הלוגו הרשמי
הלוגו הרשמימנהלת ליגת ווינר סל

לא זוכרים ימים כאלה. בהנהלת מכבי חיפה שבכדורסל אומרים כי לא זוכרים ימים של טירוף כאלה בקרב אוהדי הקבוצה.

לאחר שביום שישי האחרון החלה מכירת הכרטיסים למשחק מספר אחד בסדרת גמר הפלייאוף של ליגת ווינר סל, מאות אוהדים פקדו את הקופות ורכשו כרטיסים למשחק הראשון בסדרה שיתקיים מחר (א', רוממה, 20:45). מכירת הכרטיסים למשחק הגמר החלה באיחור, זאת בשל אי הידיעה מי תעלה לגמר ליגת ווינר סל.

מנהלת הליגה מצאה את עצמה ימים ספורים בלבד לפני המשחק הראשון כשהיא אינה יודעת מי תעלה לגמר, איפה יהיו משחקי הגמר ועל שם איזו קבוצה לרשום את הכרטיסים. רק לאחר משחקי חצי הגמר שהסתיימו ביום שני החלו במנהלת להתכונן למשחק הגמר והדפיסו את אלפי הכרטיסים. 

היום (מוצאי שבת) הודיעה מנהלת ליגת ווינר סל על חשש מפני זיוף כרטיסים למשחק הראשון מחר באולם שבחיפה: "למנהלת הליגה ולקבוצת מכבי חיפה נודע כי קיים חשש שזויפו מספר כרטיסים למשחק הגמר הראשון ברוממהבעקבות חשש זה המנהלת מבהירה כי הכרטיסים למשחקי הגמר מסומנים, ומי שיקנה כרטיסים מגורם לא רשמי, דהיינו לא דרך הקבוצות, שם את כספו על קרן הצבי ועלול למצוא את עצמו מחוץ לאולם בלי אפשרות להיכנס למשחק באם רכש כרטיס מזויף".

המנהלת מבהירה "הכרטיסים למשחק הראשון ברוממה אזלו למעט עשרות כרטיסים אחרונים והאולם צפוי להיות מלא עד אפס מקום".

הסעות בחינם למשחק ברוממה יצאו משני מוקדים: בשעה 19:00 ו-19:30 תצא הסעה מהגרנד קניון (בתחנות האוטובוס מחוץ לקומה השלישית) והחל מ-19:00 ועד תחילת המשחק יצאו אוטובוסים מרכבת חוף הכרמל (בכניסה הראשית, בין הרכבת למרכזית). בסיום המשחק יוכלו האוהדים לחזור בשאטלים לתחנת חיפה חוף הכרמל ומשם ברכבת של השעה 00:39 בחזרה לתל-אביב.