לא מתרשם. כהן אורגד
לא מתרשם. כהן אורגדפלאש 90

נגיד אוניברסיטת אריאל, יגאל כהן אורגד, מגיב בערוץ 7 על הבקשה התמוהה בכנס באירופה ממרצים מאוניברסיטת אריאל, שלא לומר מהיכן הם.

"זה אירוע מגוחך, שבו מיעוט קטן מנסה להחרים ולומר לחוקרים שלנו, אתם מקובלים עלינו אבל אל תגידו שאתם מאוניברסיטת אריאל. הרי כולם יודעים שהם לא נולדו בואקום ושהם פועלים באריאל. יש לנו אלפי שיתופי פעולה ומחקרים בכל העולם, מדובר פה בתופעה חריגה וכמו שאומר הפתגם הכלבים נובחים והשיירה עוברת".

לדבריו אין טעם להגיב על מעשה שולי, "כמו שנאמר הכול לפי המבייש, מדובר במעשה לא חשוב שלא צריך להגיב עליו, אנחנו נמשיך להופיע בכנסים בכל העולם".

יגאל כהן אורגד מקווה שתיקצובה של אוניברסיטת אריאל ישתווה לכל האוניברסיטאות בארץ, "יש לנו שתופי פעולה עם עשרות אוניברסיטאות, בתי חולים ומכוני מחקר, עם משרד המדע, הביטחון והבריאות. עם המל"ג אנחנו במאבק על הקצב ההדרגתי של שיפור התקצוב שלנו מהתקצוב הנמוך שקיבלנו כמכללה, לרמה של תקצוב של אוניברסיטה, וכמו שאומר הרב קוק, גאולתם של ישראל באה קמעה קמעה".