חייבים משיחבימאית דמיונות

100 רקטות.

ביום אחד.

פעם חייתי באשליה שאף פעם הרקטות לא פוגעות או משהוא,שהן תמיד נופלות בשטחים פתוחים וכיפת ברזל מיירטת את השאר.התרגלנו לניסים.

ופתאום-בחצר של משפחה.4 פצועים.שוק.

אני יודעת שזה גם חתיכת נס,שאף אחד לא נהרג או נפצע קשה ממש או משהו,גם ראיתי את הסירטון של הרקטה שנפלה ליד משהו(לא צמוד,אבל קרוב).

אנחנו פשוט אוכלים ניסים בוקר צהריים וערב.

אבל עדיין סובלים.

וכשראיתי את השם משפחה שלהםבימאית דמיונות

ירד לי הלב.

חשבתי שזה קרובים שלי..

כנראה שלהם..

ואוף

אני בקושי מרגישה משו

אפשר לדעת מה משיח יעזור?מבשר שלום
יעזור.בטוח יעזור.זו גאולה,משיח.בימאית דמיונות

מה זה אומר בפועל ימות המשיח?מבשר שלום
שננוח על זרי דפנה ונלמד תורה?
כנראה שלא נדע עד שזה יגיעשני.

כתוב שבימות המדי יתבטל שעבוד מלכויותמבשר שלום
זה אומר שיהיה שלטון יהודי,לא אומר שלא יהיה פיגועים
גם לא אומר שיהיו פיגועיםשני.

אם יהיה שלום בעולם,

וכולם יכירו במלכות ה'

למה שיהיו פיגועים וכד'?

ראיתי עכשיו 

הלכות מלכים יב' ד'-ה'

הלכה ד[עריכה]

לא נתאוו החכמים והנביאים ימות המשיח לא כדי שישלטו על כל העולם ולא כדי שירדו בעכו"ם ולא כדי שינשאו אותם העמים ולא כדי לאכול ולשתות ולשמוח אלא כדי שיהיו פנויין בתורה וחכמתה ולא יהיה להם נוגש ומבטל כדי שיזכו לחיי העולם הבא כמו שביארנו בהלכות תשובה.

הלכה ה[עריכה]

ובאותו הזמן לא יהיה שם לא רעב ולא מלחמה ולא קנאה ותחרות שהטובה תהיה מושפעת הרבה וכל המעדנים מצויין כעפר ולא יהיה עסק כל העולם אלא לדעת את ה' בלבד ולפיכך יהיו ישראל חכמים גדולים ויודעים דברים הסתומים וישיגו דעת בוראם כפי כח האדם שנאמר כי מלאה הארץ דעה את ה' כמים לים מכסים.

מכאן נראה דווקא כי כן, יניחו על זרי הדפנה וילמדו תורה

וכן, לא יהיו מלחמות ופיגועים

גמרא מפורשת בשבת דף סגמבשר שלום
אין בין העולם הזה לימות המשיח אלא שעבוד מלכויות בלבד.
אני למדתי רמבם במלכים ומלחמות,והיה זכור לי אחרת,משום מה.
בכל מקרה בהמשך הרמבם כותב שלא ידעו שיקרה,ואז נדע מה משל ומה בפועל.
בתחילת הפרק הרמבם כותב,בהלכה א':אל יעלה על הלב שבימות המשיח יבטל דבר ממנהגו של עולם או יהיה שם חידוש במעשה בראשית אלא עולם כמנהגו נוהג וזה שנאמר בישעיה וגר זאב עם כבש ונמר עם גדי ירבץ משל וחידה ענין הדבר שיהיו ישראל יושבין לבטח עם רשעי עכו"ם המשולים כזאב ונמר שנאמר זאב ערבות ישדדם ונמר שוקד על עריהם ויחזרו כולם לדת האמת ולא יגזלו ולא ישחיתו אלא יאכלו דבר המותר בנחת עם ישראל שנאמר ואריה כבקר יאכל תבן וכן כל כיוצא באלו הדברים בענין המשיח הם משלים ובימות המלך המשיח יודע לכל לאי זה דבר היה משל ומה ענין רמזו בהן.

הלכה ב'
אמרו חכמים אין בין העולם הזה לימות המשיח אלא שיעבוד מלכיות בלבד יראה מפשוטן של דברי הנביאים שבתחילת ימות המשיח תהיה מלחמת גוג ומגוג ושקודם מלחמת גוג ומגוג יעמוד נביא לישר ישראל ולהכין לבם שנאמר הנה אנכי שולח לכם את אליה וגו' ואינו בא לא לטמא הטהור ולא לטהר הטמא ולא לפסול אנשים שהם בחזקת כשרות ולא להכשיר מי שהוחזקו פסולין אלא לשום שלום בעולם שנאמר והשיב לב אבות על בנים ויש מן החכמים שאומרים שקודם ביאת המשיח יבא אליהו וכל אלו הדברים וכיוצא בהן לא ידע אדם איך יהיו עד שיהיו שדברים סתומין הן אצל הנביאים גם החכמים אין להם קבלה בדברים אלו אלא לפי הכרע הפסוקים ולפיכך יש להם מחלוקת בדברים אלו ועל כל פנים אין סדור הויית דברים אלו ולא דקדוקיהן עיקר בדת ולעולם לא יתעסק אדם בדברי ההגדות ולא יאריך במדרשות האמורים בענינים אלו וכיוצא בהן ולא ישימם עיקר שאין מביאין לא לידי יראה ולא לידי אהבה וכן לא יחשב הקצין אמרו חכמים תפח רוחם של מחשבי הקצים אלא יחכה ויאמין בכלל הדבר כמו שבארנו.

הלכות ד,ה שהבאת מדברים על אחרי בא המלך המשיח,ואחרי המלחמה,זה לא מה שאני דיברתי.
ברור שאחרי שיבוא המשיח,תהיה מלחמה,כנראה שמשיח בן יוסף ימות,ואחריו יבוא משיח בן דוד,ויחיה וינצח בעז"ה
כמו שכתבתי בתגובה הראשונהשני.

אך לא מצאתי את המקור, תודה

לא נדע איך יהיה עד שיהיה

כן, אני התכוונתי לגאולה לימות משיח.

לא יודעת מה יהיה 

אך לפי מה שהבנתי, התקופה לפני נשמעת לא ארוכה

תקופה של בלבול מהומה ומלחמות בעולם

המשיח צריך לבוא. נקודה.,להיות בשמחה!!!אחרונה

ואני דובקת בדיעה שלא יהיו פיגועים, כל אומות העולם יבינו את הזכות והמעלה של להיות יהודי! כולם יבואו והשתחוו לה', לאבא, תקופת המשיח טובה פי לא יודעת כמה מתקופתנו.!!!

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך