תצחיקו אותנו קצת.
עדשות מגע גם נחשב
לעשות רצונך!תמיד כשאני מפסיק לשניה אני מרים אותם למעלה. לפעמים הם נופלים בקול רעש גדול, וכולם מסתכלים עלי במבט של "לא אכפת לך ככה להרוס משקפיים?"
שבוע שלם היתי עם פלסטר על המשקפיים![]()
כשאתה בלי משקפיים ![]()
היינו בטיול בקובה (ההר שליד כוכב השחר
) והיה רוחות מטורפות אני הבנתי שהמשקפיים עומדים לעוף לי אז החזקתי אותם ביד, אבל לחבר שלי עם אותו סוג של משקפיים שלא עשה את זה עפו המשקפיים וכולם חיפשו אותם קרוב לחצי שעה נראה לי, במלא מקומות רחוקים וקרובים ובסוף זה היה תקוע באיזה שיח די קרוב למקום שישבתי בו ולא חיפשתי שם...
בראבופעם מזמן היו לי משקפיים שכל תזוזה קטנה עם הראש היו נופלות לי מהפרצוף
אז החלטתי לעשות מעשה, לקחתי גומי וקשרתי לשתי ידיות המשקפיים והגומי החזיק לי את המשקפיים שישארו על הפרצוף
יום אחד כשהייתי בכיתה ניגשה אלי בת וארה לי "יואו תני לי למדוד!" ותוך כדי משכה את המשקפיים
המשקפיים נמשכות ו...... אווופס! הגומי תופס אותם!
כל מי שהיתה שם באותו רגע התפוצצה מצחוק ולא היתה מסוגלת להירגע.... זה היה מצחיק!
אני רוכבת על סוסים...
תמיד כשאני רוכבת על הסוס המשקפיים מחלךיקות לי על האף
פעם אחת אחרי שלמדתי לעשות הצלפה (להעביר את שתי המושכות ליד אחת ולהצליף בעורף של הסוס) החליקו לי המשקפים אז העברתי את המושכה ליד השניה כדי להרים אותם (תמשקפיים)
בשניה שהסוס הרגיש שעשיתי את זה הוא פצח בדהרה (כי הוא הרגיש שאני כאילו עומדת להצליף בו והוא לא רצה לחתוף הצלפה)
ואני עוד שניה עפתי מהסוס כי לא הייתי מוכנה לזה... 

בראבו
פיצוחית![]()
הכי שווה להיות משקפופרררר
אמת ותמיםאחרונהפעם אחת שכבתי בחדר וקראתי ספר והמשקפיים היו למעלה. פתאום נכנס איזה שמיניסט, מסתכל עליי ואומר לי- "וואו אחי, אתה בייניש"

לעשות רצונך!

ghghתמיד אני שוכח להוריד אותם לפני שאני נכנס למים ואז אני שומע מקהלה של אנשים-רגע! המשקפיים!

שמתי קסדה של אופנוע ושעה היא לא עלתה עלי ולא הבנתי למה...
אחד די טרי.
-בחתונות יש לי תמיד תרגיל חמוד משולב של 2 דברים. כמו סלטה ואז מסובב את הרגל על הרצפה(אל תנסו לדמיין, זה נראה פשוט יותר..) קיצר אני עושה את הסלטה ונוחת ובא לעשות את התרגיל-והמשקפיים נופלות לי..אני מרים וכולם מסתכלים כזה מה נסגר?! וממשיך לתרגיל הבא..
-יוצא מחדר עם המזגן לחום בחוץ-ולא רואה כלום לכמה שניות עד שהאדים יורדים..
-אני נזכר שלא לקחתי את המשקפיים ומחפש בראבק. שאלו אותי מה אתה מחפש? ואני עונה את המשקפיים. אמרו לי אתה לא שם לב שזה על העיניים שלך?
פיצוחיתיום רביעי האחרון אני ו@שוליינית היינו בים
לפני שנכנסנו למים זרקתי כזה תמשקפיים על השמיכה וקפצתי לים
אחרי איזה שעתיים אנחנו מתארגנות יוצאות מהחוף הולכות איזה עשר דק ואז אני אומרת לה "יואו! המשקפיים! שכחתי אותם!"
קיצר, חזרנו בטיל לחוף מחפשותמחפשותמחפשותמחפשות, ואני עוד בלי משקפיים. לא רואה כמעט כלום.
ואז בסוף אחרי איזה רבע שעה היא באה אליי ממאחורה ומגישה לי גוש חול שבתוכו זוג משקפיים 

נסיון פעיל.
מראים כאן מה ההפרש בין הטמפ' בגובה 850 מ"ב הצפויה ביום ראשון לבין הטמפ' הממוצעת ליום זה.
אולי גשם קל בצפון ובחוף ביום ראשון
מאוד
קצת מכוער, אבל נתרגל
את החיצים כאן צריך לתקן ואת כל השאר גם קצת
אבל נראה נחמד, ואכן מהיר יותר ופחות מציק
נו באמת, ש"ס מקבלת רק 7 מנדטים? לא אמין.
בליץ החקיקה עולה ביוקר: הקואליציה נופלת ל-48 מנדטים בלבד | סקר מנדטים