אני נמצאת פה בפורום המון זמן אבל החלטתי לשנות שם משתמש כי אני רוצה להשאר בעילום שם...
אני יודעת שמצד אחד הפורום מוסיף הרבה גאוותנועה לנמצאים בו אך מצד שני הפורום הורס את התנועה!!! הוא הורס את התמימות של האנשים ומוריד את הרף שהתנועה ואנחנו עצמנו דורשים מעצמנו!!! כאחת שאוהבת את התנועה שלי ואת האנשים שבה, אני מזועזעת כולי!!!!!!! מה זה אמור להיות!!!! חשבתי שפורום של תנועת אריאל אמור להיות רציני בלי שטויות ועם המון תוכן!!!!!! בלי התכתבויות בין בנים לבנות, מה זה אמור להיות שבנים מאחלים מזל-טוב לבנות והפוך????? זו לא צורה!!!!!!!!! ובלי תכנים רדודים כמו צודק!!! (ל"ת), מדהים!!!(ל"ת) אהבתי...(ל"ת) וכדו' לקחתי את הדוגמאות מתוך הפורום עצמו!!!.
יש סיפור על אחד דתי שנסע באוטובוס והיה לידו מקום ריק. באחת התחנות עלתה נערה ורצתה לשבת לידו והוא בעדינות לא נתן לה. לפניו ישבו שני חילונים ודיברו בינהם והם אמרו: מזה הדתיים האלו? רק מתקרבת אליהם בת הם מתרחקים. מה כבר אפשר לחשוב שזה עושה להם???. וכך הם דיברו ואז כאשר הדתי קם לרדת הוא אמר להם משפט אחד:"עיור שרואה את השמש לא מסתנוור" וירד.
ככה כל מי שנמצא בפורום יותר מידי זמן כבר לא רואה את הבעיות אבל אני שנכנסת פעם בכמה זמן רואה ומזדעדעת!!!!!!!! כל פעם מחדש!!!!!!!!!
אז תחשבו על זה ועל איך שאתם רוצים לראות את התנועה שלנו בעוד כמה שנים...
בציפיה לבנין אריאל ולשינויים לטובה