פרוייקט חדש של התנועה.יוכי

כבר הייתי מזמן אמורה לכתוב על זה בפורום, אבל מכורח המציאות לא יכלתי, אז סופסוף הנני כאן...

אז ככה, התנועה היקרה שלנו החליטה לצאת בפרוייקט חדש להגברת המודעות לערך חיי אדם בעם שלנו. יש הרבה תחומים שאפשר לעסוק בהם, וכרגע התחום שנבחר זה מלחמה בתאונות הדרכים.{
הפעולה תהיה בעזרת סרטים אדומים... (על משקל סרטים כתומים...יופי ) יוצאים במשך שבועיים רצופים לצמתים מחלקים סרטים אדומים ופלאיירים. עכשיו, המטרה של הסרטים היא בעצם להזכיר לאדם שהחיים שלו הם בידיים שלו. כשאדם נוהג ברחוב ורואה סרט אדום, אנחנו רוצים שזה יקפיץ לו תרעיון שהוא ורק הוא אחראי על החיים שלו. (הרעיון הזה מוזכר בפלאיירים ועוד יפורסם...).
יוצאים לצמתים בכ"א אדר, כל סניף יקבל משו כמו 500 סרטים ו500 פלאיירים,  וחב"ב שלו יצאו לצמתים ויחלקו את הפלאיירים והסרטים.

ולסיום- בנ"ע ועזרא שמעו על הפרוייקט שלנו והחליטו להצטרף, מה שאומר שזה פרוייקט משותף של 3 התנועות. שיתוף פעולה טוב מאד שבעז"ה יוביל להצלחה.

בצפייה לבנין אריאל ולתיקון עולפ במלכות שדי.

נראה לי שחשוב להזכירראשון_בנשמ"ה
שהתאריך שנקבע למבצע חלוקת הסרטים הוא בשבוע שלפני הבחירות, כדי להראות שלא אכפת לנו רק מארץ ישראל (שהיא נושא חשוב מאוד בפני עצמו) אלא גם מעוד דברים כמו חיי אדם, זהירות בדרכים...

ראיתי את הפליירים והם יצאו מדהימים!!
שחכתי ל...נועה

הגיד לכם שהייתי בהנא"ר (החומר לפרויקט כבר נמצא שם!) והפליריים והסרטים ממש יפים!

אפילו קשרתי לי על התיק!   (למרות שזה לחולקה=> לקשירה על מכוניות) אל תלמדו ממני (לי היית זכות לכך בגלל מ"ס סיבות...)

איזה כיף!נועה

להכנס ולראות את ההודעה הנ"ל!

דבר ראשון אני רוצה לתת את תודתי ליוכי- (אין עליך!)

וגם אני רוצה להוסיף שלפרוייקט יש גם שם שילך לפניו בע"ה והוא:  "החיים בידיך"

ואם אני כבר כותבת אז אני רוצה להקפיץ את כולם פה! שהפרויקט הוא דבר שעמלו והשקיעו בו הרבה. (ראיתי זאת מקרוב!) ולכן אני ממש מבקשת משמי ועוד כמה אנישים טובים שתתיחסו אליו ברצינות או כמו שכבר נאמר: נחישות ורגישות! (אולי הפרזתי קצט, סליחה!)

בברכת ד' עלינו בכל מעשה ידנו! ובתחילת (המשך) הדרך...

ובצל"ס, לבנין אריאל ולביאת משיח!

אבל למה שבועyehciel666
לפני הבחירות? שאלו הולכות להיות בחירות מאוד גורליות לכל יש"ע, ירושלים?! מעכשיו עד הבחירות כולם נרתמים לפעילות הארצית של מטה "זזים ימינה"! במקום לשכב מתחת לטרקטורים, ולחסום כבישים וכו' וכו' (וזה גם לא עזר לצערנו) בואו ניתן את כל כולנו בשביל זה בתקופה הקצרה והכי קריטית הזו. זוהי דעתי.
ההמשך שני שירורים למעלה.נועה
מה יותר חשוב?yehciel666
להראות לכולם שבוע לפני הבחירות שיש עוד דברים שאכפת לנו מהם חוץ מא"י, או לנסות להוריד לקדימה כמה שיותר בוחרים? את יודעת מה יקרה עם יהיו להם 40 מנדטים???? לצערנו הם הוכיחו את יכולתם.... כל מנדט פחות יכול להציל את כל יש"ע וי-ם. חסר עוד 10 מנדטים לימין, אז כדאי להתעורר, אף אחד לא רוצה להגיע למצב שיהיה להם כ"כ הרבה כח, והוכחנו כבר במשאל המתפקדים שבכוחנו לשנות כאלה דברים. אז יאללה, לעבודה, נשאר לנו בסה"כ שבועיים..!!
איפה?!?!נועה

האני מאמין שלנו?!?!?!

נכון שצריך לפעול ולעשות! אך, לי נארה שנכנסתה יותר מידי עמוק לסקרים כך שאתה ממש מאמין בהם ונותן בהם את ביטחונך!

אז אני רוצה רק להזקיר לך שהסקרים הם לא כ"כ מדויקים ואמיתיים. ושהכל בסופו של דבר ביידי שמים ואנחנו צריכים לתלות בו, ורק בו את ביטחונו תמיד! במיוחד עכשיו (זמן תהמולת בחירות) שכל אחד אומר, הוא יביא לנו כך... והוא יעשה כך... הכל בא וניתן ממנו יתברך!!!!!!!!

נועה חמודה...יוכי

אפשר להגיד לך משו? מכירה תדוגמא של ההוא שנכנס לאמצע הכביש ואומר שלא יקרה לו כלום כי ה' יעזור לו? אז בדיוק ככה... תעשי טובה, אני עדיין לא גיבשתי דעה אם זה פ'סדר לעשות את הפרוייקט שבוע לפני הבחירות, אבל מה שבטוח זה שאי אפשר להגיד שה' יעזור וזהו, צריך לפעול ולעשות!!!

יוכי ממוש...נועה

אולי לא שמת לב אבל אבל בתחילת דברי כתבתי ש:"צריך לפעול ולשעות"

ואני יוסיף ויאמר, שברור מצידי שאנו צריכים לעשות ככל שביכולתנו כי כידוע "פיתחו לי פתח כחודו של מחט ואני ופתח לכם פתח כפיתחו על אולם" -אפילו אם הצלחנו קצט אבל נתנו את הכל השי"ה יבוא לעזרתנו!

ד"א- גם לי אין דעה (עדין) לגבי מועד החלוקה.

אך אם משהו פה חושב ונחוש בדעתו שצריך לשנות את התאריכים, יכול לפנות אלי בסראישי אני אפנה אותו לגופים האחריים על הפרויקט.

בברכת פורים שמח! (לפרזות וגם למוקפין)

ברור שהכל בידי שמים,hadar
ואנחנו צריכים לשים את בטחוננו בקב"ה אבל אנחנו גם חייבים לעשות ככל שאנחנו יכולים, אסור לסמוך על הנס! קודם נעשה כל מה שאנחנו יכולים מצידנו ורק אז נתלה את זה בקב"ה! ולגבי הסקרים-לצערנו הם די נכונים,והדבירות שהם טועים היא בשניים-שלוש מנדטים יותר או פחות,ככה שיש לנו המון עבודה כדי להזיז את העם שלנו ימינה!
סליחה על הבורותbarak891

אבל מה זה סותר?!

א"א לחלק גם סרטים אדומים ובאותה הזדמנות להשחיל גם משפט או שניים על קדימה?

חוצמזה, אפשר לפצל את הכוחות; חלק יחלקו סרטים, וחלק יעשו פנים אל פנים (או איך שלא קוראים למבצע להודת מנדטים לאולמרט..) חוצמזה שיש כאלה שבכל מקרה לא ילכו להורדת מנדטים מסיבות כאלה ואחרות אז שפשוט יחלקו סרטים אדומים!

פורים שמח לכולם!!

בצלב"א.

תמימות.אנונימי (פותח)

היה היה איש שנסע באוטו שלו ולפתע ראה ילד חינני המציע לו לתלות סרט אדום על האוטו.

(מה??? אדום? של מה זה?- לא יודע , אולי זה של קדימה.)

שאל האיש את הילד: (10 שניות לרמזור ירוק) "מה זה הסרט האדום?"

ענה הילד: (7 שניות) "זה נגד תאונות דרכים!"

שאל האיש: (5 שניות) "מה זה ? לא שמעתי על המפלגה הזאת"

השיב הילד: (יאללה 3 שניות) " זה לא מפלגה. אנחנו נוער שאכפת...

(שניה לרמזור) ואגב- קדימה. רע. לא לבחור. מושחתים. א"י..."

נסע.   מה אני רוצה לומר?

שלחלוקה בכביש יש פחות מדי זמן גם אם לא מנסים ללמד את כל התורה על רגל אחת.

וגם חבר'ה, מה לעשות, אנחנו אמנם גרעין קשה. אך כמו אוהדים שרופים של קבוצת כדורגל, אנחנו קומץ אנשים. ולכן, אני חושב שהקמפיין האדום בהחלט סותר את זה הכתום. ולכן לא כדאי לדחוף אותו בדיוק עכשיו אלא אחרי הבחירות.

אז נכון, כל שבוע נהרגים בעוונותינו הרבים בין 7 ל10 בני אדם. אבל גם לקמפיין מוצלח מאוד לוקח הרבה זמן להשפיע.

(השקעתי הרבה זמן ומאמץ בלכתוב את זה- עשו טובה ותגיבו...)  

לא חושב שזה סותרyehciel666
אבל ממש לא חושב שזה הזמן עכשיו בדיוק לסרט האדום. וכמו שאילן אמר, כולם יחשבו שזה של איזה מפלגה.
מסכימה זה לא הזמן.שלומית16

המטה ברחובות ב"ה פועל ימים ולילות למען הבחירות לכן צריך כל יצור אנוש

לאחר מריבה קטנה בישב"צ הוחלט לנטוש את הפרויקט הזה עד אחרי הבחירות

שד"א אם תשימו לב זה כבר עוד שניה גם ככה עד שהקומונרים יתחילו להזיז את חבב

כבר נהיה מאחורי כל הבלגן הזה...

אז יאללה...יוכי
דוגרי אנלא מבינה, אם רוב החבר'ה חושבים שזה לא טוב לעשות אתזה לפני הבחירות למה שלא ננסה לדבר עם המארגנים (כשחושבים עלזה, כמעט כל הנוער שנמצא בארגון של הפרוייקט הזה נמצא כאן בפורום...) אז הולכים ליוסי / אלעזר פולק, שהם המארגנים הראשיים של הפרוייקט הזה ומדברים איתם...
תקשיבו...יוכי
אני עשיתי את מה שאני יכולה... דיברתי עם יוסי... (יותר נכון... מישהי דיברה עם יוסי בשבילי... כי לי אין גרון... בעעע) אבל... לא ממש עזר... מי שבאמת מפריע לו, יאללה תתקשרו, אולי נצליח להזיז אותו מדעתו!
מה הטענה שלו?yehciel666
כי אני ממש לא הבנתי מה העניין שבוע לפני הבחירות.. ואל תבהלו מהשעה, אנחנו תולים סרטים אדומים.. ‎
בעיקרוןיוכי
שלנוער שלנו אכפת גם בדברים אחרים, לא רק מא"י, הוא אומר שזה יכול להשפיע השפעה גדולה על הדעה של אנשים עלינו ועל מה שיצביעו בבחירות (ושוב, לא אני דיברתי איתו...אז אנלא יודעת בדיוק...)
מה בסוף? יצאו לפעילות הזאת?yehciel666

אגב, סרט אדום זה גם של מפלגת חד"ש, בראשות אחמד טיבי ימחק שמו.

לא שצריך לשנות- אבל תדעו.

לפי מה שאני יודעת-hadar

לא יצאו לפעילות הזאתי,אמרו לי שגם שינו את דרך הפעילות,שלא נעמוד בצמתים ונחלק סרטים ופליארים אלא משהו אחר-לא יודעת מה.

לא שינו את הדרך..יוכי

לפי מה שידוע לי... אבל אנחנו למשל יוצאות שבוע הבא כנראה ולא לפני הבחירות...

אפשר גםראשון_בנשמ"ה
רק להתחיל עכשיו, נגיד לחלק קודם כל לחניכים שישימו על האוטו של ההורים ורק אחרי הבחירות לצאת לצמתים.
אבל במחשבה שניה זה גם לא נראה לי רעיון כ"כ טוב.
כיצד ניתן להשיג את הסרטים האלואנונימי (פותח)אחרונה
שלום כוכי,
ניסיתי לפנות אלייך גם דרך המייל. אני צריכה להשיג סרטים כאלה בדחיפות
מי אחראי על הקמפיין הזה וכיצד ניתן להגיע אליו?
תודה מראש
גליה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך