אני רוצה לספר לך משהו, סליחה אם זה סתם מוסיף קש למדורה.
אמא שלי התחילה לעבוד השנה בבית ספר יסודי חילוני. בתור מחכנת לכיתה ב.
יש איתם בצוות איזו מישהי, חילוניה לגמרי. אמא שלי אומרת שגם בחורף היא עם גופיות כי יש לה בעיה כזאת שהיא לא אוהבת מגע
קיצר..
האישה הזאת מוזרה ברמות.
זתומרת היא התחתנה בגיל 19, כשאמא שלי שאלה אותה למה היא אמרה שפשוט אותו אדם היה בעלה גם בגלגול הקודם.
פעם ההורים שלה היו בטיול במרוקו לחפש את הקבר של סבא שלה.. והיא הייתה בארץ. במטבח.
ואז מאחוריה היא שומעת את סבא שלה והוא מדבר איתה
הוא אומר לה שההורים שלה עכשיו בבית הקברות במרוקו והם רוצים למצוא את הקבר שלו ולהביא את העצמות ארצה.
הוא אמר לה שהקבר שלו זה ממש מתחת לעץ הזית, ושהוא לא רוצה שיביאו את העצמות שלו לארץ.
היא התקשרה אליהם, היא אמרה להם שהיא יודעת שהם בבית הקברות, ואמרה להם שהקבר זה מתחת לעץ הזית.
בכ"מ, היא מוזרה כזאת מלידה ויש לאמא שלי המון סיפורים.
כשאמא שלי שואלת מה לעשות,
אני אומר לה לא לשאול אותה כלום ולנסות כמה שיותר להתלעם מהעולם האדיר הזה - הנסתר.
אומרים "תמים תהיה עם ה אלוקיך"
אל תתחכם ותתן למלאכים או שדים לעשות את העבודה שלך.
יש סיפור על איזה רב שהוא היה ממש קדוש, וקרא הרבה למלאכים
המלאכים לא אהבו את זה
אבל באמת, מרוב קדושתו שום מלאך לא יכל לפגוע בו
אז הם פגעו במשפחה שלו... 
מסקנה - לא להתעסק בזה.
בכלל!!!
חכמים עשו כישוף כזה ששדים לא יוכלו להיכנס לארץ ישראל, ולכן בארץ זה לא קיים שדים. מזיקים וכו
(חוץ ממה שמכירים בימי בין המצרים ללכת בין חמה לצל ואולי עוד בודדים שלא עלו לי לראש כרגע וכו)
בחוץ לארץ, זה אחרת.
סבתא שלי מספרת שהיא ראתה שד במרוקו עם גלימה כזה על כולו, והיה לגלימה כובע כזה ולא ראו לו את הפנים
(היא גם הדגימה איך הוא עמד.. עם מקל... קצת קשה לי לתאר בכתיבה איך בדיוק)
אמרת ואמרת יפה, שלוחי מצוה אינם ניזוקים.
תנסי לשים לעצמך בראש שכל דקה שאת שם, בגלות, מספקת לאנשים צרכי דת וכו וכו וכו, כי אתם עושים המון
זה מצוה. מצוה גדולה.
יש לכם מזוזה בפתח ואתם באמונה שלמה שהקב"ה יגן עליכם.
זה לא לסמוך על הנס, ולא דברים כאלה.
מזמור צא - יושב בסתר עליו ידוע כמסוגל בשמירה שלו
מומלץ לחיילים לקרוא אותו כל יום...
אולי גם אתם..

- לקראת נישואין וזוגיות