קודם כל תודה לכל אחת שטרחה וענתה, אני מעריכה את זה מאוד!
הקטנה עוד שבוע בת 4 חודשים, מלקקת להנאתה מדי פעם ירקות מרוסקים וקצת פירות 
היא אוכלת את הבקבוק כולו עד הטיפה האחרונה, ולא פולטת מעבר לרגיל שלה (תמיד אחרי הגרעפס יוצא לה כמה טיפות פליטה)
והיא ערנית ושמחה כשאני באה לקחת אותה.
חשוב לציין, שבחל"ד, תמיד היא היתה יונקת יותר בבוקר, סוג של השלמה לארוחות שלא אכלה בלילה... אבל לא נראה לי הכמויות האלה.
ועכשיו לפריקה קטנה:
אז בדיוק ביום שכתבתי את הנ"ל (שלשום) היא אכלה רק 3 בקבוקים, ושמחתי שהנה זה מתאזן לה, אבל אתמול שוב חזרה ל-4 בקבוקים מלאים, ואני לא עומדת בקצב...
שאבתי אתמול בעבודה, הצלחתי להגיע כמעט ל-3 בקבוקים, אז יצא שכשחזרתי הביתה, הנקתי אותה, חיכתי שעה וחצי, שאבתי, ואז עבר זמן עד שינקה שוב וחוזר חלילה, כל היום הנקתי-שאבתי, הנקתי-שאבתי.
השתגעתי!! והקטנה היתה כל כך לא רגועה, לא הבנתי מה יש לה... חשבתי אולי קפיצת גדילה, כי רצתה לאוכל הרבה, ורצתה רק על היידים...
ואז כשהאכלתי אותה לפני השינה, והיא לא רצתה לינוק, אבל נראתה מאוד רעבה, פתאום נפל לי האסימון שאני בכלל לא יודעת מתי היא אכלה ארוחה מסודרת ונורמלית מאז שחזרנו הביתה! ואני קולטת שיש מצב שלא השארתי לה חלב עם כל השיגעון הזה של השאיבה, ויכול להיות שהבת שלי פשוט רעבה??
בהחלטה של רגע, קמתי, הוצאתי בקבוק אחד מהמקרר (מתוך ה-4, מהאוכל של מחר. החלטנו לחלק לה ל-4 מנות של 120 כ"א ולראות אם זה יספיק לה...) נתתי לה אותו, הילדה אכלה בשקיקה ונרדמה עד הבוקר! (הוצאתי לה מנה קפואה ליום למחרת, נשארו לי מנות בודדות)
אני לא הצלחתי לישון בלילה מייסורי מצפון, עד עכשיו אני עוד מתייסרת...
זה לא שווה כלום! כלום! אם כל היום אני סביב השאיבות וזה גורם למצב של רעב לקטנה, אז מה עשיתי?
אז ההחלטה התקבלה, המשאבה יוצאת מכלל שימוש בבית. שואבת כל 3 שעות בעבודה, ומה שיצא יצא. את השאר נשלים עם תמ"ל או שאצליח מדי פעם לשאוב גם בשישי מנה או שתיים...
ושאלה, יכול להיות שזה בנוסף גם קפיצת גדילה? קרוב ל-4 חודש? ושזה נמשך שבוע+?
ואני עדיין ממשיכה בשאיבות בשעות קבועות בעבודה, כל 3 שעות, לא אמור להתמעט לי החלב נכון?
אז תודה לכולכן, גם בזכותכן יצאתי מהלופ הזה שהייתי בו.
ועכשיו צריכה את עצתכן:
יש הבדל בין התמ"לים השונים? מטרנה/סימילאק/נוטרילון?
איך יודעים מה לקנות (לא כ"כ משנה לנו המחיר, כי זה לא הרבה מנות...)