אני מהבוקר עם התקשויות בתדירות יחסית גבוהה. נשארתי בבית לנוח, כך שזה לא קשור למאמץ כלשהו. בשעות הצהריים הן נהיו מורגשות יותר ואפילו טיפה כואבות, ובתדירות של (הרבה) יותר מ-4 בשעה, אז הלכתי להיבדק במוקד.
בבדיקת שתן ראו משהו שיכול להצביע על התייבשות (לא זוכרת איך זה נקרא, בכל מקרה לא משהו קיצוני), ובמוניטור באמת הייתה עליה קלה כלשהי בכל פעם שהרגשתי התקשות, אבל מבחינת הרופא זה בכלל לא נחשב לצירים. אפילו לא הנחה לנוח או משהו. כששאלתי איך אני אדע אם זה כן משהו שדורש בדיקה, הוא פשוט אמר שאם אני לא יודעת אם זה אמיתי או לא לחזור להיבדק.
אז חזרתי הביתה, אין שינוי מבחינת התדירות או העוצמה (לא תזמנתי, זה סתם בתחושה), אבל אני ממש לא רגועה!!!
ככה זה צירים מדומים? זה דבר נורמאלי? הגיוני שזה בתדירות כל-כך גבוהה (איזה 8-10 בשעה), מלווה בכאבים קלים וזה לא מוביל לדום דבר?
יכול להיות שזה ימשיך ככה עוד תקופה והכל נחשב בסדר?
רק אתמול הייתי אצל הרופאה שלי שממש לא התרגשה מהתקשות פה והתקשות שם (גם אני לא התרגשתי. זה מוכר לי מהריונות קודמים, אבל יידעתי אותה בשביל הפרוטוקול, כי בכל זאת זה הריון רגיש יותר), התור הבא רק בעוד שבועיים....
יש לי ממש תחושה שאני אלך עכשיו כל יום/יומיים להיבדק מרוב הלחץ...
אני לכאורה אמורה להיות רגועה אחרי בדיקה, אבל אני ממש לא... הלוואי שמישהי תרגיע אותי איכשהו...

).