הבן הקטן שלי ילד חמד מתוק כול זה ולא יכולה לכעוס עליו .
היום הוא נכנס למין התקף זעם בבקשה תרחיקו משחקי מחשב אין להם פלאפון או אקסבוקס וכו.
אבל שבוע שעבר הכירו משחק חדש לא דם וכו .
והוא נהיה מכור
. הקבה הציל אותי בדיוק היום אמרתי שזהו המחשב ייעוף הילד שלוש שעות תכך אני אוכל תכף מתקלח גרה בבנין ישן ששומעים הכול בחדר המדרגות מי שמתקלח . בעלי לקח מממות נייד שלי והוא התחיל להתשגע לא זיהנו אותנו
הוא צרח כאילו מרביצים לו .
הוא התפללתי שלא יישמעו.
הבניין בעיתי תמיד משטרה בגלל שכנים חדשים הם בעצמם מסובכים ומעולם לא הזמנתי להם משטרה הם עושים רעש מתשכרים ערבים חאפלות כלום
. יש שם ילדה בת18 שכול דבר מזמינה משטרה .
איך אני יודעת שזו היא כי אני 7 שנים בבנין גם אם בן אדם ימות לא יזמינו כולם שאננים.
שמחה שהיא עירנית
אבל הייתה אצלי ראתה מי אני
.אני וועד הבניין הילדים מתוקתתקים שנתיים היא פה והילד צועק הוא בטיפול ריגשי שלא עוזר וכולי עצבים לסיים ממזמן את הטיפול ולעבור לאחר.
אני מנקה את הבית דלת נפתחת אני עם שמלה נבהלתי לא שמתי לב שוטרים סליחה אני לא לבושה תסגור בבקשה
. ואז הוא נכנס סליחה מה קורה פה שואל. כולי בבהלה נפל האסימון שהשכנה הילדה הזמינה לי משטרה
. הייתי בהלם התחלתי לבכות לי להזמין משטרה הילדים אחרי מקלחת המומים .אני רגילה שדופקים אצלי בדלת שוטריםושואלים על זו שהתלוננה עלי יש דם סמים וכו והיא התלוננה עלי
ראו שבכיתי הילד הגדול מחבק אותי הקטן לא מבין כלום 2 דקות הבינו שלא קרה כלום ישבו ראו איתנו טלויזיה דיברו עם הילדים.
היו המומים שאין להם טאבלט נייד וכו אני נוקשה עם החינוך ממחר אין את המשחקים האלה בבית הקבה הציל אותי שהם באו תוציאו את הרעל הזה מהבית זה חיקפן לי את הילד ילד רגיש מחונן המורה תהיה בהלם אם אספר לה בכיתה שקט חברותי רק בבית כך
. הסברתי לשוטר שהילד במעקב טיפול ריגשי. זהו אני רוצה לצאת קצת מהבית היום התביישתי איך אסתכל לשכנים בעיניים .השוטרים אמרו אל תתיחסי לאף אחד אבל אני האימא שכולם משבחים מתנדבת וועד הכול גם בבנין לי יביאו משטרה זו עוגמת נפש
פה על העירונתו אבל גם שומעים שאני אומרת תפסיק לא עשינו לך כלום משיכה אפילו לא משכנו .
זה הכאב שלי בעלי לקח קשה עליי הוא לא מתרגש