כבר כמה שנים מחכה שיציעו לי משרה כמחנכת. עכשיו דיברו איתי על חינוך כיתה בשנה הבעל"ט. אני ממש בתחילת הריון... יודעת שלא חייבת להגיד כלום רק מתלבטת באיזה שלב להגיד. מצד אחד מרגישה לא נעים ומצד שני לא רואה סיבה להפסיד בגלל זה...
פורום עצמאיים ועסקים קטנים
בהנהלת:
מכתב פתיחה
בטח בהיריון ולידה יידעו יותר...פה לקצת
ממה שאני זוכרת, מתחילת חודש חמישי. אבל תבדקי אצל ד"ר גוגל..שמחה!!
אז אל תגידי,בלדרית
מחנכות אחרות לא יולדות באמצע שנה?
ואוו זה כל כך שונה מאצלנו במרכז, פה מנהלים מתחננים שתהיי מחנכת...
וגם אם לא תהיי השנה מחנכת, אל תדאגי אולי זה לטובה ויהיו עוד הזדמנויות, וגם זה הרבה עומס ואולי עדיף שלא לקחת את זה תוך כדי הריון.
ואוו זה כל כך שונה מאצלנו במרכז, פה מנהלים מתחננים שתהיי מחנכת...
וגם אם לא תהיי השנה מחנכת, אל תדאגי אולי זה לטובה ויהיו עוד הזדמנויות, וגם זה הרבה עומס ואולי עדיף שלא לקחת את זה תוך כדי הריון.
מחנכת שרק התחילה וכבר עוזבתאוכלת'ראש
מה עם לחשוב על התלמידים?! במקום שתהייה להם/ן מחנכת שתלווה אותם במשך כל שנת הלימודים, הם יאלצו להתרגל למישהי חדשה באמצע. ואגב, לדעת ולא לדווח זה סוג של שקר, איפה ההגינות והאחריות - מורות??
ומה עם לחשוב על המשפחה?אביול
זה יותר חשוב מעבודה. מה עדיף? שנשים לא ילדו?
החוק אומר להגיד בחודש חמישיאביול
והכל בסדר. את לא צריכה להרגיש לא נעים
אני גם הייתי בסיטואציה דומהאביול
את יכולה לתבוע אותם על זה. אסור לפי החוק לפטר אישה או לא לקבל אותה לעבודה בגלל הריון. ואסור להם ללחוץ עלייך לספר.
לי היה ראיון עבודה שהמנהלת ניסתה לגלות בכוח אם אני בהריון, וממש ציפתה שאני אהיה ישירה... ידעתי של
היא לא תקבל אותי אם כן, והייתי אז בחודש שני. אז שיקרתי לה, אבל מה שהיא עשתה היה ממש לא נעים וברוך השם שמצאתי עבודה אחרת.
בקיצור, להבא אל תספרי
לי היה ראיון עבודה שהמנהלת ניסתה לגלות בכוח אם אני בהריון, וממש ציפתה שאני אהיה ישירה... ידעתי של
היא לא תקבל אותי אם כן, והייתי אז בחודש שני. אז שיקרתי לה, אבל מה שהיא עשתה היה ממש לא נעים וברוך השם שמצאתי עבודה אחרת.
בקיצור, להבא אל תספרי
אבל את גם לא צריכה לצפות מהם לכלום...אביול
ההתבטאות שלך "אני מצפה מהם שיקבלו אותי..." קצת מצופה בעיניי.
את צריכה לבוא ולראות את יכולותייך בלי לצפות מהם שיקבלו אותך... הם לא חייבים לך כלום.
בהצלחה
את צריכה לבוא ולראות את יכולותייך בלי לצפות מהם שיקבלו אותך... הם לא חייבים לך כלום.
בהצלחה
לענ"ד דוקא טוב שאמרת. כיתה א' זאת כיתה "רגישה" יותריעל מהדרוםאחרונה
לק"י
יש לך כבר קביעות?
יש לך כבר קביעות?
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/