זה ממש לא סיפור אבל אני לא בטוחה שאפשר להכין אותם ולשמור המון זמן בלי בקרור או הקפאה. אולי זה תלוי עד כמה הם מיובשים.
בכל מקרה לוקחים לחם לא טרי ממש חותכים לקוביות ושוטחים בתבנית. ואו משפשפים כל חתיכה עם שן שום או מפזרים על כל הקוביות מעט אבקת שום, מטפטפים מעט שמן זית ואופים בתנור עד שמספיק יבש וזהוב. לשים לב שלא נשרף. אפשר גם במקום לעשות בתבנית להקפיץ כמה דקות על מחבת טפלון. נראה לי שאם לא אוהבים אפשר גם לוותר על השום. לגבי עגבניות מיובשות יש מתכונים בספרים של גיל חובב- מתנות מהמטבח או שמש, ים ואוכל גם. אני אנסה לחפש באינטרנט או להעלות בעצמי. בכל מקרה לי כשניסיתי לא כ"כ הצליח...
בהצלחה רבה!
)
)

