
שמן זית הוא אחד מסמליו המובהקים של חג החנוכה, שכן באמצעותו התרחש הנס. המתכון הנוכחי משלב בין חמיצות הלימון לאיכות של שמן זית אמיתי.
חומרים:
8 מנות עוף
רבע כוס שמן זית
מיץ משלושה לימונים
(או פחות, לפי הטעם)
לימון חתוך לשמיניות
¼ כפית אורגנו
מלח ופלפל
3 שיני שום קצוצות
כפית זרעי חרדל שלמים קלויים קלות
הכנה:
מערבבים את כל החומרים מלבד העוף. מורחים את העוף ברוטב תוך כדי עיסויו.
אופים בתנור בחום בינוני-גבוה עד שהעוף רך ושחום.
פורסם לראשונה בפנימה
לרכישת מנוי לחצי כאן