשמייה לשקם את הזוגיות ולראות בית כשר ונאמן עם הרבה נחת
תודהעדידי1990
סה"כ הוא עושה הרבה בבית .. על זה אין תלונות..
קראתי למעלה שכבר קבעתם טיפולאופטימיתת
הרבה הרבה הצלחה
השבת אבידה - כלבי האסקי סיבירייהודיה מא"י
שני כלבי האסקי סיבירי נמצאו בהר כביר ביום שישי האחרון (חוה"מ פסח)

מי שיש לו רעיון למי הכלבים שייכים שיפנה אלי בבקשה באישי

אמהות לבנים עם אטופיק- יש תקווה לשרוול קצר בקיץ?שיח סוד

עד היום לבש ארוך בקיץ,

מסכן שכל החברים בגן עם קצר מרענן - הוא חם לו עם ארוך.

אבל כשהוא עם קצר בשרוול/במכנס הוא מתחיל לגרד כי זה נגיש…

עם השנים למדנו יותר להתנהל עם האטופיק ועכשיו ההתפרצות במצב סבבה

מפחדת לקנות לו מלאי של קצר ולהתבאס (מה שקרה קיץ אחד שפשוט מלא כסף הלך לחולצות שלא השתמש…)

לא יודעת להגיד כי כל החורף סתיו לבש ארוך

בקיצור, באיזה גיל כבר יכלתם לשים להם קצר בקיץ? אם בכלל…

משהו אחד- במזגנים בקיץ לא כזה חם....יעל מהדרום
לק"י

לילדים שלי היה, אבל לא זוכרת שגירדו הרבה.

ומציעה לך לשאול בפורום הו"ל, שהרבה יותר פעיל.

ואפשר לקפל לו את השרוולים ולבדוק איך זהיעל מהדרוםאחרונה
לק"י

אם העור בסדר והוא לא מגרד, לקנות לו גם קצר.

משפחה תורנית מחפשת יישוב קטן, קהילתיbula

עם קליטה פתוחה ודירות להשכרה

אשמח לרעיונות

באיזה אזור?פתית שלגאחרונה
מעון/משפחתון תורני מומלץ בהדר גניםאושי 9
בננו הבכור יהיה בספטמבר הקרוב בין שנה ותשעה חודשים. אנחנו אמורים לעבור להדר גנים, פ"ת. יש למישהו המלצות על מעון/משפחתון תורני ואיכותי?   הרף המינימלי, שתהיה למקום כשרות בשרית למהדרין. 
יש ברחוב בגין מעון חסידימתיכון ועד מעוןאחרונה
שנראה לי די מוצלח, המינוס העיקרי זה שיש בו המון ילדים, מנהלת ממש משקיענית ואכפתית
איך נותנים לילדים הרגשת יציבות בתקופה כזאת?מתוך סקרנות

אני מרגיש, שאת הילדים מטרידה בעיקר ההפסקה הפתאומית (מבחינתם) של פעילות מסגרות החינוך, כשבינינו אף אחד לא יודע מתי יחזרו.

לכל השאר הם יחסית מתרגלים ומסתגלים...

,למישהו יש טיפים איך לתת להם בטחון בנושא זה (יש לילדה אחת לדוגמה עוד חודשיים יום הלדת בגן, וכבר עכשיו מוטרדת האם יתקיים או לא...)?

אפשר לשתף את הגננתמענין

שתדבר איתה בטלפון. שכשיחזרו לגן יחגגו לה.

אצלינו משתדלים להתקשר לילדים, ולשלוח סרטונים כדי לשמור על קצת תחושת חיבור כמה שאפשר בין הגן לילדים.

באמת תקופה מורכבת לילדים, מחפשים את השיגרה ואת הביטחון שהם רגילים אליו. 

רעיון, תודהמתוך סקרנותאחרונה
סיר בישול איטיטרכיאדה

בעקבות המלצה פה של @פשוט אני קניתי סיר בישול איטי. 

שמתי בבוקר חלקי עוף ותפוחי אדמה, הוספתי תבלינים והדלקתי על החום הנמוך (יש שתי דרגות חום- נמוך וגבוה, ועוד אפשרות של שמירה על חום)

לאחר חמש שעות בדקתי וראיתי שהעוף לא מתחיל אפילו להיות עשוי, בעוד שעל החום הנמוך ההמלצה היא 6-8 שעות.

בהתייעצות עם גי פי טי הוספתי כוס מים והגברתי לחום הגבוה, חיכיתי עוד שעתיים, וכעת העוף מוכן בקושי, רחוק מאד מלהיות רך ועסיסי כמו 

שתארו לי. התפוחי אדמה מוכנים אבל מעט קשים. בקיצור, ממש לא מה שדמיינתי.

אשמח שתאירו את עיני איפה טעיתי, כי תוצאה כזאת יכולתי להשיג גם אם הייתי מניחה סיר עם עופות על האינדוקציה לכמה שעות (ואז החום היה הרבה יותר גבוה והבישול יותר טוב)

בנוסף, הנוזלים בתבשיל בקושי מבעבעים, זה נראה כאילו החום כל כך חלש!

אולי תשאלי בפורום מתכוניםיעל מהדרום
נראה שהיה חסר רוטבחילזון 123אחרונה

זה לא סיר לאפיה זה סיר לבישול

ואולי היה כדאי לכסות עם מגבת מעל

כשהאיש בעבודה בזמן המלחמהעקרת הבית

בימים הראשונים האיש שלי עבד מהבית, ועכשיו נוסע לעבודה.

מה אתן עושות כדי לגרום לאיש שלכן להבין שיחד עם העבודה, יהיה קשוב לצרכים שלכן ושל הילדים?

הוא יודענהג ותיק

שיש לך ולילדים יותר צורך ממנו בימים האלה?

אולי פשוט לדבר איתו על זה

אם יורשה לי (בתור מי שבעבודה, אמנם מהבית)משה

בטח שנסע לעבודה. יש לכם חשבונות לשלם ומשפחה לגדל. צריך להעריך את זה ולקבל את זה קודם כל.

אחר כך אפשר לאזן מחדש.

משתפים מהלבתהילה 3>אחרונה

היה לי ממש מאתגר היום הרגשתי פשוט אמא גרועה/

הייתי כל כך עייפה ורק רציתי שמישהו יחליף אותי ויהיה לי שקט לשעה

אני ממש צריכה שתגיע שעה מוקדם יותר/שתבקש לעבוד מהבית/שתיתתן לי שעה לנוח כשאתה בא כדי שאני אצליח לחזור לעצמי/שתראה את המאמצים שלי/שתיקח אחריות על x וכו

שלום מחפשת פסיכיאטר לילדים באיזור מרכזממתקית

או הסביבה, ירושלים, או כל מקום אחר.
לא דרך הקופה
מישהו פרטי שאני יכולה להתקשר אליו לפלאפון באופן אישי.
אשמח לטלפון בפרטי

בדרך כלל גם לפסיכיאטרים פרטיים יש מזכירהמתואמת

ולא מתקשרים אליהם ישירות לטלפון.

בכל אופן, עוד כחודש יש לנו תור לפסיכיאטר פרטי שקיבלנו עליו המלצות, והוא מקבל בתל אביב. אחרי התור אוכל להמליץ עליו באופן אישי כנראה...

לא נכוןאריק מהדרום
יש לי פסיכיאטר שאני מתכתב איתו בווצאפ ובמייל וזמין בטלפון, הןא מקבל גם באזור המרכז ובזום אבל הוא לא לילדים.
תודה אבל צריכה לילדים.ממתקית

אבלאם אפשר בכל זאת מספר...

זה יפה! ומעניין כמה זה נפוץ...מתואמת
בכל אופן, זה רק אחרי הפגישה הראשונה איתו, לא?
אז זה באמת יפה...מתואמתאחרונה
יש את ד''ר מרים פאסקיןמתיכון ועד מעון

את ד''ר ליעד רוטשטיין

ד''ר מאיה אליעזר

במרכז, פרטיות

אבל מה הטלפונים? אפשר בפרטי? בבקשה...ממתקית
אין לי בשלוףמתיכון ועד מעון
אבל יש בגוגל, בטוחה שיעלה לך שתכתבי את השמות

אולי יעניין אותך