חבל!!! שככה זה נראה!!!אילת-השחר

אני נמצאת פה בפורום המון זמן אבל החלטתי לשנות שם משתמש כי אני רוצה להשאר בעילום שם...

אני יודעת שמצד אחד הפורום מוסיף הרבה גאוותנועה לנמצאים בו אך מצד שני הפורום הורס את התנועה!!! הוא הורס את התמימות של האנשים ומוריד את הרף שהתנועה ואנחנו עצמנו דורשים מעצמנו!!! כאחת שאוהבת את התנועה שלי ואת האנשים שבה, אני מזועזעת כולי!!!!!!! מה זה אמור להיות!!!! חשבתי שפורום של תנועת אריאל אמור להיות רציני בלי שטויות ועם המון תוכן!!!!!! בלי התכתבויות בין בנים לבנות, מה זה אמור להיות שבנים מאחלים מזל-טוב לבנות והפוך????? זו לא צורה!!!!!!!!! ובלי תכנים רדודים כמו צודק!!! (ל"ת), מדהים!!!(ל"ת) אהבתי...(ל"ת) וכדו' לקחתי את הדוגמאות מתוך הפורום עצמו!!!.

יש סיפור על אחד דתי שנסע באוטובוס והיה לידו מקום ריק. באחת התחנות עלתה נערה ורצתה לשבת לידו והוא בעדינות לא נתן לה. לפניו ישבו שני חילונים ודיברו בינהם והם אמרו: מזה הדתיים האלו? רק מתקרבת אליהם בת הם מתרחקים. מה כבר אפשר לחשוב שזה עושה להם???. וכך הם דיברו ואז כאשר הדתי קם לרדת הוא אמר להם משפט אחד:"עיור שרואה את השמש לא מסתנוור" וירד.

ככה כל מי שנמצא בפורום יותר מידי זמן כבר לא רואה את הבעיות אבל אני שנכנסת פעם בכמה זמן רואה ומזדעדעת!!!!!!!! כל פעם מחדש!!!!!!!!!

אז תחשבו על זה ועל איך שאתם רוצים לראות את התנועה שלנו בעוד כמה שנים...

בציפיה לבנין אריאל ולשינויים לטובה

אני חושבת שהפורום שלנו ממש בסדרמור

עם המון תוכן אני רוצה לומר לך שבזכות הפורום הזה למדתי המון הוא נתן לי המון ועדיין נותן

אני לא רואה בעיה בלאחל מזל טוב לבן זה לא משהו שאמור לגרור למקומות שהתורה אוסרת מאחלים בשביל הנימוס בשביל ההתיחסות ולא יותר מזה!

אני מסכימה איתה,הדברים האלה נגררים,זה רק מתחיל בזהמיכל160
ואני חושבמשה
שהצדיקים הטהורים אינם קובלים על הרשעה אלא מוסיפים צדק.

חבל מאוד שזו צורת החשיבה שלך. להופיע משום מקום בכינוי חדש ולהתחיל להשמיץ.
היא לאbarak891

הופיעה משום מקום....

ביא בדיוק הקדימה ואמרה שהיא נמצאת הרבה זמן בפורום אבל היא לא רצתה להגיד את הדברים האלה בכינוי הרגיל שלה אז לכן היא החליפה כינוי לצורך זה.   אני מבינה אותה לגמרי.

אני לא אומרת שאני מסכימה עם מה שהיא אומרת אבל אין צורך לתקוף.. זו דעתה וזהו!

בצלב"א.

ישר כח לשומרים על קדושתנו.אנונימי (פותח)

אני מוכרח להקדים שאני לא נמצא כמעט בפורום אז אני נחשב צופה מהצד.

אני מסתובב בפורום קצת ואני בהחלט רואה דיונים עמוקים (יחסית לאינטרנט ולפורומים).

אבל אם אני רואה טוב (ואני מקוה שלא) יש פה ושם קצת שטויות וגרוע יותר- קלות ראש בין בנות לבנים. ולא,אני לא מתכוון לבדיחות על עמונה.

אתם בוודאי תוהים, מה הוא רוצה? שיתן קצת לדבר עם החבר'ה, צחוקים, מה קרה?

אבל לא. אני חושב שאנחנו צריכים לקחת שנייה פסק זמן, ולשאול: בשביל מה הקימו את אריאל? האם בשביל שבפורום יהיה דברים לא הייתי מגדיר תואמים את ההלכה? (אגב, אין צורך לאחל מזל טוב לבת, ובוודאי לא לכנות "כפרה" וכו')

אז נכון, אפשר להיות רדודים ולומר חפיף, בקטנה, למה מה יקרה?

אבל לא בשביל זה אנחנו ב"אריאל". אנחנו כאן כדי לומר לעם וקודם כל לעצמנו: אפשר אחרת. אפשר לעשות פורום ללא בעיות בכלל. אפשר להקים תנועת נוער שחיה לפי ההלכה.

המסר הזה, "תורת חיים בעוז" הוא העניין שלנו, זה האידיאל הנשגב שלנו, וזה ההבדל הקטן אבל הסופר- משמעותי בין להיות דתי-כי-אבא-שלי-היה-כזה לבין מה שאנחנו רוצים להיות.

וואי, אני מה-זה מצטער שהכבדתי עליכם אבל אני חושב שזה ממש חשוב הקטע הזה.

אז תסלחו לי?

נ.ב. אני משתוקק שיכתבו לי תגובות.

נ.ב.ב אם מישהו בכלל ראה את התגובה הזנוחה הזו בסוף השרשור.  

יש משהו במה שאת אומרת...אנונימי (פותח)
פשוט אנו צריכים לשנות את עצמינו.

ותודה שאת מוכיחה אותנו ... 

טוב חמודהל'ה תקשיבי...יוכי

מהזה אומר נמצאת בפורום? את סתם נכנסת וקוראת? נכנסת בשביל המסראישי? או נכנסת ומגיבה??? משומה ניראלי שהאפשרות הראשונה והשניה הן התשובה לשאלה שלי נכון? אז בתור אחת שנכנסת, וקוראת, ומגיבה! תני לספר לך כמה דברים...

שרשור יומולדת- תעשי טובה, כאילו שאם מישהו כותב מזלטוב למישהי זה באמת עושה משהו... זה לא שהוא מביא לה זה פרחים ליומולדת... כאילו, רק לשמח בן אדם ביומולדת שלו, לא מזיק לאפחד!  ובתור אחת שבאמת מגיבה כאן, אז כשיש לבנות יומולדת אני אכתוב משו ארוך ויפה... וכשלבנים באמת משו קצר, לא יותר מדי...
דבר שני- התגובות ל"ת מה הבעיה בדיוק? אם מישהו רוצה להגיד למישהי שהיא צודקת, למה לא לכתוב אתזה הכי קצר וקולע שיש? דוגרי... זה הכי פחות קלות ראש לא?

טוב... עכשיו אני אגיד את דעתי... הפורום הזה באמת לא גרם לי לשום דבר רע! אני לא חושבת שבגללו הורדתי תרמה של התנועה שלי,  אני אישית בחיים לא הייתי מגיעה להיות רכזת חב"ב בלי הפורום הזה!!! למה? כי הוא העלה לי תגאוות תנועה!!! וזה די המטרה! ככה אפשר להעלות לאנשים תגאוותנועה שלהם! אם את רוצה  להגיע לכל התנועה זו הדרך הכי טובה!!!  אז נכון שיש כמה חסרונות, אני לא מתעלמת מהם, אבל ניראלי במקרה הזה היתרונות די גוברים! ובתור חבר'ה אריאלנוקים ניראלי אנחנו די יודעים לשמור על עצמנו, ונכון שפה ושם יש נפילות, אבל בסופו של דבר, כמו שאמרתי, היתרונות גוברים!
ודבר אחרון... מעניין אותי ממש איך כולם אומרים שהפורום אסור ממש וזה כש2 רבנים פסקו שמותר אה???? באמת קצת מוזר לא?

בצפיה לבנין אריאל ולתיקון עולם במלכות שד"י

כן ולאדרדקיאחרונה

ידוע גישתי בקשר לאיחולי "מזל טוב" למיניהם, אני גם יודע שאנשים מכבדים את הגישה שלי. אז אני אפילו לא פותח את השרושר כשאני רואה "מזל"ט" וכו' בנושא(כמו שבד"כ איני נכנס לשישורים בפוליטיים)-יודעים שאני לא נוקט עמדה, ולא קורא ובוחר שלא להגיב ואז זה נקיטת עמדה(סתם פלפול ששמעתי פעם ואהבתי אז הכנסתי אותו...)
אני מאוד מקווה שאין פה התכתבות, יש פה דיונים ובירורים עצמיים, מעמיקים יותר ופחות.

אני חושב שהתנועה אינה יכולה להתכחש לעשיה שיצאה מהפורם. הן בסניפים הן באישים.

בקשר לתכנים ה"רדודים", עם כל החומרות שאני מחמיר(שאגב אני צריך להודות שכשאמרתי שלא אומרים שלום ברחוב למישהו/י שמכירים הגזמתי ואני לא עושה זאת, אבל זה לא קשור לנשוא כאן) אני יודע(מניסיון אישי) שכשאנשים משקיעים בלכתוב משהו ואף אחד אינו מגיב יש בזה מן הכאב ועוגמת הנפש, לפעמים זה גם יגרום למצב שאנשים לא ישקיעו. לכן אני כן כותב "תודה רבה" "אהבתי" "ממש חשוב" וכו'- כי אני באמת מאמין שכך ומי שכותב צריך לקבל עידוד קל להראות שישנה הרגשת תודה. אם לא יהיה את זה אז נגיע למצב שאנשים לא ירצו לייצור- כי במילא כל מי שקורא אינו מגיב. וגם לא יהיו דברי תורה- כי מה יש להגיב על זה? יש או את ההערות/הארות או לומר את התגובה ללא תוכן

אני חושב שהעתיד יהיה וורד יותר- טוב יותר.
אסור להתכחש לאמת, איננו לוקחים בנים של רבנים בלבד ויש גם חניכים שגולשים באיטנרט. לאמר "אין אינטרנט בתנועה" היינה שקר. ולצערי גולשים גם מחוץ לערוץ בשבע-כיפה-מורשת-קטיף נט. ישנם גם כניסות לוואלה ושיקוצים הדומים לו. בע"ה אני מאמין שלרוב כאן לא יהיה אינטרנט בביתו, אבל ברגע זה, כשאדם בטוח בעצמו(ומבחן התוצאה מראה זאת) שהוא לא ייכשל אז הוא מנצלו לטובה. ובאותו זמן מגלה פרטים על חניכים שכן גולשים באינטרנט.

את יכולה לבקש מהמנהלת למחוק כל דבר בסגנון XYZ. אבל האם זה הרצון של שאר חברי הפורם? האין דרך זו היינו הדרך הלא אמיתי-הכוזב? או שמטפלים בשורש? לוקחים את הפורם ומראים שניתן(גם עם קצת עזרה של מחיקות...) לעשותו "חזק" "דוס".

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך