היי..
הציעו לי בחור שדי עניין אותי מבחינת הנתונים היבשים והרמה התורנית, אם כי היו פרטים שלא מצאו חן בעיני..
השדכנית הציגה אותו בתור בחור נעים שיחה אמרה לי שהוא גבוה מאוד וכו'.. והחסירה פרט מאוד מאוד משמעותי בעיניי,
כשהיא אומרת לי ומדגישה מאוד הבחור מחפש בחורה מאוד אסטטית ומסודרת.
טוב, נפגשנו,
קיבלתי הלם.
הבחור שמן, מאוד. בכלל לא נראה בגילו.
אז מההלם, בכלל לא הצלחתי להזרים את השיחה. הייתי מאוד תקועה. באמת שהייתי בשוק, הוא דיבר עם חברה שלי ושאל אותה כמה וכמה פעמים איך אני נראית והיה נשמע שמאוד מאוד חשוב לו המראה החיצוני.
בקיצור, קודם כל אני מרגישה מרומה. אני מבינה שזו העבודה של השדכנית וכו' ואיך היא הייתה יכולה להציג לי אותו אחרת וכו'.. בסדר, ולמרות זאת אני מרגישה מרומה.
דבר שני, לא הרגשתי נעימות בשיחה, אפילו היה נושא שלא הסכמנו אחד עם השנייה ואם לא הייתי מאופקת היה נוצר שם ויכוח.
ישבנו בבית קפה, המלצר לא ראה שאנחנו רוצים חשבון, אז הבחור קם אליו, תסלחו לי, באמת שזה כואב לי ואני לא לועגת ח"ו, נורא נורא התביישתי בו. התביישתי לעמוד לידו כשיצאנו גם..
אוף!
עכשיו, מבחינתי אני לא מעוניינת להמשיך,
אבל נורא נורא מתלבטת האם כדאי לנסות עוד פגישה אחת?
ועוד דבר, האם אני אמורה לומר משהו לשדכנית בנוגע להחסרת פרט חשוב..?
(אציין, כי זה לא בחור שמנמן סטנדרטי שכמה קילוגרמים עודפים, זה אני ממש לא מבקשת לומר, אבל כשזה קצת הרבה יותר מזה, אני מצפה שיגידו או לפחות ירמזו) אולי הבעיה היא אמלי, שאני לא שאלתי איך בדיוק הוא נראה? בעקבות כל השאלות שלו לגבי החשיבות למראה החיצוני שלי והאסטטיות, לא דמיינתי לעצמי שהוא ככה..
ממש כואב לי עליו..