שרשור פאדיחות למשקפופריםלעשות רצונך!
שרשרו דברים מביכים שקרו לכם עם/בלי משקפיים
תצחיקו אותנו קצת.
עדשות מגע גם נחשב
אני עם משקפי קריאה,עמירם

תמיד כשאני מפסיק לשניה אני מרים אותם למעלה. לפעמים הם נופלים בקול רעש גדול, וכולם מסתכלים עלי במבט של "לא אכפת לך ככה להרוס משקפיים?"

הממלעשות רצונך!
-קרה לי המון פעמים שחיפשתי את המשקפיים קרוב לחצי שעה או יותר עד שמישו הועיל בטובו להזכיר לי שהם על העיניים שלי.

- לפני כמה לילות הרשתי לעצמי לצאת מהחדר עם פיג'מה ופרצוף כרית כי רק אח שלי היה במסדרון, אממה , זיהיתי לא נכון , זה היה חבר של אחי שבמקרה לבש באותו היום את אותם הבגדים.
..לעשות רצונך!
לפני כמה זמן ,באמצע שיעור , מישי שפכה בטעות פחית קולה, קפצתי מיד אחורה כדי שלא יישפך עליי, המשקפיים נפלו ואחת הידיות (איך קוראים לזה?) נפלה, שבוע אחר כך הסתובבתי עם משקפיים על אוזן אחת...
מישי ישנה לי עליהם והם נשברו!!אמת ותמים

שבוע שלם היתי עם פלסטר על המשקפייםחושף שיניים

הסיוט של החיים זה לחפש את המשקפיםghgh

כשאתה בלי משקפיים עצבני

לא ממש ליההוד וההדר

היינו בטיול בקובה (ההר שליד כוכב השחרצוחק) והיה רוחות מטורפות אני הבנתי שהמשקפיים עומדים לעוף לי אז החזקתי אותם ביד, אבל לחבר שלי עם אותו סוג של משקפיים שלא עשה את זה עפו המשקפיים וכולם חיפשו אותם קרוב לחצי שעה נראה לי, במלא מקומות רחוקים וקרובים ובסוף זה היה תקוע באיזה שיח די קרוב למקום שישבתי בו ולא חיפשתי שם...

יש מלא סיפוריםשוליינית
סיפור שקרה לי עם עדשות-
צבענו קיר בביס. קרה ובאותו יום הייתי עם עדשות, בטעות שפשפתי את העין ופלופ- העדשה נפלה.
חיפשתי אותה מלא זמן. עד שמצאתי אותה היא הייתה מלוכלכת ולא היה לי את הקופסא של העדשות בשביל לנקות אותה.
בסוף נסעתי כל הדרך הביתה עם העדשה ביד. היא הספיקה להתייבש עשר פעמים. אבל אחרי ששמתי אותה במים היא חזרה לעצמה ב"ה
ועוד אחדשוליינית
אני ואחותי קנינו עדשות בבני ברק. יצאנו מהחנות ורצינו לשים אותם. אבל לא היה איפה. וגם צריך מראה.
אז נכנסנו לסימטאות, עד שמצאנו מקום שקט עם מכוניות (בשביל המראה).
אנחנו עומדות, מסתבכות עם העדשות, שתינו המצב כפית ומלא דוסים עוברים ומסתכלים עלינו כאילו אנחנו חייזרים. זה היה מצחיק.
השבת התעוררתי חיפשתי אותם 10 דקות שאני בקושי זז מרב מסטוליותעברי אנכי

אוווו זה היה מצחייייק בראבו

פעם מזמן היו לי משקפיים שכל תזוזה קטנה עם הראש היו נופלות לי מהפרצוף

אז החלטתי לעשות מעשה, לקחתי גומי וקשרתי לשתי ידיות המשקפיים והגומי החזיק לי את המשקפיים שישארו על הפרצוף

יום אחד כשהייתי בכיתה ניגשה אלי בת וארה לי "יואו תני לי למדוד!" ותוך כדי משכה את המשקפיים

המשקפיים נמשכות ו...... אווופס! הגומי תופס אותם!

כל מי שהיתה שם באותו רגע התפוצצה מצחוק ולא היתה מסוגלת להירגע.... זה היה מצחיק!

עוד משהובראבו

אני רוכבת על סוסים...

תמיד כשאני רוכבת על הסוס המשקפיים מחלךיקות לי על האף

פעם אחת אחרי שלמדתי לעשות הצלפה (להעביר את שתי המושכות ליד אחת ולהצליף בעורף של הסוס) החליקו לי המשקפים אז העברתי את המושכה ליד השניה כדי להרים אותם (תמשקפיים)

בשניה שהסוס הרגיש שעשיתי את זה הוא פצח בדהרה (כי הוא הרגיש שאני כאילו עומדת להצליף בו והוא לא רצה לחתוף הצלפה)

ואני עוד שניה עפתי מהסוס כי לא הייתי מוכנה לזה...

נכנסתי להתקלח עם המשקפייםחסר כינוי
לא שמתי לב שהם עלי
ווואי קרה לי ביום שישיט האחרון בראבו

קרה לי מלא פעמים.קיבוצניקית
מזה ההקפצה הזו? פיצוחית
לא אני הקפציתי 🙈קיבוצניקית
ממך קיבלתי תהתראהפיצוחית
אני הקפצתיאמת ותמים

חושף שיניים

הכי שווה להיות משקפופרררר

לא נכון זה פשוט סיוטליידי מאדם מיס

דייי באמתתת? אנחנו מנחמים את עצמנואמת ותמיםאחרונה

לפעמים כשאני קורא מקרוב אז אני מרים את המשקפיים למעלהתכלית הכוסף

פעם אחת שכבתי בחדר וקראתי ספר והמשקפיים היו למעלה. פתאום נכנס איזה שמיניסט, מסתכל עליי ואומר לי- "וואו אחי, אתה בייניש"

לעשות רצונך!
הצחקתם אותי. תמשיכו
ghgh

תמיד אני שוכח להוריד אותם לפני שאני נכנס למים ואז אני שומע מקהלה של אנשים-רגע! המשקפיים! 

שמתי קסדה של אופנוע ושעה היא לא עלתה עלי ולא הבנתי למה...

הממ יש לי בקטנהיהודה פ.

אחד די טרי.

-בחתונות יש לי תמיד תרגיל חמוד משולב של 2 דברים. כמו סלטה ואז מסובב את הרגל על הרצפה(אל תנסו לדמיין, זה נראה פשוט יותר..) קיצר אני עושה את הסלטה ונוחת ובא לעשות את התרגיל-והמשקפיים נופלות לי..אני מרים וכולם מסתכלים כזה מה נסגר?! וממשיך לתרגיל הבא..

-יוצא מחדר עם המזגן לחום בחוץ-ולא רואה כלום לכמה שניות עד שהאדים יורדים..

-אני נזכר שלא לקחתי את המשקפיים ומחפש בראבק. שאלו אותי מה אתה מחפש? ואני עונה את המשקפיים. אמרו לי אתה לא שם לב שזה על העיניים שלך?

2- צרת כולנו. מהמקלחתפיצוחית

חחח כן בהחלטבראבו

לאלא מהמקלחת.מיתרי זהב
גם שאוכלים מרק ועושים פוו. וגם שמכינים פסטה ושופכים אותה למסננת בכיור. אוי זה נורא.
אהאהא נכון!! איך שכחתי?פיצוחית

וגם כשפותחים את התנורליידי מאדם מיס

אני צריכה עזרה ממך.פוסעת
עכשיו נזכרתי בעוד אחדבראבו

יום רביעי האחרון אני ו@שוליינית היינו בים

לפני שנכנסנו למים זרקתי כזה תמשקפיים על השמיכה וקפצתי לים

אחרי איזה שעתיים אנחנו מתארגנות יוצאות מהחוף הולכות איזה עשר דק ואז אני אומרת לה "יואו! המשקפיים! שכחתי אותם!"

קיצר, חזרנו בטיל לחוף מחפשותמחפשותמחפשותמחפשות, ואני עוד בלי משקפיים. לא רואה כמעט כלום.

ואז בסוף אחרי איזה רבע שעה היא באה אליי ממאחורה ומגישה לי גוש חול שבתוכו זוג משקפיים

אני כשאני מדברת עם אנשים אני מסתכלת מעל המשקפיים.מיתרי זהב
תמיד צוחקים עלי על זה.
קרה גם לאחותישוליינית
היא ועוד אחות שלי רבו. ואצלינו לריב זה אומר מכות.
מפה לשם, נשברו לה המשקפיים. והם היו חדשות.
היא הלכה לקנות חדשות והאופטיקאי שואל אותה
איך הם נשברו ככ מהר.
לא נעים להגיד שבגלל מכות, אז היא המהמה לו משהו לא ברור ויצאה מזה
קרה לי.פוסעת
אני פשוט אמרתי שאחותי שברה לי.
..זית שמן ודבשאחרונה

נסיון פעיל.

מראים כאן מה ההפרש בין הטמפ' בגובה 850 מ"ב הצפויה ביום ראשון לבין הטמפ' הממוצעת ליום זה.

..זית שמן ודבש

אולי גשם קל בצפון ובחוף ביום ראשון

שרשור חדשקפיץ

נסיון פעיל

תגובה תגובה תגובהקפיץ

לרגע קראתי את זהמשהאחרונה

תגובה תגובה תגובה קפיץ

נסיון פעילקפיץ

מאוד

קצת מכוער, אבל נתרגל

ועכשיו חזרתי למחשבקפיץ

את החיצים כאן צריך לתקן ואת כל השאר גם קצת