משנכנס אדר מרבין בשמחה=) אמיתית!!!נועה

שלום לכולם!

-אני נורא רציתי לכתוב שתפף אתם בדבר נורא מציק לי, אבת בלי כוונה הוא יצא ארוך. שעו מאמץ וקראו את כולו (זה שווה) ולמי שיקרא הקול הכחה השהוא חמוד (בעייני)

חודש אדר כבר הגיע! ואיתו בא הרבה רעש והבולה, אותו אני חושבת, ואפילו כמעט בטוחה שלא פספסתם והיספקתם לשמוע אם לא לארות. לא אני לא מתכוונות לתהבולת הבריחות ברחובות ולא לרעש של מסיבות פורים למינהם(הכתרות, ירידים, שוקים...) אלא לרעש הברה יותר גדול ונורא "נפצים" 

אצלנו בשכונה זה התחיל עוד לפני ר"ח. ובכנות להגיד לכם, מבחינת הרעש של הדבר הוא בלתי נסבל בעייני!

אך בוא נעזוב את עמדתי בנושא, נסו אתם לשבת שניה לחשוב ממה בעצם עשוי הבדר הזה?! אז אני יכולה לפתור לכם 1/3 התעלומה, הוא מורכב מהאותו חומר נפץ שאיתו מכינים: מרגמות, פצמ"ים וכד'.. -כלומר אלו בעצם מיטעני חבלה אבל במהדורה ממש קומפקטית.

ואם אתם חושבים שבשל כך חומרתם קטנה כ"כ הצדק אינו איתכם!!!!  אני יכולה להעיד על כך שאכן היו מקרים מעולם, והיו ילדים שנשארו לא רק עם חיסרון כיס בשל ההוצאות שהתפוצצו לעצמם מול הפרצוץ, אלא גם עם חסרון של עין, אצבע, יד...  נכון שייתכן והסיקויי שדבר כזה יקרה לך הוא אפסי, ואולי כלל לא קיים כי את/ה מיומנים בדבר כבר מ"ס שנים טובות, 

מדוע! מדוע לכם לקת סיכון על דבר שעלול לסכן אתם/ן!!!! נאמר כבר לפני משפט נורא חכם שאומר: "ונשמרתם מאוד לנפשותכם" 

-אולי הדבר נארה כמשמח ומשעמע, אך! אין זו שמחה אמיתית היוצאת מעמוק הלב והנשמה! זוהיא עוללות.

ועוד כשיש אנשים שכל פצוץ כזה או אחר מזכיר להם חוויות טרומטיות העבר (ובזה אני נדברת מניסיון, בתור תושבת שכונות בדרומה של הבירה שספגה המון יריי פלסטיני.) חשבו מה זה גורם ואותם אנשים (ולצערנו יש הרבה כאלו היום, בכל מקום!)

ולסיום דבר נוסף קטן. את אותם "נפצים" מיבאים מהשטחים והם יוצרות לרוב במדינות ערב (איונות לנו- להזכירכם.) כך שבעצם הקניה אתם דגילים להם את המפעלים של חומרי הנפץ שאיתם מתכוונים לפגוע בנו!!!!

אנשים יקרים! אני נורא מבקשת מכם חשבו טוב לפי שאתם מתעסקים עם הדבר! (סוף מעשה במחשבה תחילה!)

*                        *                        *

וכמו שהבטחתי (אני נוהגת ומשתדלת גם לקיים) בדיחה: (הומור שחור-ראו הוזהרתם!  ) 

שאלה לרב: אני ובני הפעוט חזקיהו נוהגים כל שנה, מתוך שמחה אמיתית של מצווה, להכין מבעוד יום, לפני קריאת המגילה, כמות גדולה ביותר של ומר נפץ איכותי. בשבעל הקרטא יגיד "המון" וישמע את עוצבת הפיצוץ- מסופקני אם הוא יעז לומר את המילה "המן" בשנית. לאור הנתונים הללו הריני לשאול את כבוד הרב בעדינות ןבזירות:

א': האם מוכרבים להשתמש דווקא בחומר נפץ תיקני- או שאפשר גם לקחת מכל הבא ליד?

ב': אם יש סכנה של קריסת קירות בית הכנסת כתוצאה מהפיצוץ הראשון, האם חיבים להשמיך ולומר את "המן", וכך לסכן את כל היושבים בו בפיצוצים נוספים?

תשובת הרב: שאלת שאלה פיצוץ! אולי עדיף שבפורים הקריאה תהייה בפיצוצייה ולא בבית הכנסת.                                         

בברכת לילטוב! והמשך חודש אדר שמח ומובדח באמת!

ובצל"ס ולבנין איראל! 

את צודקת..ברוריה מהגוש
במיוחד בזמן הזה, כשאתה שומע אותם אתה לא יכול לדעת מה נפץ ומה יותר גרוע..
נכון. ממש נכון.3יפי
נכון מאוד'דרדקי
יש גם פשקווילים של רבנים בנושא.
ושם נותנים תיאורים מאוד א-סימפטים לאנשים אשר משתמשים בחומרי נפץ אלו.
ממש נכון!!!!!!!!אנונימי (פותח)
(זה כ"כ נכון- גם אני סובלת מזה...) תכתבו רעיונותאנונימי (פותח)

טוב,,, דבר ראשון אני חדשה יחסית אז שלום לכולם!

דבר שני - בקשר למה שכתבת:

אני חושבת שכל מי שניכנס לפה (INN , הפורום של אריאל) יסכים איתך במאה אחוז שאת צודקת (וגם אני מסכימה) אבל בדרך כלל- מישמשתמש בנפצים האלה הם לא בדיוק שמים על זה... כלומר זה לא בדיוק עוזר שאת כותבת את זה פה...

לפי דעתי את צריכה לא לשכנע פה אנשים לא  לזרוק את הנפצים (כי הם במילא לא עושים את זה) אלא לשאול אותם אם יש להם רעיונות איך לשכנע את אותם אנשים שלא לזרוק את הנפצים - כי זה לא בדיוק עוזר כאן...

לי אישית אין רעיון, אבל אם למי שקורא את זה יש לו שיכתוב..

יכול להיות...נועהאחרונה

שבאמת לאשנים שנמצאים פה זה  לא אמור לחדש כלום,

אך למרות זאת כתבתי זאת כדי להגביר את המודעות לבעיה אנשים רגילים לזניח ולתעלם ממנה.

לגבי דרכים לפתרון התופעה אני חושבת שאפשר ורצוי להסביר את חומרת הענין, ההשלחות של המעשה וכ'ו.... זה יכול ממש לעזור.

אני לא באה להגיד לכם שלכל ילדשאתם רואים ברח' תלכו לתטפיו ובסר אך אנשים אתם כאן אכירים יש לכם השפעה  עלהם (חניכים/ות, אחים/יות, שכנים/ות....) ולו הכי קטנה, נורא רצוי (וממלץ לדעת) שתתדברו איתם בנושא.

כי אם נצליח להקטין את התופעה השיגרתית הזו (לצערי הרב) ולו בילד אחד בלבד הרי שהצלנו חיים אדם ממש!!!!!!!!

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך