חרדות ומחשבות מדכאות ביותראני רק שאלה??

שמשתקות אותך עד אימה לפעמים נדמה שלולי הייתי דתי הייתי..... אבל הפחד הוא נוראי מה עושים? ;-ׁׁׁׁ(

פסיכולוג...ישי יונה
תלך לאיבחון.ד.

אל תפחד.  אלו דברים שקורים לצערנו, ואפשר לצאת מזה.

מציע שתיגש לאיבחון אצל פסיכיאטר של הקופ"ח. אבל מישהו טוב.

וצריך להבחין: האם זה סתם מצב רוח כזה, מדוכדך; או שמא המחשבות החוזרות על אותם נושאים, הן אלו שגורמות את הבהלה (שאז זה יכול למשל להיות גם סתם או.סי.די..  לא קשה לטפל).

תטפל במה שצריך - בין תרופתית בין קוגנטיבית, ובעז"ה תחזור לשמחת חיים, לרגיעה, ליצירתיות.

[אולי "על הדרך", תבדוק כבר גם את התפילין...]

פסיכיאטר זה לא קצת קיצוני?אני רק שאלה??

זה לא מצב רוח

זה משהו שאני חווה תקופה ארוכה מאד וזה בא והולך בא והולך יום אחד אני יכול להרגיש סבבה עם אמונה חזקה מאד והכל ויום אחד פסימי להחריד ומדוכא שאין לי חשק אפילו לשמוע מוסיקה ורק רוצה חברה כלשהי.

ממש לא..ד.

היום זה לא לפני מאה שנה...

פסיכיאטר זה רופא. זה סה"כ איבחון וייעוץ תרופתי למקרה שזה יכול לעזור.

אתה צריך ללכת למישהו ממש טוב (כי אם  יאבחן לא נכון - יכול סתם להכניס לך לראש שיש לך משהו שאין לך..), ויאבחן.

תשים לב בתוך עצמך, האם זה "פשוט" חילופי מצבים כאלה, קורה מעצמו, או שזה בא מ"חפירות" שאתה מייגע את עצמך בהן.

תסביר למי שאתה הולך במה מדובר - מן הסתם יוכל לעזור לך. למה לסבול סתם.. זה באמת מאד לא נעים.

נכון שלפעמים אדם יכול להעלות את עצמו, גם בלי להזדקק לכך. ולפעמים גם אפשר עם טיפול של תירגול שאינו תרופתי. תלוי במה מדובר.

הקיצור, לדעתי אל  תענה את עצמך - טיפול זה סה"כ כלי. לא בא במקום האישיות שלך - וגם לא במקום הבחירה הטובה והעבודה העצמית שלך.

זה אמור לעבור לבדעלומה!

אם אתה לא מתקדם אתה נופל אז תשתדל להתחזק ולהתקדם ואולי זה יעזור לך

מז"א להתחזק ולהתקדם?אני רק שאלה??

זאת אומרתעלומה!

פשוט לדבר על זה עם מי שיצר אותך ואת כל העולם, תספר לו על הקושי שלך ותשתדל להיות בחברת אנשים שמחזקים אותך ולא ח'ו ההיפך, אבא שלנו הוא הרופא הכי טוב בעולם והוא יודע היטב מהם הפחדים שלך אז אתה יכול להרגיש בנח לספר לו

אני קצת עייפה אז אולי יצא לי מבולבל, מקווה שהבנת את הרעיון

לא מתחברת למה שכתבתlaly

האדם צריך להתפלל שהקב"ה יעזור לו להתרפא ולצאת מזה, אבל גם צריך לעשות השתדלות, (כמו אדם שחולה רק להתפלל בלי לקבל טיפולים איך יתרפא? צריך את שניהם) ובמקרה הזה הוא כתב שהוא לא מצליח להתגבר על זה לבד, אז הקב"ה ברא לנו אנשים שהלכו ולמדו איך לעזור לאנשים במצבים מסוימים בחיים שנקראים יועצים\פסיכולוגים\ פסיכיאטרים  והם יוכלו לעזור לו להתרומם מהמקום שבו הוא נמצא, שוב להתפלל להקב"ה זה טוב ומעולה אבל צריך גם שהאדם יעבוד על עצמו ולבד הוא לא יכול, ולכן כדי לבקש עזרה. 

טוב יכול להיותעלומה!אחרונה

תלוי עד כמה זה רציני

אני ממליץ לך מכל הלב.......יועץ מארץ עוץ
אל!!! אל!! פשוט אל!! אל תלך לפסיכיאטר..
הקשבת לזה - כבר התחלת את הטיפול.
לך למטפלת בשיטה פרה היסטורית עם עצמות שיקויים ורוחות ושדים, ואל!! פשוט אל תלך לפסיכיאטר.

רק כדי לשבר לך את האוזן, פסיכיאטר ישאל אותך כמה שאלות איבחון מהמדריך שהוא למד (DCM), ידביק עליך תווית של "הפרעה נפשית", ויזרוק לך תרופה שתעשה לך נזקים בטווח הארוך. וזה רק במקרה הטוב.

לך לאבחון של תזונה על ידי מטפלים בתזונה וברפואה הפונקציונלית, שיבדקו לך חוסרים במערכות בגוף, זה דברים שמשפיעים על התהיליכים הביוכימיים והנויירולוגים במוח, ועל האיזון, ומשפיעים ישירות על מצב הרוח.
בנוסף לך לטיפול פסיכותרפי, ממליץ לך על אדם עם נסיון בשיטת טיפול cbt.

תזכור - פסיכותרפיה cbt, ורפואה פונקציונלית.

ואם תרצה אקסטרה אז גם טיפול של איזון האנרגייה באמצעות אקופנקטורה.

בהצלחה!
מי נתן לך את האחריות להגיד דברים כאלו?!הסטורי
פסיכיאטר זה רופא, כמו בכל תחום יש טובים יותר וטובים פחות, צריך לברר שהולכים למישהו טוב עם המלצות.

אני מכיר יותר מאחד שמתייחסים הרבה יותר ברצינות מאיך שתואר בהודעה, שהם בעלי הבנה עמוקה בנפש וגם אם מישהו פגש מקרה לא מוצלח, זה לא מעיד על כל המקצוע.
מאבחני תזונה זה נחמד, זה יכול לעזור קצת לחוסר מצב רוח - לא למה שמתואר כאן. אין לי מושג מה זה cbt, אבל בגדול, למה שמתואר כאן צריך מטפלים מוסמכים שיכולים לקחת אחריות.

לענ"ד המבחן הראשון למטפל בכל מיני שיטות, שאינו פסיכיאטר מומחה שיפגוש סיפור כזה - האם ישלח למומחה יותר ממנו לוודא שאין כאן סכנה מידית. אח"כ אפשר לחשוב על כל מיני טיפולים.
השלמההסטורי
אחרי חיפוש גוגל - cbt זו אחת השיטות הפסיכולוגיות (שאמנם במחלוקת עם הפסיכואנליזה) גם כאן צריך מטפל מוסמך. אמנם בהנחה שהולכים לפסיכולוג מוסמך (עם אישור ממשרד הבריאות!) ולא לסתם 'מטפל' (שזה שלט שכל אחד יכול לשים), אפשר ךהניח שבכל שיטה תהיה לו מספיק אחריות ובמידת הצורך יפנה לפסיכיאטר.

בהצלחה רבה
לא חייב פסיכולוג. פשוט מישהו שלמד cbt ומוכר על ידי איט"היועץ מארץ עוץ

ושיש לו מספיק נסיון בטיפול.

זה יכול להיות גם עו"ס - עם לימודי פסיכותרפיה cbt ונסיון. (בדרך כלל יש להם הרבה נסיון בטיפול)

כשאתה מגיב תגובה כזו...יועץ מארץ עוץ

מרגיש לי שאני קורא תגובה שחסר בה בה כל כך הרבה ידע לגבי עולם הנפש... ולגבי פסיכיאטריה.

מי נתן לי את האחריות? מספר פסיכיאטרים רופאים ופסיכותרפיסטים. אני לא מקליד ככה סתם.

ממליץ לך לקרוא\לראות הרצאות של ד"ר מארק היימן בנושא, ולקרוא את הספר של הפסיכיאטר ד"ר דיויד סרוואן שרייבר זצ"ל - "ללא פרוייד ללא פרוזאק". בנוסף אם הנושא מעניין אותך תקרא את הספר "האנטומיה של המגפה" -

כל טוב.

יש כנראה הרבה מאוד פסיכיאטרים שסוברים אחרתאריק מהדרום
אחרת הפרוזאק לא היה כל כך נפוץ היום.
בכל מקרה פרוזאק הוא לא הדרך היחידה לטפל בדיכאון, יש אין ספור סוגים של מטפלים וטיפולים ותרפיות.
מדיטציות, יוגה, דיקור סיני, פסיכולוגים, תרפיות בשלל צבעים.
ובאופן כללי מוזיקה, ספורט, אוכל נכון, 8 שעות שינה, עיסוק באומנות וטיולים תמיד יעזור.
אד פופולום וזה......יועץ מארץ עוץ

התרופה הזו עושה נזק למוח בטווח הארוך.

נניח, ומי אמר שיצטרך ליטול לטווח ארוך?אריק מהדרום
אגב ערכתי את ההודעה הקודמת.
אתה יודע מתי אני מסכים עם נטילת תרופות?יועץ מארץ עוץ

רק במקרים של התמכרויות קשות מאוד לסמים, או אי איזון במוח קשה כל כך שלא ניתן לדבר עם המטופל....

לא יודע כמה זמן אדם יקח אותה כדי להחשב טווח ארוך.... אבל אתה עלול ליצור תלות לפרוזאק.

בכל מקרה למה מלכתחילה לקחת אותה ולטפל בתסמינים... אם אפשר לטפל בבעיה עצמה? על ידי איזון טבעי של המוח.

כי אני לא רואה שהגישה האנטי פסיכיאטרית מועילה יותראריק מהדרום
להפך, חוץ מסרטונים משעשעים ביוטיוב הגישה הזו זורעת הרס בכל חלקה טובה ואנשים שהיו יכולים לצאת מזה בתוך חודשים ספורים נתקעים הרבה פעמים עשרות שנים עם הדפקט שלהם.
זה אגב ויכוח שעוד לא סיימו לשבור עליו קולמוסים והיום הקרב הוא בעיקר ביוטיוב.
אם תרצה להעמיק בזה...יועץ מארץ עוץ

תקרא את הספר מוח מנצח של ד"ר מארק היימן.. ואת הספר האנטומיה של המגיפה.

יש שם שלל מחקרים מקרים וסיפורים "לראות" מה מועיל ומה לא.

ואגב, אני מכיר מקרים מהמציאות...

גם אני מכיר מקרים מהמציאות לטוב ולרעאריק מהדרום
אחי הפסיכולוג מספק לי שפע של חומרי קריאה לבחירה, גגם הוא נוטה להיות אנטי פסיכיאטרי אבל אני דווקא בעד.
^^^^חופשיה לנפשי
+יש אנשים שהשיטה הפסיכולוגית לא מצליחה להם בלי הטיפול התרופתי, בין אם זה בגלל שמדובר בהפרעה רצינית שצריכה איזון ובין אם מדובר במישהו שקשה לו להתמודד.
ויש עוד תרופות לדיכאון חוץ מהכדור הזההסטורי
לכל אחת מהן יש את היתרונות הטיפוליים והחסרונות הנילוים שלה.

כשאני ליויתי מישהו, שהיה ברור שצריך כדורים, עדיין הפסיכיאטר במשך דקות ארוכות התעניין במצב ושקל את היתרונות מול החסרונות של כל אחד מהם.

אגב, כמה שנים למדת רפואה, שזה בכלל רלוונטי האם אתה 'מסכים' או 'לא מסכים' שיתנו למישהו תרופות?
לגבי העריכה.. מסכים.יועץ מארץ עוץ

אגב, יש הרבה סיבות להופעת דיכאון, ולכן יש טיפולים שלא הזכרת..

אבל עם כל מה שהזכרת אני מסכים ממש!

אגב, פעילות גופנית זו אחת מהתרופות המדהימות...

ואני אוסיף גם אהבה ומשמעות - אלו גם שדברים שתורמים בתחום המנטלי.

יש הרבה תרופות אחרותהסטורי
ויש הרבה פסיכולוגים ופסיכיאטרים אחרים מאלה שאתה טוען דברים בשמם.

אני אישית מכיר יותר מפסיכיאטר אחד, שמתייחסים בצורה הרבה יותר רצינית ומטפלים/מפנים לטיפולים בכל מיני דרכים שונות ובכדורים משתמשים כמוצא אחרון וגם זה כדאי לאפשר טיפול ולא כדבר לעצמו.
זה לא נכון. וחסר אחריות לחלוטין.ד.

"כמה שאלות איבחון מהמדריך שהוא למד"... פסיכיאטר נורמלי, חוץ ממה שהוא לומד רפואה, עוד עובר 5 שנים התמחות.

כמובן, צריך ללכת למישהו טוב.

אני כבר ראיתי כאלה שהלכו לפסיכיאטר, והוא - בעז"ה - הציל אותם. וגם כאלה שלא הלכו כשהיו צריכים, ודי להיפך..

לא הכל זה "תזונה".. לפעמים אכן יכול להיות חסר בחומרים מסויימים.

אם ילך לאיבחון טוב, דבר ראשון שיעשו יהיה לשלוח לבדיקות דם. 

אכן, גם סי.בי.טי עוזר לפעמים. תלוי במה מדובר.

לכן, דבר ראשון זה כן ללכת לפסיכיאטר (או פשוט לעשות קודם כל בדיקת דם פשוטה ע"י רופא קופ"ח - ולראות אם אין איזה חסר משמעותי), כדי לאבחן מה זה.

א םיודעים מה זה, אפשר לבדוק איזו דרך יכולה להתאים. ולפעמים אכן טיפול תרופתי פסיכיאטרי. זו לא מילה גסה. טוב ומועיל כשצריך.

נכון ו....??יועץ מארץ עוץ

ב5 שנים התמחות הוא לומד את המדריך הנ"ל.... 

וגם שם הוא מתאמן על לחלק כדורים\סמים לאנשים תמימים....

הפסיכיאטריה בממשק ישיר עם תעשיית התרופות, והשחיתות המחקרית בנושא היא איומה. 

אם פסיכיאטר מטפל טיפול פסיכותרפיסטי אני לא מתנגד, אגב יש גם מקרים מאוד ספציפים שכדורים זה דבר יעיל לטווח המאוד קצר. 

אבל טיפול בתרופות פסיכאטריות זה דבר רע למוח.

ממליץ לך לשאול את האנשים ש"טופלו" בטיפול כזה בצורה רצינית, כמה מהם סובלים מבעיות רצניות.....שהפסיכיאטריה קוראת לזה בשם המכובס "תופעות לוואי".

אם הית יודע מה ההשלכות של טיפול תרופתי אני בטוח שבתור אדם מוסרי וחכם הית מוחק את התגובה שלך.

כל טוב.

עם כל הכבוד לכךד.

שהגעת מארץ רחוקה.. (ארץ עוץ..), אבל אתה כותב דברים שבשביל לדעת משהו מהם בוודאות, מספר שנותיך הקצר יחסית עדיין אינו מספיק לדעתי.

אני מניח שלא למדת פסיכיאטריה וכו' - ואז הגעת למסקנה מתוך לימוד מעמיק. אלא "קראת/שמעת על זה".

לדעתי, מאד מסוכן על סמך זה כבר להגיע למסקנות, ולהציע לאנשים שלא יקבלו טיפולים שלפעמים יכולים להציל אותם.

"הפסיכיאטריה" אינה איזו תעשיית שחיתות אפלה... אדם שלומד פסיכיאטריה, לא לומד מאיזה "מדריך" בעלמא. הסטאז' הוא אצל רופא מומחה.

תרופות פסיכיאטריות, זה לא משהו אחד. לפעמים משלים חומרים שחסרים.

בוודאי שאם אדם יכול להגיע למצב מיטבי בלי תרופות, מעולה.. אבל קודם כל, הוא  צריך לאבחן, א יש בעיה קשה. דבר שני, כשאינו יכול לעלות מזה בלי תרופות - אז אכן זה מה שצריך לעשות.

למה אתה כותב "אם היית יודע"...  הרי אני לא כותב מהאויר. אני גם מכיר כל מיני אנשים שטופלו כך. תופעות לוואי זה לפעמים ענין של התחלה. ואני מכיר אנשים שזה ממש הרים אותם. החזיר אותם לחיים נורמליים במקום לסבול.

אז בתור אדם שמשתדל להיות מוסרי; אינני יודע אם "חכם", אבל בכ"ז עם נסיון חיים מסוים של הכרת כל מיני בני אדם - אני לא רק שלא מוחק את ההודעה, אלא גם מציע לך כאדם שגם הוא בוודאי מוסרי (וחכם), להיזהר במתן עצה גופרת בנושא שהוא דיני נפשות לפעמים.

אם להגיד שאין נפגעים זה שקר גסאריק מהדרום
יש תרופות שידוע שפוגעות קשות באיזון הביוכימי של המוח, השאלה גם אם עדיף לחיות בלעדיהם? לדעתי אף פסיכיאטר נורמלי לא יתן לפציינט אותם אם לא יעריל שהחיים של הפציינט יהיו יותר טובים בלי התרופה אבל השאלות הן:
א) מה הפציינט חושב?
ב) האם הפסיכיאטר אכן נורמלי (לרוב אני נוטה להאמין שכן).
אכן, לא כתבתי שאין..ד.

כתבתי ש"לפעמים" תופעות לוואי זה ענין של התחלה. "לפעמים" משלים חומרים שחסרים. ושה"תרופות" אינן משהו אחד.

וכשהצעתי בהתחלה, הדגשתי, "אבל מישהו טוב"..

ובעיקר, הצעתי (לפחות אחרי סתם בדיקת דם, שגם רופא רגיל יכול לראות אם אין איזה חסר קיצוני בברזל או לא יודע מה..) לאבחן. אצל מישהו ממש טוב. קודם כל לדעת מה אומרת התופעה. אח"כ לחשוב על הטיפול. לא להישאר סתם סובל.

כל הפסיכיאטרים שהכרתי, לא ממהרים לחלק תרופותהסטורי
הכרתי כמה וכמה וגם יצא לי ללוות באופן קבוע מטופל שמצבו הצריך מטפל רציני ולכן הולך לשיחה שבועית עם פסיכיאטר. אין שם כדןרים בכלל.
במקרה אחר שאני מכיר אישית, ע"מ לאפשר טיפול פסיכולוגי, מתוך מצב חמור ואחרי המלצה חד צשמעית של פסיכולוג, פסיכיאטר אכן המליץ על כדור לדיכאון, לא זה שאתה הזכרת. לכדור המדובר, עד כמה שאני פגשתי אין תופעות לוואי אא"כ שוכחים לקחת וכן הגמילה ממנו היא תהליך. שני דברים אלו הם אכן קושי, אך עדיף בהרבה על המצב הקודם.

יש נפגעים? כנראה כמו בעל תחום יש חריגים, להאשים את הכלל בחריגים זה חוצפה וחוסר אחריות טוטאלית.
תבדוק פסיכולוגיה חיוביתניקי
אין מספיק מקום בשרתים של ערוץ 7פשוט אני..

אם אתחיל לכתוב ביקורת על הגיליון האחרון של מגזין ''פנימה'' 🙈

כמעט בכל עמוד הרגשתי צורך לדפוק את הראש בקיר, אבל הצלחתי להתגבר על היצר 🥳

הדסה הדסה למה את הלב שלי לקחת הדסההה קפיץ

מה אתם חושביםהתלמיד העייף

הייתי בחתונה עכשיו של חבר והיה 0 אנשים מהישיבה התיכונית שלנו (היום כבר נמצאים עמוק בעולם הישיבה) הגיעו מהישיבה התיכונית אני הרב שלנו וראש הישיבה עכשיו זה לא היה בחור שקט הוא בחור שבתיכוניץ היה מאוד פעיל ובאמת היה חבר טוב של כמה חבר'ה וחברמן עכשיו בסדר לא כולם חייבים לבוא אבל מינימום חבר אחד שניים טובים מה נסגר??

עצוב ממשכְּקֶדֶם

אופייני לג'ן זישבורת,לבאחרונה

והלוואי שיתעוררו מחשבות

אממ… בנותבנות רבות עלי

מה הקטע שלכם עם זקנים של גברים?

שלכן*בנות רבות עליאחרונה

שנים לא הייתי פה.הלב בוער למלך!

לא ידעתי שזה עדיין קיים. אז ברוכים תיהיו אנשים חדשים וישנים

אתה קיים גם מחוץ לווצאפ???אריק מהדרום

לאט לאט חוזרים למקורותהלב בוער למלך!אחרונה

הפיצ'ר האהוב עליי בתקופה הזועשב לימון

שנכנסים לאתר אינטרנט והוא מציע לי לאשר שימוש בקוקיות 🤭

אם יש שיער מספיק ארוך אני מאשרת

עד עכשיו אני לא מבינה מזה הקוקיס האלהנחלת

וגם, למה מכנים את מה שזה לא יהיה, כך.

אבל אני לא דוגמא...

תודה!נחלתאחרונה

משה

עוגיות זה משמין (את בקשת ה http)

עוד פעם גולש יותר זמן ממה שתכננתיחוזר תמיד לאשתי

בפעם האלף החלטתי שהפעם אני לא נסחף.

כאילו, שום דבר לא יעזור זה חזק ממני.

לא בקטע של צדקות או נפילה, פשוט נגרר, זה שורף זמן ואני מרגיש שאין לי שליטה על הזמן שלי.

מה יש באינטרנט שמטשט את גבולות הזמן, ותמיד תמיד תהיה עליו יותר זמן ממה שתכננת?

כמו בקניון, מטשטש תחושת זמןעשב לימון

ונועד להיות כזה.

אני באמת דקה מחזירה תשאלה אליךSeven

מה יש באינטרנט שגורם לך לשרוף זמן ?

(אלא אם כן התכוונת אינסטגרם טיקטוק וכזה ואזיותר מובן)

הממחתול זמני

– המוח האנושי לא אוהב להתמקד כל־כך במשהו אחד לאורך זמן רב. זה מאוד קשה לשבת במשך כמה שעות ולהתעסק במשהו רצוף כמו ציור או כתיבה, למי שלא רגיל לזה. באינטרנט יש הרבה גירויים קצרים והמוח שלנו מת על זה (זפזופ בין אתרים, חדשות).

פעם הייתי אוהב לשחק במשחק מחשב מסוים אבל זה היה קשה לשבת עליו הרבה זמן בלי הפסקות של דברים אחרים (כמו קריאת מאמר).

– אני חושב שהאור במסך מרגיע/ממכר. המחשב/אינטרנט/UI בנוי בצורה מאוד מאוד כיפית ונוחה לעין והמוח די נרגע מזה.

– אתה תמיד יכול לעבור לטלפון בלי דפדפן או למחוק את הדפדפן מהטלפון שלך (אפשר לחפש מדריך), אם הבעיה שם.

אפשרoo

להגביר שליטה ע"י

צמצום טריגרים

(לשים את הטלפון בחדר אחר/ לצאת החוצה בלי טלפון)

מציאת חלופות

(תחביבים/ לדבר עם אנשים/ לצאת לטייל)

אימון

(לשים יעד ריאלי ולהוסיף עליו כשמצליחים להשיג אותו)

אגב זה לא קשור רק לגלישה אלא לכל שליטה עצמית אחרת

(אוכל/ כעסים/ זמנים/ תקשורת תקינה/ גבולות)

כשמשפרים שליטה בנושא אחד

הוא יכול להשפיע על עוד נושאים

כנראה שיש לך יותר מידי זמן פנוי?פ.א.

אחרת היו לך עיסוקים אחרים שהיו יותר חשובים לך, מעניינים אותך, התחייבת לעשות אותם כי אחרת תיפגע…

אינטרנט זה אתגר קשוח. והבחירות לא חד משמעיות.משה

והוא קשוח בעיקר בגלל שהתוכן שיש בו הוא תוכן באיכות טובה ממש. כלומר, אני יכול לצרוך זבל (ואז לי אישית יותר קל להפסיק, רילס למינהם).

ואז מגיע איזה מישהו שאני מעריך עם סרטון שיש בו חכמה שאולי אני צריך לחיים שלי. ועוד אחד. ועוד פוסט עם טקסט מעניין, ועוד שרשור בפורום רגישים שאני מתעניין בו כי הוא באמת מקדם אותי בחיים.

והופס, עברו שעתיים.

אם אני לא אצרוך שעה ביום מדיה חברתית אני אבוד והמקצוע שלי מת ובעוד 3 שנים לא יהיה לי במה לפרנס משפחה.

אם אני נכנס לטוויטר כדי לקרוא חדשות AI כי זה מקור המידע הנכון אני נסחף לרעל של החדשות הרגילות ומבזבז עליהן את הזמן.

שעה טוויטר צריך.

שעתיים?

שלוש שעות?

ארבע?

אולי בשעה השלישית או הרביעית אני אמצא כתבה שתשנה לי את החיים (קרה במוצ"ש לפני שבועיים, עם Laguna AI)?

אצל מי שזה צורך מקצועי, כמותך, ההסתכלות אחרתפ.א.

ובדורות קודמים, וגם היום למי שרלוונטי, יש הרבה שמבלים זמנים מאוד ממושכים בספריות וארכיונים לצרכי עבודתם.

גם בצורה הזו הרבה מהזמן "מתבזבז" עד להגעה למידע הרלוונטי.

בספריה אפשר להאבד בדיוק כמו באינטרנטמשה

נכון. לזה התכוונתיפ.א.

הזכרת לימשהאחרונה

שכחת לכבות את האור יערית, ונרדמת עם הספר ביד יערית...

יש אפשרות בפלאפון של איכות חיים ובקרת הוריםארץ השוקולד

להגדיר זמן מסך ואז הוא יכול להגביל אותך בזמן.

אפשר גם להגדיר מצב ריכוז בשעות מסוימות שתצטרך אקטיבית ללחוץ על פסק זמן כדי להיכנס והוא יעיף אותך אחרי זמן קצוב.

אני מכיר את הבן אדם בתור ילדל המשוגע היחידי

אבל אז הוא דווקא היה מפחיד קצת לילדים

כמה טוהר, אמת וכנות יש בונחלתאחרונה

ממש ממש מהלב. באמת, גרם לי לחלישות הדעת. איזו נפש, נשמה, יפה ונקייה!

עזרא שיינברג - מישהו יודע מה סוף הסיפור?חוזר תמיד לאשתי

הסוף עוד לא הגיע לצערינו...הסטורי

ישב כמה שנים בכלא, שוחרר כמיטב המסורת של מערכת המשפט הישראלית המלאת חמלה והגנה על אלו שהרסו חיים.

מסתבר שתוך כמה שנים יחזר להסתובב עם פמליה וחסידים שוטים, בדיוק כמו מוטי אלון...

זה השאלה... מתפתח שם משהו?חוזר תמיד לאשתי

היו מחאות, דיבורים, ואז השתקה.

אולי צריך להציף את הנושא הזה שוב.

צריך לעקוב, לבדוק מה הסטטוס של הרוע הזה

מעניין... אנשים כאלו תמימים?חוזר תמיד לאשתי

מי מסוגל לחזור לכזה איש? להאמין בו?

מדובר על אנשים אינטלקטואלים... לא לבושי שחורים שנוהרים אחרי כל כת מזדמנת וכל איש אשר בשם רב יכונה, אשר כל רדיפה שבעולם וכל פיצוץ פרשייה לא תרחיק אתם ממנו אלא תוסיף ותעצים את אהבת והערכתם אליו..

לא יודע, איך חזרו שוב ושוב למוטי אלון?!הסטורי

איך יש עדיין אלפי חסידים לברלנד?!

אין לך לעקוב אחרי כל דבר בעולםנקדימון

אם אתה מכיר שמישהו שמתפתה לשם, תציל אותו. זהו.

נדמה לימשה

שהיכולות שהביאו אותו למקומו הקודם עדיין שם. ספויילר: זה אכן דבר שלא מסובך מדי ללמוד. אבל רוב האנשים המערביים לא מאמינים בזה ואז כשזה עובד להם זה שוק חייהם.

אני חושבת שדווקא במקרה שלו, הוא מנודה עד היום והלואוריןאחרונה

הלואי שכל המתעללים/אנסים/פדופילים היו מקבלים יחס כזה לתמיד. יש יוצאים מהכלא וממשיכים במעלליהם וגורמים כאב וצער לעוד קורבנות.

למיטב ידיעתי גר היום בקצרין ומנודההריון ולידה

עוד יש איזו הפגנה קטנה כל מוצש מתחת לביתו בקצריןיהודי שואף לטוב

תגובתי נוגדת את תקנון האתר 4ne1

אולי יעניין אותך