הריון ראשון חודשיים אחרי החתונה
כל ההריון היה תקין הדיוק התחלתי להרגיש תנועות
ביום ראשון היה לי חום הרופא אמר וירוס בלילב התחיל לי כאבי בטן בצד שמואל למטה שבאו בגלים וגם היה לי מלא הפרשות לבנות הלכתי למיון עשו לי אולטרסאוד הכל היה בסדר הצוואר רחם סגור הרופא אמר שזה דלקת שתן ושיחררו עם אנטיביוטיקה מאז שהגעתי לבית כל כמה דקות גל של כאבי בטן וגב שרק היתחזקו ואז סה היתגבר כל 4 דקות ואני מאיפה לי לדעת שזה צירים פתאום אני רואה דם בתחתון טסנו חזרה למיון אני צורחת מכאבים עושים אולטרסאוד וגינלי הטכנאית אומרת אוי לא אני צועקת לה מה קרה אין לו דופק? אונרת לי יש דופק אבל הוא ממש למטה תוך כדי פתאןם פוקעים המים תוך רבע שעה הכל נגמר התינוק והשליה יוצאים לוקחים אותי לגרידה בהרדמה למחרת משחררים אותי בלי שום הסבר על ההמשך
ובתיק אישפוז רשום שלאהיה לי דלקת שתן!!! אז למה כל זה קרה למה אני פשוט מרוסקת לחתיכות😭
כמה זמן אמור להיות דימום
אם מותר לנסות שוב להיכנס להריון מיד או לחכות
מתי ללכת לרופא
והכי מתסקל זה הנידה שהכי צריך את החיבוק אסור
אשמח אם משהי יכולה לשפוך לי קצת אור ומידע על מה הלאה
בשורות טובןת
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..