הנושא היה לידה שקטה, וצמיחה מתוך האבדן.
העליתי את המופע מתוך מחשבה שאנשים לא מספיק מבינים מה עובר על אישה כאשר היא עוברת לידה שקטה, שאנשים לא יודעים איך להגיב, וגם הנשים עצמן לא מבינות מה עובר עליהן, מה נורמלי ומה לא, ומהן הבחירות אותן היא יכולה לעשות לאורך התהליך ואחריו. חשתי שיהיה נכון להעלות את הדברים למודעות הציבורית ועבור נשים- בין שעברו משהו דומה ובין שלא.
המופע הועלה פעם אחת, ביישוב בו אני גרה, ומאז לא העליתי אותו שוב.
כעת אני מעלה אותו שוב, בקרוב. לנשים.
התלבטתי רבות האם לפרסם זאת פה, אולי זה עלול להיות ניגוד עניינים כי אני מנהלת פה ואני לא רוצה שהמקום יהפוך למקום פרסומי.
מכיוון שהמופע אינו לשם רווח אלא לשם העלאת המודעות ולשם תמיכה בנשים לאחר אבדן הריון- אני בכל זאת מפרסמת.
הסיבה הנוספת היא- שהפורום הזה הוא בדיוק המקום בו מתמודדים עם אבדן הריון, ואת מי אזמין אם לא אתכן...
אז אני מניחה פה את ההודעה שכתבתי בדף הפייסבוק שלי, ומזמינה אתכן להגיע או להזמין חברות שנוגעות בעניין.
שמחה לבשר!! בעקבות פניות ובקשות חוזרות שאקיים שוב את המופע שלי- אני חוזרת להופיע!
הפעם- המופע יתקיים ב'החממה להתחדשות הגוף והנשמה' בבית ערבה בשער בנימין, מקום מקסים, אינטימי ונעים שהקימה נעמה מאירסדורף המקסימה.
אז...
ממש בקרוב! יום רביעי, 11/7, כח תמוז. 20:30 בערב.
המופע "להיוולד מחדש" עולה שוב.
פרטים מדויקים בקרוב...
בינתיים- קבלו הצצה חוזרת למה שהיה אז...
(שירת אישה. אני מנגנת ושרה.)
אני מקווה שזה אכן לא ניגוד עניינים לפרסם לכן את זה, מקווה שמופע זה יסייע אפילו בקצת- להעלאת המודעות, להבנה של התהליכים הנפשיים ולידיעת הבחירות שאתן יכולות לבחור סביב התהליך ואחריו.
חיבוקים!
ציפי
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..