אבא, אני רוצה בית מקדש!במהרה בידינו!
נמאס לי להתגעגע.
נמאס לי לבכות.

אני שוזרת בראשי רעיונות מזהיבים של איך הכל יהיה. ל המאמץ המשותף 'ל כל אחד ואחת מאיתנו למען המטרה. של השמחה והתרוממות הרוח בעם.
נזכרת בשעות הארוכות שביליתי מעל מסכת מידות, מנסה להבין איך היה. נזכרת באין - ספור הפעמים שהלכתי למכון המקדש, לקנות עוד חוברת, עוד תרשים, עוד ביאור...
נזכרת, נזכרת. ותוהה: איך יש אנשים שהנושא בכלל לא מפריע להם?! לאבא שלכם אין בית, ואתם יושבים בבתיכם ספונים?!
אין הגענו למצב כזה. איך. משהו פה משובש.
מה עובר על העם שלנו, שהגיע למצב שלא אכפת לו? מלבד יחידים בודדי סגולה, לא פגשתי הרבה שהנושא הזה בוער בהם, שזה חשוב להם, שפועלים למען זה, ואני תוהה - במצב הנורא הזה, מה באמת יהודים עושים בתשעת הימים? הם זוכרים על מה הם מתאבלים?
ובליבי תמיהה.
בא לי סליחות.במהרה בידינו!
להטהר, ולעמוד שוב מול בורא עולם כמו שצריך.
מתאבלים על חוסר בחשמל, כל זה הם מתאבליםבוז
מה גורם לך לחשוב שרק לך אכפת מבית המקדש?
למה ככה לשפוט את העם? למה לקטרג ככה?

פגשתי המון שהנושא בוער להם.
המון אנשים שלמרות היום העמוס שלהם עומדים להתפלל שלוש פעמים ביום ולירושלים עירך ברחמים תשוב.
מה את עושה בשביל זה חוץ מללמוד מסכת מידות?
אגב, הרבי אומר שמי שלומד את ההלכות של ביהמי''ק כאילו הוא בונה את הבית, אז יש עשרות אלפי אנשים שבונים את המקדש ממש עכשיו. תתפלאי.
אני אוהבת איל אני ציינתי שאנשים מסוימים ואת הרחבת את זהבמהרה בידינו!
לקטרוג על העם כולו.
לא מכירה הרבה שמסוגלים לחשוב בפתיחות כזאת.

ולשאלתך-במהרה בידינו!
הקמתי שני גרעיני לימוד על בית המקדש

העברתי בשנה האחרונה שיעורים לסך הכל 230 ומשהו אנשים על ביהמק

הקמתי דוכנים של תנועה שמעוררת לבניין המקדש

והתפללתי. אה רגע נכון, זה לא נחשב בעינייך, שכחתי. אז מה אם רק השנה במצטבר יצא שהייתי בכותל לבקש רק על זה באיזור ה340 שעות. זה לא משנה. שכחתי. סליחה.
את יודעת שכל שנה לפני פסח כוהנים חרדים לומדים הלכות קורבן פסבוז
כולל סדר העבודה המדויק במקדש
ודרכם אפשר לקנות כבש ולהרשם לקורבן, ואחר כך אם ח''ו לא מגיע משיח הכסף נתרם לצדקה.
זה עדיין לא מסביר למה הרשית לעצמך לעוות את דברי לרעהבמהרה בידינו!אחרונה
..זית שמן ודבש

אסור לבזות רבנים

..זית שמן ודבש

זה נסיון בשבילי

..זית שמן ודבש

חבל שקראתי את זה

אולי יעניין אותך