דיעה על עמונהאליעזר

ב"ה

שבוע טוב חבר'ה. אני רוצה להציג בפניכם דיעה ותגידו לי את דעתכם עליה. לפי דעתי אין לנו שום זכות להתלונן על אלימות השוטרים כלפינו בעמונה אלא אם כן אנחנו נתלונן על אלימות השוטרים כלפי ישראלים שמפגינים נגד גדר ההפרדה. לידיעתכם, המג"בניקים משתמשים באלימות גם כלפי השמאלנים ואפילו באלימות יותר חזקה. כמו כדורי גומי, אלות, גז מדמיע, ויש פצועים הרבה יותר קשים מאשר אצלנו. הא תשאלו שהשמאלנים הרבה יותר אלימים מאיתנו?! טעות! אנחנו נוהגים לדרוך 1000 פעם על טעות אחת שהשמאלנים עשו בהפגנה כזאת שלהזכירכם חייל איבד עין שם. אנחנו השתמשנו בבלוקים ואבנים (לא שאני מתנגד לזריקת בלוקים בהפגנות כנגד רמיסת היהדות) ואלימות מילולית. אין סיבה שהמג"בניקים יבחינו ביננו לשמאלנים שעושים הפגנות. לידיעתכם, אצל המאלנים ננקטת אלימות הרבה יותר קשה.

 

לידיעתך,דורותי

ההפגנות נגד הגדר הם בהנהגת הערבים, ויש אמנם כמה ישראלים שחושבים שהם נאורים ומצטרפים להפגנות האלו.

הישראלים שם לא יכולים לצפות לא להיפגע כשהם נמצאים בתווך בין הערבים שזורקים אבנים על החיילים, ובין חיילי צה"ל שמנסים להתגונן.

הנקודה פה היא שעצם ההפגנה היא של הערבים, ולכן כל היחס פה הוא שונה, ונראה לי שזה די מובן שהפגנה של הערבים לא תדוכא באותו אופן שבו תדוכא הפגנה של יהודים!

לגבי, הישראלים השמאלנים שמצטרפים, זאת בעיה שלהם, הם יודעים טוב מאד את הסכנות הכרוכות בעובדה שהם מצטרפים להפגנה של ערבים, והם בכל זאת עושים את זה...

תיקוןאליעזר

ב"ה

את ההפגנות יוזמים ארגונים ישראליים בלבד, רק שהערבים מצטרפים אליהם. הישראלים הם אלה שאחראים להפגנות והערבים הם נספח. הואי נאמר שגם אם לא היו ערבים באותם הפגנות, השמאלנים היו נפצעים הרבה יותר קשה, וההוראות שהשוטרים היו מקבלים זה לנקוט אלימות הרבה יותר קשה. סתם ככה כדי להוסיף, היה נער אחד שנפצע קשה בהפגנה נגד הגדר, כשהוא התעורר הוא אמר שבעמונה השוטרים עברו על החוק ואסור היה להם להשתמש בכזאת אלימות כך שגם אצלנו אבור להשתמש בכזאת אלימות 

במקום כל פעםbarak891

ללכת ולחפש במקומות אחרים למה אנחנו יחסית לאחרים לא כ"כ גרועים או כן יותר טובים פשוט נסתכל על המצב כמצב נתון בלי בכלל להשוות אותו לאחרים.

לנו השוט(ר)ים בעמונה הרביצו ופוצצו אותנו מכות.מעשים שלא יעשו, וזה בכלל בכלל לא משנה מה הם עושים לשמאלני מאירגון כזה או אחר שזורק אבנים.

בצלב"א ושבוע טוב.

אה האאליעזר

ב"ה

יעני רק אנחנו הדתיים הלאומיים צריך להיות איכפת מאיתנו, רק אנחנו חשובים וכל השאר לא? אנחנו הכי פוגעים בנו ואין יותר חרדים שפוגעים בהם, אין יותר חילוניים שפוגעים בהם (כן כן יש גם חילוניים שצריך להיות איכפת לנו מהם), אין יותר שום דבר. רק אנחנו, אנחנו, אנחנו ושב חוזר חלילה אנחנו?

כי אנחנו מדברים עלינומור

ולא על אח רים ברור שצריך אכפת לי אם מרביצים לכל יהודי ואכפת לי השאלה ממה זה נובע

לדוג' שחרדי מפגין נגד חילול קברים ושוטר מרביץ לו סתם כן זה צריך להפריע לי וזה מפריע

ושמאלני מטומטם (בככונה אני אומרת את זה ותבינו בהמשך למה) שזורק אבנים על חייל ומציק לו בעת מילוי תפיקידו סתם ככה אז החייל חייב להתגונן.

עכשיו מה שהיה בעמונה זה ששוטרי יס"ם באו והרביצו סתם לאנשים ואני יודעת על מקרים שאנשים סתם עמדו ויסמניקים באו וכיחו אותם מכות בלי סיבה הם לא זרקו אבנים ולא פצצות צבע, כלום! והם הרביצו להם....

בגדר יש אותו הדבראליעזר

ב"ה

את חושבת שבהפגנות נגד הגדר אנשים שלא עשו כלום לא חטפו? ועוד איך חטפו! אנשים (יהודים) שנמצאים שם רק כדי להראות נוכחות חוטפים חזק מאוד. הם לא הפריעו לאף אחד ולא עשו כלום, ואף על פי כן חטפו פי שתיים ממה שאנחנו חטפנו בעמונה

האמת ? ללוא היו שמאלנים ערבים היתי מצטרף אליהםצחקן
ב"ה
להסיר את כיעור הגדר הזו.
בספר מלכים, אתם יודעים לבד מי בנה גדר.
ועכשיו לאלימות : מגיע לו. הוא לא מכיר בערכי התורה, ואין פלא שהוא שם.
יצחק
תקשיב,דורותי

אני שמעתי את הראיון איתו בטלויזיה טוב?

הבנאדם עמד בדיוק בין חיילים שעמדו מלפניו לבין ערבים שזרקו אבנים מאחוריו, אז להגיד שהוא סתם היה שם בתמימות, זה נורא נאיבי.

יש מצב שהוא לא עשה כלום בעצמו, אבל עצם ההעובדה שהוא עומד מלפני הערבים כשהערבים בעצם זורקים אבנים על חיילים ומנסים לפגוע בהם, וצה"ל משיב להם כדי להתגונן, אז שלא יצפה לא להיפגע, ושלא ישחק לי אותה תמים.

(סתם לידע כללי, צה"ל טוען שהפגיעה בעין היתה כתוצאה מזריקת אבנים בידי הערבים, ולא מכדור גומי צה"לי.)

אי- אפשר בכלל להשוות לעמונה מהסיבה הפשוטה, בעמונה זו היתה מחאה של יהודים בלבד. לעמות זאת, בהפגנת הגדר היו מלא ערבים, צה"ל נערך אחרת כאשר הוא ניצב מול ערבים- מן הסתם. ולכן יש לשמאלנים שהיו שם בעיה, שהם הכניסו ראש בריא למיטה חולה!

 

לא אמרתיאליעזר

ב"ה

שהנער הזה ספציפית לא עשה כלום. מה שאני אומר זה היו שם אנשים שלא עשו כלום ממש כמו בעמונה. ושוב, ההפגנות האלה יזומות רק ע"י ארגונים ישראלים כמו "שלום עכשיו", "זכויות אדם" וכד' וגם אם לא היו שם ערבים שמפגינים, השוטרים היו משתמשים באותם אמצעים ואפילו יותר בכוח מבעמונה.

אתה טועה!דורותי

אני מנסה לחשוב לאן אתה חותר, אתה מנסה להגיד שהם רוצים לפגוע במפגינים השמאלנים באותה מידה שהם רוצים לפגוע בימנים?- כי אם כן אז אתה ממש טועה!

וכבר שמענו על הרבה הפגנות שהשתתפו בהם שמאלנים שהמשטרה לא עשתה כלום, לעומת הפגנות ימניות שבהם המשטרה חסמה ופגעה בימנים.

הסיבה היחידה ליחס הזה של השוטרים בהפגנת הגדר היא שהשתתפו בה ערבים ושהיא נערכה באיזור רגיש!- וממש לא בגלל הדיעה הפוליטית של המשתתפים הישראלים בה.

לא נראה ליאליעזר

ב"ה

ברגע שיהיו שמאלנים שיעשו בלאגן כמו שאנחנו עשינו בעמונה, הם יחטפו אלות בראש. לא משנה אם הם יפגינו ברמת אביב או באום אל פאחם. התפקיד של השוטרים זה לפזר את ההפגנות אם לא בכוח אז ביותר כוח. אני מנסה לחתור לזה שאני לא מבין איך אנחנו מתלוננים על האלימות כלפינו בעמונה בזמן שכנגד שמאלנים ננקטת אותה אלימות בדיוק. אני יודע שכשיש הפגנה אלימה של שמאלנים, המשטרה לא מהססת להשתמש בכוח נגדם.

נראה לי שיש פה פשוט חילוקי דעות שלא יפתרו...דורותי

אני חושבת שהאלימות היתה בגלל שההפגנה כללה ערבים, והיתה באיזור מאד רגיש (וזה שני עובדות חשובות מאד בתגובה של השוטרים והחיילים.)

לעומת זאת, אתה חושב שזה לא קשור ושהם פוגעים בשמאלנים בלי קשר

אני פשוט לא מוצאת דרך להוכיח לך אחרת, כי זה נראה לי כ"כ ברור שהתגובה החריפה של הצבא היתה רק בגלל שני הסיבות...

הדעה שליאנונימי (פותח)

1. ההבדל ביננו לבין המפגינים ליד הגדר הוא שאנחנו צודקים והם לא.

2. יכול להיות שבאמת למי שזרק אבנים ובלוקים מגיע לו מכות אני אישית מתנגד לזריקת אבנים למרות (ואולי בגלל )שהייתי בעמונה

אני מסכימה עם אליעזרמיכל הפג"זית

זה לא משנה אם הם צודקים או לא- האלימות של המשטרה עוברת כל גבול- נגדנו ונגדם.

יש ספר צילומים של א"י (נראה לי קוראים לו רוח אחרת אבל לא בטוחה) ששם רואים אלימות של סוסים בהפגנות עוד מתקופת הסכמי אוסלו (אני גם זוכרת אישית את הפרשים מההפגנות) כך שהאלימות הזו לא חדשה- רק הרמה שלה עלתה. וגם נגד הערבים- יש אלימות כבר הרבה שנים, רק להזכירכם את ועדת אור שהימין יצא נגדה- היא הייתה כתוצאה מזה שהצבא והמשטרה הרגו ערבים שזרקו עליהם בקת"בים...

תראו זה לא פלא שהיס"ם שבד"כ מטפלים בערבים (כן, מזה מורכבת רוב העבודה שלהם)  כאלו אלימים גם כלפינו. מבחינתם- אין הבדל ביננו לבין הערבים (במיוחד לאור העובדה שאנחנו זורקים אבנים- דבר שאני באופן אישי מתנגדת לו ממש) אז למה שלא ירביצו לנו כמו שמרביצים לערבים? שנים אמרנו לשמאל שצריך להכניס לערבים ושיפסיקו להיות "יפי נפש" ושנגד אבנים על חיילים צריך לתת כהוגן, אז בואו נהיה כנים עם עצמנו... (אני גם הייתי בעמונה, ויצאתי בנס...)  

      

גם אני,צריך להיות ערים ורגישים לכל העם.מיכל160
אבל מיכלי-זה כל הענין!hadar
היש"מניקים הנוראים האלה צריכים לעשות הבדל ביננו לבין הערבים!אז מה אם התנהגנו כמו ערבים(ברור שלא התנהגנו ככה ח"ו,אני רק מקצינה ממש)?!אנחנו יהודים-אחים שלהם-אנחנו לא ערבים!- וצריכים להתייחס אלינו בהתאם!הם צריכים להבדיך בין האויב שלהם-הערבים,לבין אחים שלהם-אנחנו.
העבודהאליעזר

ב"ה

הזאת לא מאפשרת לעשות הבחנות. לימדו את היסמניקים האלה להיות קשוחים וחסרי רגש ולכן הם גם מרביצים לערבים בהתאם. אי אפשר לדרוש מהם להיות יום אחד אריה ויום שני חתול.

תגובהמור

אז מה

גם אם לימדו אותם להיות כאלה חסרי רגש עדיין יש להם את הבחירה החופשית ואלה אנשים בחורים הם אנשים מבוגרים מספיק בשביל להבחין מה טוב ומה רע והם בחרו ברע שישאו בתוצאות של זה (כלפי שמייא )

גם אנשים מבוגריםאליעזר

ב"ה

לא יכולים להבחין בין כאלה מקרים. מלמדים אותם מהטירונות מה זה אגרסיביות, כוח ועוד כוח. תשכחי מלעשות הפרדה בין יהודים לערבים כי זה משגע מבחינה מנטלית את המוח ואנשים יכולים לצאת אהבלים בסופו של דבר. אי אפשר להתחנך על הרבצה לערבים ואז פתאום לגלות רגישות כלפינו זה בלתי אפשרי פשוט בלתי אפשרי.

אוקיי.3יפי
אני חושבת שאנחנו לא צריכים להתלונן, אבל מסיבה שונה לגמרי. מהסיבה שזה בכלל לא משנה אם נתלונן או לא. זה לא ישנה כלום, ולא יזיז לאפ'חד.
דוגרימור
= )3יפיאחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

 

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

 

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך