ולא יותר מעשר דקות.
2. בטבעיות. ברור שגם קראתי על זה בראשונים, ובעיקר התלהבתי מדברי ספר החרדים בענין, ואחרי זה רבי נחמן.
(אם כי לענ"ד רבי נחמן הגזים קצת במרכזיות הענין. אולי יצא לטובה, כי בדורנו אנשים קשה להם להתבודד בגלל שטף החיים, וכשרואים את דברי רבי נחמן על החשיבות והמעלה, אז זה גורם להם להתבודד.)
3. בד"כ בכותל הקטן או ליד מקום המקדש.
4. לא. מתי שאני הולך לכותל הקטן. זה תלוי יותר במקום מאשר זמן.
5. הרבה פעמים קשה לי לפרש את שיחתי ונתקע, וגם יש לי OCD שאני יגיד בשיחה משהו לא נכון או חוצפה כלפי ה'.
6. החוויה היא קשה. בכלל אצלי מאוד קשה התפילה. אני אדם שמאוד אוהב ללמוד תורה ולאגור ידע. זה מה שמכניס בלבי אהבה ויראה.
ברור שהיו לי התבודדויות, וכן תפילות בכלל, שפתאום הכל נפרץ, והצלחתי להתפלל בדבקות ובבכי, אבל קשה לי להגיע לזה דרך תפילה.
7. קיבלתי המון מענה.
אספר סיפור מצחיק על מענה:
זה היה שבת בבוקר בבין הזמנים, ולא היו סעודות בישיבה. ההורים היו בחו"ל, ככה שלא יכלתי ללכת אליהם. אני אדם מאוד ביישן, ולא העזת לשאול מישהו לארח אותי. אז אמרתי אני ילך לכותל הקטן להתבודד ולהתפלל על זה. באמצע התפילה, ציפור עשתה עלי את צרכיה. הייתי בבאסה שעכשיו אני צריך להטות מדרכי, וללכת לכותל הרגיל ולשטוף את זה באופן שמותר בשבת. אז הלכתי לשם. תוך כדי שאני שוטף, פתאום הדוד שלי ואשתו שמחים לקראתי. כמובן הם הזמינו אותי לסעודה, והכל לטובה!