יו"ר הנסדא"ק לשעבר, ברנרד מאדוף, המואשם בהונאה בהיקף של 50 מיליארד דולר, הודה בבית המשפט בניו יורק בכל ההאשמות נגדו, וגזר דינו אמור להינתן בחודש יוני.

מאדוף אמר לשופט כי הוא מתנצל על מעשיו. נגד מאדוף עומדים 11 סעיפי אישום, וגזר הדין המקסימלי הצפוי לו הוא 150 שנות מאסר.

מאדוף (70) נעצר ב-11 בדצמבר והואשם בהונאה הגדולה ביותר, שהיקפה 50 מיליארד דולר.

השקעות בסכום של 50 מיליארד דולר ירדו לטימיון. אלפי לקוחות אשר השקיעו בחברת ההשקעות של מאדוף, כולל הידוענים קווין בייקון וקארה סדג'וויק, איבדו את כספם במזימת הפונזי הגדולה ביותר בהיסטוריה האמריקנית.

לאחרונה התבטא הסופר וחתן פרס נובל לשלום, אלי ויזל, שסיפר כי איבד את כל חסכונותיו, לרבות קרן הצדקה שהקים בהונאת הענק. "רק אם הוא היה אולי זוחל על ידיו וברכיו. ואת זה הוא בחיים לא היה עושה. צריך לחשוב על כל עונש שאפשר להמציא לאיש הזה...מה שהוא עשה לנו שבר לי את הלב".